Skocz do zawartości
rogacz_199x

Rogacz tylko w wyobrazni...

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie do Panów, których kobiety niezbyt chętnie odnoszą się do tematu cuckold. Czy próbujecie jakoś podejmować temat? W jaki sposób wasze Panie reagują? Jeśli są zdecydowanie na NIE to czy w jakiś inny sposób próbujecie sobie sami w wyobraźni stworzyć taki związek?

I pytanie do Panów, których kobiety początkowo zdecydowanie krzywiły się przy rozmowach na ten temat a później się jednak zdecydowały. Co spowodowało taką zmianę?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

" Nie mogłabym z innym kochanie "

Jak do tej pory slyszalem tylko to od mojej ukochanej ale to wcale mnie nie zraża i nie sprawi że przestanę fantazjować że inny facet ją pieści i posòwa.

Mam ogromną nadzieję że kiedyś nadejdzie ten dzień kiedy ktoś jeszcze zawita w naszej sypialni! Może to nie bedzie za tydzień, miesiąc czy rok ale wierze że kiedyś choćby nawet za kilka lat moje fantazje choć w jakimś stopniu się spełnia;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...