Skocz do zawartości
Zouza

Tacy piękni

Rekomendowane odpowiedzi

M: i z treści mojej wypowiedzi taki wniosek wysnułeś??? (!)

Niczego nie wysnułem. ALE: Albo są podziały na bogatych i biednych i trzeba te podziały oraz zanikającą klasę średnią tolerować, albo kołchozy. Nie ma innej możliwości.

Napisałem o moich doświadczeniach, może Ty masz inne i tym lepiej dla świata.

ja akurat jestem lewicowy i to skrajnie. Nie wiem co świat miałby mieć do moich poglądów, ani tym świata, ani niczego nie zmienię. Poglądy można mieć, ale działaczem nie być.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Wyjaśniasz mi oczywistą rzeczywistość? :). Pisałem o moich doświadczeniach z dziećmi ludzi zamożnych, zapewne są i normalne dzieciaki ale takie po prostu nie rzucają się w oczy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale takie po prostu nie rzucają się w oczy.

i to jest właśnie kwintesencja. Kto jest na pierwszej linii, ten zawsze dostaje najwięcej. Krytyki, podziwu, zawiści, zazdrości. Od razu prostuję, że nie wysnuwam niczego, jakobyś Ty był pełen takich uczuć. Ale zważ na "plebs" cały ludzki który się gapi jak szpak w pięć złotych i szuka gdzie tu wetknąć szpilkę bo "on ma a ja nie". I "co to oni mają za problemy, JA to mam dopiero problemy". Ludzie zamożni niechętnie zapraszają do domu ludzi biednych. Wcale nie dlatego że nimi gardzą, wręcz przeciwnie najczęściej. To biedni, gardzą bogatymi i mówią "ale Ty masz, ja bym TEŻ tak chciał mieć, taką piękną lampę, sofę, lustro". To musi być, bardzo nieprzyjemne uczucie, znosić taki gorzki zachwyt.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam poglądy skrajnie lewicowe i uważam że władza powinna skupiać się w rękach jednego przywódcy bo tylko wtedy jest porządek, ale doskonale rozumiem problemy ludzi zamożnych. Zdarzało się, że miałem z takowymi do czynienia i bywało, że otwierali się przede mną "przy wódce".  Zostawmy to ;) Wracając do tematu...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że nie ma tu za wiele wygląd to "zadzierania nosa" ale charakter, wychowanie, znajomi, szkoła itd.

Wygląd trochę też.

Są takie kobiety/mężczyźni co wyglądem nie grzeszą a srają wyżej niż dupę mają, traktują innych jako gorszych.

A są, i śliczne kobiety, czy przystojni faceci co nieba uchylą innemu.

Tak jak i właśnie tacy co dostali/zarobili trochę więcej niż do tego przywykli - zaraz ciuszki D&G, Armanii a wcześniej na tandetną Pumę stać nie było i uważali, że metka nie jest ważna ;) Ale jak już mają to napis tak oczojebny że patrzeć nie można... żeby to każdy widział że to Armanii :D = komedia.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jak już mają to napis tak oczojebny że patrzeć nie można... żeby to każdy widział że to Armanii = komedia.

czepiasz się  :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale jak już mają to napis tak oczojebny że patrzeć nie można... żeby to każdy widział że to Armanii :D = komedia.

po to robią te metki i napisy takie wielkie :D
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czepiasz się  :redevil:

A czepiam się :P Bo mi metka do szczęścia nie potrzebna co to kosztuje tysiaka :P Rozumiem jakość materiału ale zapewniam że złotych nitek w tym nie ma :D

po to robią te metki i napisy takie wielkie :D

Alter zamiast napisu może być realna puma :lach:

post-7103-0-16053600-1388500299_thumb.jpg

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zamiast napisu może być realna puma :lach:

Su, dobre to było :lach:
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...