Skocz do zawartości
Marek

Facet analnie pieszczony...

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Milady

Marku, do zrealizowania Twojej fantazji potrzebna jest bardzo zdecydowana kobieta (i oczywiście ten wibrator). Życzę Ci takiej, która nie czekając na Twoje polecenia sama to zrobi i to w najmniej spodziewanym momencie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dużo zależy od strony aktywnej. Miałem do czynienia z podobną zabawką kwestia jak dużo czasu poświęcicie na przygotowanie zwieracza.

Jeżeli gra wstępna polega na nasmarowaniu tylko żelem, to kończy się to bólem.

Jeżeli poświęci się natomiast kilkanaście minut na rozciągnięcie i rozluźnienie - zabawa jest przednia ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie czekając na Twoje polecenia sama to zrobi i to w najmniej spodziewanym momencie ;)

Tego raczej bym nie polecał. No chyba że nie chodzi o atak z wibratorem w trakcie obiadu, a raczej podczas łóżkowych igraszek ? ;)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też. Zaskoczeniem dla mężczyzny może być tylko to, że sprawia mu to ogromną przyjemność. ;) Co u mnie stało się faktem. :devil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Milady

chodzi tylko o łóżkowe igraszki

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Naturalnie.

Jestem kobietą, teoretycznie, wg wielu, bardziej skłonną do seksu analnego. Jednak gdyby facet, przy pierwszym razie, po prostu "wszedł z impetem wgłąb" ;) to chyba padłabym z wrażenia i bólu. Wszystko jest dla ludzi, chociaż niekiedy potrzeba pewnego "przygotowania". ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Milady
;) tak chodziło mi o łóżkowe igraszki, z odpowiednim przygotowaniem, odpowiednią partnerką, która niekiedy sama potrafi przejąć inicjatywę

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Milady
;) do tego właśnie zmierzałam ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm.....skoro dwie gorace Hotki mi tego zycza to napewno z ktoras z nich moze sie to spełnic.... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...