Skocz do zawartości
Marek

Facet analnie pieszczony...

Rekomendowane odpowiedzi

A więc jednak, chodziło o łóżkowe igraszki, nie zaś igraszki przy obiedzie. Sprawa się wyjaśniła, to strasznie fajnie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Semen dar...po obiedzie ten mebel...stół...jest idealny do tego ...ileż możliwości w sobie ma ten niepozorny mebel... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza się ;) Meble, mają w sobie moc. Stary dębowy stół jest lepszy, bo blat z odzysku od antykwariusza, nie jest tak gładki i kobiałka tak po nim nie jeździ jak po śliskim stoliku ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi również zdażyło się wcisnąć wibrator (i to spory) w pupę mężczyzny. Strasznie go to podniecało:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bylo mnie jakis czas na forum ale z przyjemnoscia widze ze temat ma spore powodzenie bardzo mnie to cieszy.... :-> Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek goa1982

Ja od roku tak się zabawiam z żoną, mamy dwa różnej wielkości sztuczne kutasy oraz strap-on którym mnie ostatnio ostro posówa. Żona najczęściej wiąze mi ręcę i wtedy pieprzy do momentu aż ją błagam z braku sił. Uwielbiamy oboje taką zabawę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odkopię stary temat, bo aż szkoda, że tak mało pisze się o tak wielkiej przyjemności :) Ja temat przyjemności analnych odkryłem jako nastolatek. Zainspirował mnie jakiś wpis na jakimś forum młodzieżowym. Spróbowałem sam, z ciekawości i spodobało mi się :D Później na jakiś czas temat u mnie ucichł i powrócił ze zdwojoną siłą jak poznałem moją dziewczynę ;) Jako, że nie lubię nudzić się w łóżku to bardzo szybko zacząłem interesować się jej pupą, do czego musiałem ją powoli przekonywać :D Żeby nie było jej smutno i źle, to zaproponowałem, żeby ona również sprawdziła, co TAM u mnie słychać :D No i tak zaczęły się nasze igraszki analne od jednego paluszka z wazeliną we mnie. Następnie rozwijaliśmy się, aż doszliśmy do 4 paluszków mojej kobietki. Pobawiliśmy się też różnymi, długimi owocami/warzywami. Któregoś razu postanowiliśmy przeprowadzić próbę z większą średnicą i tak zaczęliśmy próbować włożyć we mnie dodatkowo 5 paluszek. Było do tego parę podejść, aż któregoś razu, w ferworze "walki" moja dziewczyna weszła we mnie całą swoją dłonią. Czułem się niesamowicie :) Tak jak bym stracił "dziewictwo" :D Ją to również podnieciło i zaczęła ruszać we mnie bardziej zdecydowanie, wchodząc i wychodząc z mojej pupy. Wtedy bardzo szybko doszedłem. Od tego momentu udało się nam jeszcze trochę popracować nade mną i dziś moja dziewczyna wchodzi we mnie całą dłonią i drugą, wszystkie paluszki wsuwając do 3/4. Podczas naszych zabaw ja cały czas lekko dotykam mojego penisa, ale w sumie tylko po to, by cały czas stał, poza tym czerpię wielką przyjemność z ruchu pomiędzy moimi pośladkami i często wcale nie muszę go dotykać :) Od czasu do czasu używamy strapona, ale jednak wolę dłonie:D Dla tych, który chcą spróbować takich przyjemności polecam odrzucić wszystkie lęki i wstyd, przygotować się w łazience, przygotować wazelinę, rozluźnić się, klęknąć na kolana i wypiąć pupę, czekając na dziewczynę/żonę/hotwife, która zajmie się wami Zdecydowanie ;) Żeby było sprawiedliwie, to napiszę, że na początku był delikatny ból i dyskomfort, ale wszystko to było spowodowane moim spięciem. Ale zniknął bardzo szybko, jak nauczyłem się szybko rozluźniać i oddawać do zabawy i wyładowania mojej dziewczynie :bananasex: 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek fan69

Moja wie ze lubię gdy piesci mój anus,często wkłada maluszka,miałem tez wibrator w sobie za jej sprawą,trochę bolesne przeżycie,ale w pewnym momencie zrobiło sie całkiem fajnie.....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...