Skocz do zawartości
Zouza

Tacy piękni

Rekomendowane odpowiedzi

Mam poglądy skrajnie lewicowe i uważam że władza powinna skupiać się w rękach jednego przywódcy bo tylko wtedy jest porządek

No to monarchistą jestes i kropka.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najbardziej nosa zadzierają nie ci piękni, a ci bogaci, ściślej bogaci snobi,

Zgadzam sie w 100% ale na takie stwierdzenia mogą pozwolić sobie prawdziwe HOT WIFE które za przeproszeniem srają na kase a za to wiedzą czego oczekiwać,wymagać i chcieć!!!
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

sa takze osoby niezwyklej urody , ktore traca po blizszym poznaniu , bo okazuje sie , ze oprocz rzniecia nie ma co z nimi robic.....nuda sie zaczyna i nieraz lepiej by usta stanowily tylko narzedzie do zadowolenia niz dyskutowania

Powiem tak - do modelki mi daleko.Z urody jestem przecietna .Owszem- " zrobiona" I ladnie ubrana moge uchodzic za atrakcyjna.I chyba do tej pory spotykalam sie z mezczyznami ktorzy na takie klasyczne, filmowe ciacha nie wygladali, natomiast ujeli mnie sposobem bycia, tym czymś w spojrzeniu, tym jak mnie traktowali i uwodzili.I raz trafiło mnie " szczęście" , ze stałam sie obiektem zainteresowania faceta, który był olśniewający.Serio, taki idealnie przystojny , w moim typie - twarz, ciało , oraz po jakiejś chwili korespondencji - wacek.Tyle ze im wiecej z nim rozmawiałam ( z panem ,nie z wackiem ;)),tym bardziej denerwował mnie jego zmanierowany sposób bycia, jego nonszalancja z tej fajnej i stawiajacej mnie do pionu ( bedziesz Moj ), przechodzila w arogancje - mogę mieć każda , wręcz robię ci łaskę , czuj sie wyróżniona ze zwróciłem na ciebie uwagę....Z jednej strony chęć natychmiastowego zakończenia znajomosci.Z drugiej , takie małe " wow, jest naprawdę przystojny, nogi mi miękną kiedy na niego patrzę ".Z trzeciej jednak coś mi podpowiada- no przecież moze mieć każda - czyli ładniejsza, o nienagannej figurze etc - i ta obawa, ze jednak kiedy zobaczy na żywo moje ciało , które idealne nie jest, twarz z rozmazanym mejkapem i rozczochrane włosy - to sie zwyczajnie wystraszy i pomyśli " OMG, co ja zrobiłem, gdzie miałem oczy , w porównaniu do tych z którymi byłem ta laska jest straszna " ;)To blokuje , wiecie ?Nie tylko mężczyźni boja sie pięknych kobiet i nawet nie próbują ich zdobyć.Kobiety także nie dowierzaja w swoją atrakcyjność / boja sie zainteresowania przystojnych mężczyzn.Ostatnio spotkałam bardzo , bardzo przystojnego pana .I wydaje sie normalnym , nie zepsutym mężczyzna .Bardzo mi sie podoba, ale boje sie także ......Bo z pewnością moze mieć każda ;) -okładkowa ładna, z idealnym ciałem etc.Nie jest pustakiem, ma pasje , jest interesujący .I w klimacie .... , oczywiście.Moze nawet przeczyta te słowa :)
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak - do modelki mi daleko.Z urody jestem przecietna .

M: Bzdury opowiadasz! :)

twarz z rozmazanym mejkapem i rozczochrane włosy

M" To jest urocze :).

mogę mieć każda , wręcz robię ci łaskę , czuj sie wyróżniona ze zwróciłem na ciebie uwagę....

Duuuupek!
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak - do modelki mi daleko.Z urody jestem przecietna .

nie kokietuj Alice ;) jesteś bardzo atrakcyjna
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alter, to nie jest kokieteria, mam lustro w domu :)

To nie jest tak, ze czuje sie brzydula :D, mowię o tym ze do okladkowej piękności mi daleko .

Atrakcyjna owszem, piękna - no nie za bardzo :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Photoshop... ;)

To swoją droga.Ale serio- no są śliczne dziewczyny.Bez fotoszopa.I fajnie.Nie pisze tego zeby prowokować Was do zapewnień , komplementów itd.Napisałam jedynie co myśle , ok ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alter, to nie jest kokieteria, mam lustro w domu :)To nie jest tak, ze czuje sie brzydula :D, mowię o tym ze do okladkowej piękności mi daleko .Atrakcyjna owszem, piękna - no nie za bardzo :D

Alice, daj spokój... Widziałam Cię

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alice, daj spokój... Widziałam Cię

Moze zapomniałaś szkła kontaktowe założyć , Alterko :*Zeby nie było - nie skarżę sie , nie domagam zapewnień - jak każda pewnie mam jakieś tam małe kompleksiki, ale bez przesady :)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...