Skocz do zawartości
Marek

Facet analnie pieszczony...

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pewna fantazje –juz dluzszy czas o niej mysle ..

Wszystko zaczelo sie od tego ze obejrzalem pewien filmik erotyczny ..gdzie kobieta zaspokajala analnie partnera przy pomocy takiego wibratora jak na linku ponizej...

http://www.venus.net.pl/produkt_6190_Po ... _9_400.php

chce przy kolejnym spotkaniu z moja Hotka...zaproponowac jej to...

w trakcie zabawy po kolejnym zblizeniu ubiore jej te majtki z penisem..i dostanie polecenie zerzniecia mnie w pupe..

najpierw bedzie mnie piescic ..dotykac calowac..drapac ...ma takie dlugie czerwone pazurki...lubie to..piescic mnie oralnie,mocnymi dlugimi i glebokimi zasysaniami ktore ona potrafi tak niesamowicie robic ze momentalnie mam gesia skorke...lekkimi musnieciami paluszkow bedzie piescic moje uda...jadra...i posladki...

wreszcie przeciagajac ta chwile zacznie ssac lizac i calowac moja dziurke nawilazajac ja i delikatnie wkladajac tam palec zamaczany w zelu...kiedy bede juz gotowy, pchnieciem mocnym i zdecydowanym wejdzie we mnie...teraz jej pchniecia we mnie beda dzialaly i na nia poprzez drugi wibrator w jej pochwie...chce widziec jak stopniowo bedzie i ona sie podniecac tym co czujemy oboje...bedzie piescic mi penisa dlonia i ustami ...az doprowadzimy sie do konca...kiedy wytrysne na jej usta...do orgazmu ktory tak lubie widziec na jej twarzy...

to tak po krotce moja fantazja ,ktora kiedys sie spelni….

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Parę lat temu miałem ochotę na tego typu eksperyment. Konkretnie na zrealizowanie drugiej części fantazji o której marzysz. Pierwsza część nawet w fantazjach nigdy nie wchodzi u nas w grę.

Jakie wrażenia? Bolesne! I to bardzo, choć Izabela używała do wykorzystania mnie świeczki a nie 18 cm wibratora jak w Twojej fantazjiwibratora. Jakie wrażenia miała Izabela? . Nie wiem. Bez większych ( właściwie żadnych) oporów przeleciała mnie , ale tez nie prowokowała mnie do dalszych tego typy zabaw . Tak ze temat samoczynnie wygasł Jeśli Ciebie ten temat bardzo nurtuje to mog e zapytać Izabeli jak wspomina tamto popołudnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm...zapytaj...

A moze Izabela sama sie wypowie? sadze ze i Panowi i Pnie na forum chetnie uslasza co w takiej chwili przezywa kobieta....ja z przyjemnoscia i niecierpliwoscia poczekam na jej wypowiedz...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Marku , Izabela nie wie o forum. Gdybym jej wszystko odsłonił to przygoda stała by sie dla niej trywialna i nie warta zachodu. Znam ją. Gdybyś mieszkał w Poznaniu, to wydaje mnie się bardziej niż prawdopodobne ze przy stworzeniu odpowiedniego klimatu, sam miałbyś okazje zapytać Izabeli co sądzi o dominacji nad kochankiem. Bo klimat o którym piszesz wydaje się ze trochę ociera się o takie zabaw

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Klimat ..jest zalezny tylko od nas...a Poznan nie za swiatem.... :-P

Chsialbym miec mozliwosc zamienienia choc slowa z Izabela ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się w taki sposób bawię z moim facetem. Bardzo Mu się podoba co z Nim wyprawiam, ale następnego dnia boli Go pupa :oops: co nie zmienia faktu, że w trakcie jest Mu baaaaardzo przyjemnie. I z całą pewnością nas to do siebie zbliża. To strasznie intymne przeżycie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja podczas spotkania z jedną z Hotek podczas seksu gdy leżałem na niej ona złapała mnie za pośladki i wsunęła jednego palca do mojej dziurki, nie ukrywam, że byłem bardzo zaskoczony i w pierwszym odruchu zwieracze mi się zacisnęły ale jak je rozluźniłem to było całkiem przyjemnie, jednak gdyby mi jakiś facet próbował coś włożyć do tyłka to chyba bym go walnął

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie próbowałem choć przyznam szczerze, że miałem na to ochotę by kobieta (z naciskiem na słowo kobieta) wsadziła mi to i owo ;)

Widać jeszcze nie mój czas heheh

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Azzurro...czas ..to kwestia czasu kiedy to sie stanie ..mysle ze jak bedziesz tego chcial zrealizujesz ta fantazje....i znajdziesz do tego odpowiednia Kobiete...

Zycze niesamowitych doznan....dla was obojga ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z moim mężczyzną by to nie przeszło.

Ale pewien pan był zaskoczony, a jego mina w trakcie - bezcenna (nie był to wibrator, chociaż "klimaty analne")! ;)>

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...