Skocz do zawartości
Zouza

Tacy piękni

Rekomendowane odpowiedzi

Łaburku, pozwolę sobie się odrobinę nie zgodzić. Dla mnie nawet leciutkie zadzieranie nosa nie jest sexy. :P

Co innego świadomość własnej wartości (nie mylić z arogancją i jeśli nie wynika to tylko z urody), także zachowywanie dystansu, ale takiego "o ludzkiej twarzy" - to i owszem. Ale to dla mnie :P

M: Pewnie pojawią się głosy, że gej :).

A właśnie nie gej. Po prostu przyzwoity facet zapatrzony w swoją dziewczynę, która zresztą była dość przeciętnej urody. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: No ale jak wszystkie nosa zadzierają...

Będę sobie wmawiał i powtarzał,ze to sexy :redevil:

Po prostu przyzwoity facet zapatrzony w swoją dziewczynę, która zresztą była dość przeciętnej urody. 

Może była niesamowita w łóżku,stawała na rzęsach,sutkach,języku,no już nie wiem ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Łaburku, pozwolę sobie się odrobinę nie zgodzić.

M: Ależ proszę :). Każdy odbiera pewne zachowania inaczej, dla jednego "zadzieranie noska" będzie czym innym niż dla drugiego :).

Piorun, zapytałbym Cię co uważasz za "zadzieranie nosa" ale nie o tym ten temat ;).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Zadzieranie noska" to dla mnie okazywanie innym wyższości. Takie "co ty marna chłopino ode mnie chcesz? Odejdź, bo jeszcze nas razem zobaczą". ;)

A ja jestem zdania, że z każdym normalnie zachowującym się człowiekiem można porozmawiać, zakolegować, zaprzyjaźnić, itd. :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorun, zapytałbym Cię co uważasz za "zadzieranie nosa" ale nie o tym ten temat

Wywyższanie się,traktowanie innych jako coś gorszego,odgrywanie księżniczki etc etc. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wywyższanie się,traktowanie innych jako coś gorszego,odgrywanie księżniczki etc etc. ;)

M: Ktoś Cię tak potraktował "ślicznoto"?  Dołączona grafika

To są cechy charakteru, nie zawsze związane z ogólnie pojętą urodą a często występujące wbrew niej :D.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Ktoś Cię tak potraktował "ślicznoto"? 

Radzio :hichot:

To nie o to chodzi,że mnie ktoś tak potraktował,tylko jak widzę głowę uniesioną i laskę która gestykuluje i spowalnia swoją mowę,to .........spierdalam :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorunku, wady postawy lubisz? :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Łatwo rezygnujesz, leń po prostu jesteś, flirtować Ci się nie chce ot co! :D...

No dobra... żartowałem Dołączona grafika :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piękne ciacha, które ja znam są całkiem w porządku. Ale Ci moi to zbyt mała grupa, by na tej podstawie wysnuć jakiś wniosek.

Najbardziej nosa zadzierają nie ci piękni, a ci bogaci, ściślej bogaci snobi, a najczęściej właśnie mało urodziwi ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...