Skocz do zawartości
Zouza

Magnetyzująca czerwień

Rekomendowane odpowiedzi

Sporo lakierów do paznokci - w różnych odcieniach czerwieni, prawie same czerwone. Kilka czerwonych torebek, sporo butów. Ulubione sukienki oczywiście czerwone. Podobnie bielizna (choć tu często czarna).

Wchodzę do sklepu z obuwiem - oczywiście natychmiast zmierzam w kierunku czerwonych! W innych sklepach to samo!

Cholera, jakiś Czerwony Kapturek ze mnie, czy co?

Panie, Panowie, czy na Was czerwień też jest tak magnetyzująca, przyciągająca?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bieliznę chyba najbardziej lubię czarną, ale poza tym czerwień jest rewelacyjna : czerwony lakier paznokci i czerwona śminka do ust, do tego czerwona mini sukienka i czerwone szpilki...I od razu w wyobraźni taka wymagająca ostra hotka..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie czerwony to: wino, samochody a jesli chodzi o kobiety to szminka, za czerona bielizna jakos nie przepadam

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sporo lakierów do paznokci - w różnych odcieniach czerwieni, prawie same czerwone. Kilka czerwonych torebek, sporo butów. Ulubione sukienki oczywiście czerwone. Podobnie bielizna (choć tu często czarna). Wchodzę do sklepu z obuwiem - oczywiście natychmiast zmierzam w kierunku czerwonych! W innych sklepach to samo!Cholera, jakiś Czerwony Kapturek ze mnie, czy co? Panie, Panowie, czy na Was czerwień też jest tak magnetyzująca, przyciągająca?

KOCHAM na paznokciach (zwłaszcza u stóp: krwista czerwień niemal obowiązkowa), w biżuterii lub jako niewielki, wpadający w oko, pikantny akcent. Nie jako całość - preferuję czerń lub inne wyraziste kolory, szafir, zdecydowaną zieleń, srebro, wyrafinowane bordo lub nawet amarant ;)
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wyrafinowane bordo lub nawet amarant

i jak tu nie wierzyc w stereotypy ze faceci nawet polowy kolorow nie dostrzegaja w porownaniu z kobietami ;) zaloze sie ze malo ktory facet wie jaki to kolor: amarant ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alter, nie ubieram się oczywiście od stóp do głów w czerwień (szeroko pojętą, z różnymi odcieniami), bo byłabym naprawdę jak Czerwony Kapturek :D Łączę różne kolory, ale... jednak jest to kolor, który uwielbiam, który mnie przyciąga, w którym świetnie się czuję. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czarne pończochy czarne szpilki z otwartą pietą i paluszkami i czerwone paznokcie u stópek uwielbiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do seksu najwięcej mam czarnych ciuszków jednak. :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera, jakiś Czerwony Kapturek ze mnie, czy co?

M: Fajne! Dołączona grafika

Nic w tym dziwnego, że pociąga Cię czerwień, jest... magnetyczna, wzrok za nią podąża ale... trzeba umieć ją nosić żeby nie popaść w przesadę. Świetny kolor dla pewnej siebie Kobiety :).

W trakcie naszych ostatnich wojaży zakupowych dało się zauważyć mnóstwo czerwieni zarówno w częściach garderoby jak i dodatkach ale... niewiele pań odważnie używa tego koloru.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...