Skocz do zawartości
Marek

Facet analnie pieszczony...

Rekomendowane odpowiedzi

Zabawy analne, zabawy wibratorem u rogacza nie sa postrzegane jako ciągota ku homoseksualizmowi? Pytam tylko o Wasze opinie.

Czy jeżeli facet to lubi, robi to czy nie jest 'ukrytym' gejem? Ukrytym w sensie ze nie wie jeszcze ze nim jest.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zabawy analne, zabawy wibratorem u rogacza nie sa postrzegane jako ciągota ku homoseksualizmowi? Pytam tylko o Wasze opinie.

Czy jeżeli facet to lubi, robi to czy nie jest 'ukrytym' gejem? Ukrytym w sensie ze nie wie jeszcze ze nim jest.

Dlaczego niby orentacja seksualna, ukryta czy też jawna miałaby decydować, wpływać na to które zabawy są podniecające i które strefy erogenne bardziej lub mniej wrażliwe?
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej o tym że jest hedonistom i chce czerpać przyjemność z orgazmów, które nie są dostępne normalną drogą.

Jak robi to z żoną (np. za pomocą strapon) to daje jej też możliwość poczucia jak to jest być facetem.

Gej to osoba która ma pociąg tylko do własnej płci, więc to dwie osobne sprawy.

Nawet rogacz, który od czasu do czasu jest poniżany przez kochanka sexem analnym, o ile nie pójdzie w kierunku spotkań z facetami to chyba też nie jest gejem.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubie szpinak.. bardzo. Ale czy z tego powodu jestem "ukrytym weganem"? :-> . Nie.. jem szpinak bo smakuje..

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja oczywiscie nie stwierdzam ale szukam opini ludzi równie zakręconych na punkcie sexu co ja ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubie gdy moja piesci moja dziurke i jednoczesnie mojego:-) z poslizgiem i stopniowo doklada paluszki. Jak dla mnie to bardzo mnie to podnieca ale tylko paluszki nic innego.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Yes ale odpowiedz na proste pytanie. Próbowałeś kiedyś takich pieszczot?

Tak

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zupełnie nie! Alegdybym to ujawnił nie wiem czy nie został bym o geja posadzony ;) Tu na forum, w tym środowisku zapewne nie ale na zewnątrz...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zupełnie nie! Alegdybym to ujawnił nie wiem czy nie został bym o geja posadzony ;) Tu na forum, w tym środowisku zapewne nie ale na zewnątrz...

W PL musisz uważać co i o czym mówisz, a nawet co robisz z partnerką.

Jak byś kolegom powiedział że partnerka robi ci masaż prostaty podczas loda i masz z tego powodu mega doznania to mógłbyś usłyszeć że tylko geje wpuszczają tam "cokolwiek".

A jak trafisz na "gadatliwą" partnerkę i ta po spożyciu % powie jakiejś przyjaciółce że posuwała cię strapon to domyślasz się, że w otoczeniu możesz mieć łatkę...

A jak jeszcze byś taką laskę zostawił to już w ogóle by na ciebie naopowiadała.

Byłby to być jakiś argument dla adwokata przed sądem w sprawie rozwodowej, że to z twojej winy bo być może ciągnie cię do...

Tak więc jak masz "plany" wobec swojego tyłka (chciałem aby to wesoło zabrzmiało) to kup partnerce wibrator/ didlo na przyssawkę czy co tam mogłoby jej się przydać i używaj tego po cichu.

Na tym forum znajdziesz na pewno hotkę czy parę, dla której byłoby to normalne aby "tam sięgać".

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I wlasnie kolego o to mi chodziło ;) oficjalnie nie jest to akceptowane...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...