Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

wpada do nas w odwiedziny mój brat. Siedzę sobie z nim w salonie i popijam piwko podczas gdy żona się kąpie. Po jakimś czasie żona przychodzi owinięta w ręcznik i zaczyna się kręcić szukając po szufladach bielizny. Znalazłszy odpowiednią bieliznę, bez skrępowania zrzuca przy moim bracie ręcznik i niespiesznie zakłada najpierw biustonosz, a potem stringi cały czas na luzie rozmawiając z nami i przyglądając się sobie w lustrze. 

Brat bezczelnie uśmiechając się przez cały czas wlepia w nią wzrok. 

Po wszystkim żona zabiera ręcznik z podłogi i wraca do łazienki wysuszyć włosy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Siedze wygodnie w fotelu popijając drinka. Przygladam sie mojej pannie, ktora jest pieszczona a pozniej zerznieta w tej pozycji

post-10190-0-41574000-1420124501_thumb.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Siedze wygodnie w fotelu popijając drinka. Przygladam sie mojej pannie, ktora jest pieszczona a pozniej zerznieta w tej pozycji

image.jpg

W takiej to i My musimy spróbować :-D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Snuje mi się w głowie fantazja imprezy GB .Tematem przewodnim imprezy miał by być nasz ślub.Łącznie z prawdziwa otoczka wesela i orkiestrą,fotografem,księdzem.Kto wie może uda mi się zorganizować coś pod koniec lata.Dam znać.

Taka  fantazja faktycznie jest ekscytująca. Ot taki gang-bang nocą poślubną. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To był pamiętny sylwester, choć zapowiadał się zupełnie zwyczajnie. Ja i moja ukochana Księżniczka niczym najzwyklejsza para wybraliśmy się do znajomych, szukając jakiejś rozrywki w sylwestrową noc. Trafiliśmy na typową imprezę ludzi z wyższych sfer, trochę powściągliwi w okazywaniu emocji i pozornie nieco sztywni. Jednak dało się wyczuć tą atmosferę napięcia seksualnego i fetyszyzmu, zakamuflowanego pod eleganckimi garniturami i sukniami pań. Moja Księżniczka uwielbiała ten klimat, ja zresztą też ... pozornie intelektualnych konwersacji, pod którymi buzują wulkany skrytych namiętności i pożądań. Ona była w tym mistrzynią w tych na pół świadomych gierkach gestów i spojrzeń. Tym razem również pokazała swoje mistrzostwo... Namierzyła pewnego wyjątkowego wpływowego i niesamowicie przystojnego faceta. Spotykali się wzrokiem wyczuwając się na wzajem. Szybko sprawiła że on jej bardzo pożądał i był rozgrzany do granic możliwości. Jednak widziałem że nieśmiało spoglądał na mnie wiedząc z lekkim rozżaleniem że jesteśmy parą. Nagle moja Księżniczka patrząc mu głęboko w oczy delikatnie dotknęła mojego ramienia i wskazała na swoje stopy. Momentalnie ugięły się pode mną kolana i wręcz automatycznie zacząłem poprawiać jej but na wysokim obcasie, tak że klęczałem przed nią dotykając jej stóp. Przystojny facet od razu zrozumiał moją rolę w związku i uśmiechnął się do niej z błyskiem w oku. Ten moment był niesamowicie podniecający i znowu zrozumiałem jaką kontrolę ona ma nade mną. Dalsza część wieczoru była równie ekscytująca...

PS. Przepraszam miało być dużo krócej ale się rozrosło ... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taką fantazję że siedzę w fotelu chipsy po mojej lewej piwo po mojej prawej w dłoni pad i gram na konsoli a na łóżku obok na wyciągniecie mojej ręki ktoś posuwa moją Patkę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Na imprezie moja dziewczyna wraz ze swoją przyjaciółką zakładają się, która szybciej za pomocą dłoni wykończy trzech facetów. Dziewczyny zdejmują koszulki i staniki, klękają na podłodze i równocześnie zabierają się do intensywnych pieszczot swoich znajomych, łącznie sześciu. Gdy któryś z nich nie wytrzyma, zalewa dekolt i piersi swojej "kochanki". Ja mogę jedynie przyglądać się tej zabawie i robić zdjęcia...

W sklepie odzieżowym moja dziewczyna zaczepia pewnego faceta i pyta się, czy nie pomógłby jej wybrać seksownej bielizny. Razem idą do odpowiedniego działu i oddają się niedwuznacznym rozmowom, a żona parę razy "przypadkiem" ociera się o krocze szczęśliwca. Ja obserwuję to z odpowiedniej odległości..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy jestem w pracy nie ma mojego szefa tylko ja wiem gdzie jest... kiedy wrócę do domu jeszcze tam będzie...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żonę kręcą starsi panowie i jedziemy do domu spokojnej starości tam zbiera się 15 dziadków i ona robi przed nimi striptiz gdy zostaje już w samych pończochach i szpilkach to podchodzi do jednego co jest na wózku i kleka i zaczyna lizac mu jaja podchodza kolejni od tylu klepią ja po dupie z kutasami na wierzchu mówią jaką to rasową suka jest gdy temu na wózku już sztywno stoi to moja kurewka siada cipka na nim i skacze potem pieprzą ja inni we wszystkie dziurki a ona lize łapczywie ich obwisle jaja trwa to kilka godzin.

dość niesmaczne

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może i niesmaczne

Ale pomyśl, czy będąc dziadkiem na wózku, nie chciałbyś by się jakas fajna laska przed Toba rozebrała, nie dlatego, e tak zarabia, ale dlatego, że lubi widzieć podniecenie, pożądanie, wdzięczność 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...