Skocz do zawartości
Duszek Dorotka

Zacząć czy poprzestać na fantazjach?

Rekomendowane odpowiedzi

Dorotko, chyba jednak macie jeszcze sporo do obgadania. Wątpliwości będą zawsze. Moim zdaniem brak jakichkolwiek wątpliwości przed "pierwszym razem" świadczy o braku wyobraźni. No chyba, że przynajmniej jedno z Was już praktykowało i zna dobrze swe reakcje.

Moja rada - porozmawiajcie o tym w sytuacji nieseksualnej. Na spokojnie. Jeśli wtedy nadal będziecie chcieli - do dzieła! :-P Ja, ze swoim facetem, uzgodniłam, że jeśli nam, jemu lub mnie się nie spodoba, to nigdy nie będziemy sobie tego wypominać i nie zmienimy swych relacji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dodger

Ech,żeby to moja żona miała takie fantazje i dawała jakieś znaki...Również myślę że jesteście już bardzo blisko postawienia tej kropki nad i czego Ci bardzo życzę i oby to zapoczątkowało odkrywanie nowych pokładów miłości i seksu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek bastardwaw

Dorotko zgadzam sie calkowicie z Zouzą. Wątpliwosci są zawsze o ile w związku jest dobrze, to naturalne i tak powinno być. Itak jak pisała porozmawiajcie o tym poza łóżkiem że tak powiem na zimno :) Moze pokaż mężowi to forum bo jak rozumiem on nie wie że tu jestes. To tez może pomóc. Mozecie tez wspolnie porozmawiac z kims kto juz to zrobil i dowiedziec sie jak bylo po, np na jakiejs kawie. Obojetnie co zrobicie warto rozmawiac bo to dodatkowo umocni Wasz zwiazek

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...