Skocz do zawartości
Zouza

Tacy piękni

Rekomendowane odpowiedzi

Z nudów trochę, a trochę z ciekawości obejrzałam sobie "Rozmowy w tłoku" o męskich "ciachach".

Pomijam to, że żaden mi się fizycznie jakoś specjalnie nie spodobał - bo nie o tym.

Niestety wszyscy panowie byli kompletnymi "pustakami". 

Rozumiem, że może taki cel był tych rozmów, ale... ja też często takich obserwowałam w codziennym życiu, wielu "pogoniłam". ;)

Co ciekawe znacznie rzadziej spotykałam piękne dziewczyny i kobiety, które byłyby tak zapatrzone w siebie. 

A  jakie Wy macie, Drodzy Forumowicze, własne obserwacje?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami spotykam kobiety,właściwie co ja mówię,często je widuje,które zadzierają nosa.

Więc pytam o co kurwa kaman??

Nie mówię tu o super pięknych kobietach ale moim zdaniem przęciętnych.

Jestem takim facetem,że jak kobieta się wywyższa i Bóg wie co jej sie wydaje,może być nimfą błotną----olewam!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A super piękna mogłaby się wywyższać? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Poznałem osobiście pewnego "młodego-pięknego" i mimo róznicy poglądów nie nazwałbym go "pustakiem", przeciwnie - uważam, że jest wartościowym człowiekiem. Na resztę znanych mi "ciach" spuszczę zasłonę milczenia ;).

Czasami spotykam kobiety,właściwie co ja mówię,często je widuje,które zadzierają nosa.

M: Leciutkie "zadziranie noska" jest sexy :) - nie sprawia wrażenia "łatwości" ;).

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na resztę znanych mi "ciach" spuszczę zasłonę milczenia

Dobrze,że tylko zasłonę :redevil:

A super piękna mogłaby się wywyższać?

Może ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze,że tylko zasłonę :redevil:

M: Oj Piorunek... kiedy Ty dorośniesz?... ;):D
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na roku był cholernie przystojny, a przy tym bardzo fajny, który miał bardzo poukładane w głowie, chłopak. Dziewczyny się do niego wręcz kleiły, a on nie korzystał, choć niejedną mógłby zbałamucić, czy mówiąc wprost - zaciągnąć do łóżka. Wcale nie był zarozumiały, zupełnie normalny, niezależnie od tego z kim rozmawiał. Miło go wspominam. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Oj Piorunek... kiedy Ty dorośniesz?

Baby mi trzeba Łaburek :redevil:

Miło go wspominam.

Trzeba było go brać,nawet siłom :less:  :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...