Skocz do zawartości
lukjohn

SPA "Rogacz"

Rekomendowane odpowiedzi

i tak jak większośc opowiadań fajnie się zaczyna a potem nici z kntynuacji

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Lion - CUCKOLD

Czekamy, czekamy z niecierpliwoscia ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Tak Pani. Wszystko jest dla mnie jasne – odpowiedziałem potulnie. Anna uśmiechnęła się poklepała mnie i wyszła.
Po chwili do pokoju weszła młoda, zgrabna kobieta i zaczęła po kolei nas wywoływać. Kiedy przyszła moja kolej zostałem zaprowadzony do małego pomieszczenie przypominającego trochę gabinet lekarski. W środku czekała druga około 50 letnia. Wszedłem i od razu posłusznie klęknąłem czekając na instrukcje. Młodsza, która wyglądała na asystentkę zaczęła coś przygotowywać, starsza studiowała jakieś papiery i przyglądała mi się z uwagą.
- Gotowe – powiedziała asystentka
- Wejdź na kozetkę i kucnij tak aby wypiąć pośladki – powiedziała starsza
Jakikolwiek protest nie miał sensu wiec posłusznie wykonałem polecenie. I tak zaczęła się kolejny etap mojego upokarzania. Na początku czekała mnie lewatywa. Co samo w sobie nie dosyć że było mało przyjemne to jeszcze niesamowicie poniżającej. Następnie po prysznicu zaczęto dokładnie depilować moje ciało nie oszczędzając żadnych zakamarków. Po wszystkim Panie dobrały i założyły mi pas cnoty, nie omieszkały przy tym wyszydzić mojego penisa. Śmiały się, ze pewnie nie maja tak małej klatki na mojego ptaszka, ale w końcu dobrały model, który według ich opinii powinien najlepiej zapobiec wszelkim próba masturbacji. Kiedy myślałem że to już koniec mojego upokorzenia, kazano znowu mi się położyć i wypiąć mój wyczyszczony i wydepilowany tyłek do badania. Starsza z Pań ubrała lateksowe rękawiczki i zaczęła pchać palce w mój odbyt. Próbowałem się odsunąć i  nie dopuścić do tego co chciała mi zrobić, ale kiedy zagroziła, że poprosi o pomoc ochroniarza i że wtedy będzie to zdecydowanie mniej przyjemne przestałem stawiać opór. Nie była brutalna w tym co robiła ale i tak sprawiała mi ból. Widząc moje niezadowolenie powiedziała – Przyzwyczajaj się – i dodała do koleżanki – ciasny, ale damy mu od razu dwójkę - szybciej będzie gotowy. Zastanawiałem się o co może jej chodzić, ale prędko pojąłem co miała na myśli kiedy zobaczyłem jak asystentka wyciąga korek analny. Momentalnie się wzdrygnąłem, ale bałem się protestować. Wiedziałem, że w pobliżu czeka wielki facet, który z pewnością ochoczo pomoże moim oprawczyniom zaaplikować tę parszywą „dwójkę”.
Spokojnie – powiedziała lekko klepiąc mnie po pośladkach – jak będziemy się stresować to jeszcze zapomnę go odpowiednia nawilżyć. -  i przystąpiła do działania. Wcisnęła mi go jednym sprawnym  ruchem. W tym momencie moje ciało przeszył potworny ból. Pisnąłem, a z oczu popłynęły mi łzy. Chciałem to z siebie jak najszybciej wyjąć, ale asystentka złapała mnie za ręce i przytrzymała. Ból powoli ustępował. – Piszczy jak baba – powiedziała asystentka, puściła moje ręce i  wyszła po następnego rogacza. Jej starsza koleżanka usiadła wygodnie na fotelu i zaczęła wypełniać jakiś formularz.
-  Możesz już zejść  - powiedziała. Zszedłem z kozetki, klęknąłem przed moją oprawczynią i spuściłem zrezygnowany wzrok. Przez chwilę trwałem w bezruchu patrząc na stopy siedzącej przede mną Pani. Nie wiedziałem co robić. W przypływie impulsu ucałowałem jej stopę i powiedziałam – Dziękuję Pani.
Moje zachowanie trochę ją zdziwiło, ale wydała się zadowolona.
- Twoja żona zdecydowała, że dodatkowo będziesz nosił korek analny podczas pobytu tutaj. – zaczęła mi tłumaczyć –  Jest to element twojego szkolenia, zresztą nie jesteś sam. Na początku twoja żona była nastawiona sceptycznie do tego pomysłu, ale kiedy okazało się że jako jedyna nie zdecydowała się na ten element treningu zmieniła zdanie. Jaki jest cel bycia zaplugowanym dowiesz się w swoim czasie. Teraz musisz tylko wiedzieć, że masz go nosić cały czas i nie masz prawa go sam usuwać.  Jeżeli z wiadomych przyczyn zajdzie potrzeba chwilowego wyjęcia, masz poprosić kokoś z obsługi o pomoc. – uśmiechnęła się szyderczo – A teraz mam ochotę na chwilę przerwy. Ładnie zajmiesz się moimi stópkami, to zapomnę o twoim złym zachowaniu podczas zabiegów i nie umieszczę tego w raporcie.
Zdecydowanie wolałem zająć się jej stopami niż sprawdzać jakie są konsekwencje złego zachowania. Może nie była najmłodsza, a jej uroda jak na 50 była co najwyżej średnia, ale stopy miała zadbane, więc bez większych problemów zacząłem delikatnie je całować, od czasu do czasu delikatnie liżąc ich wierzch. Niestety to jej nie zadowoliło. Uderzyła mnie stopą w policzek i zagroziła że jak się nie wezmę porządnie do roboty to sama zasugeruje mi rodzaj kary. – Jakbyś był moim mężem i tak miałbyś mi służyć to od razu bym cię pognała i nie inwestowała bym w szkolenie tutaj. -  Następnie kazała podstawić podnóżek położyła na nim swoje stopy i kazała dokładnie je wylizać, a nie posmyrać językiem po wierzchu. Tym razem przyłożyłem się dużo bardziej. Dokładnie ssałem wszystkie jej paluszki, lizałem podeszwy jej stóp i miejsca między palcami. Widziałem, że tym razem była zadowolona. Robiłem to z pełnym zaangażowaniem sam nie wiem jak długo. Bolała mnie już szczęka, ale nie chciałem jej znowu rozzłościć więc czekałem aż sama pozwoli mi przestać. W końcu cofnęła swoje stopy.
- No jednak do czegoś się nadajesz – rzekła. – Skoro nie sprawdzasz się w łóżku to dobrze, że chociaż stopy potrafisz porządnie wylizać. Przynajmniej taki z ciebie pożytek. Możesz odejść. Moja asystentka odprowadzi cię na kurs.

- Dziękuje Pani – powiedziałem, wstałem i poszedłem za asystentką.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rewelacyjny tytuł.

Anal_ogicznie traktuję rogaczy.

Klatka na ptaka a zdrowotne "spuszczanie płynów" za pomocą strapon w wykonaniu hotki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...