Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 29.12.2024 o 17:04, Daniel.czes pisze:

Moja fantazja, która raczej pozostanie na zawsze fantazja.

Spotykamy się we 3. Ja, żona i mocno umięśniony z wielkim penisem samiec alfa. Całe spotkanie służę im w klatce. Nawilżam cipke żony ustami, przynoszę drinki. Na koniec nasz gosc pyta czy chce wejsc w mocno sponiewierana tej nocy zone jak on z nia skonczy. Mam zgodę ale tylko w pozycji na łyżeczkę. Zaczynam w nia wchodzic od tylu delikatnie, a ona obciaga naszemu gościowi. Po chwili gosc zmienia miejsce i kladzie się za mną wkładając mi swojego wielkiego penisa w tylek. Otrzymuje informację że jeśli chce nadal być w zonie to mogę, ale będę w tym czasie równocześnie ruchany. Nie wytrzymuje dlugo i postanawiam skonczyc te pozycję. Nasz gosc oznajmia ze mam do wyboru, albo finisz będzie w mojej dupie albo żony. Żona mowi ze juz nie ma siły i prosi zebym wziął to na siebie. Nie mając sily już na penetrowanie żony, wypinam się na pieska. Żona wsuwa się pode mnie i zamiast ssac mojego penisa w 69 postanawia lizac naszego gościa po jadrach zeby szybciej doprowadzic do finiszu i mi ulzyc. Bull rozkazuje zonie wyjsc spod siebie, usiasc przede mna i patrzec mi w oczy. Pieprzy mnie od tyłu i upokarza przed żona, spuszczając się we mnie na końcu.

Przepraszam za tak mocna fantazję, ale po dłuższym poście spowodowanym ciaza fantazję się mocno radykalizują;)

świetna fantazja, chętnie bym ją z wami zrealizował:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stały kochanek z żoną obiecują nagrodę po 3 miesiącach mojego zamknięca w klatce i braku obecności podczas ich spotkań. Nagroda polega na udziale w zabawie w trójkącie z kochankiem. Jakie jest moje zdziwienie, kiedy po moim wejściu do pokoju hotelowego okazuje się, że nagroda polega na możliwości obserwacji zabawy w trójkącie żony, kochanka i jego kumpla a nie aktywnym uczestnictwie. Oczywiście ani na sekundę nie jestem uwolniony z klatki i jedynym zaszczytem jaki mnie spotyka jest zlizanie z niej przez moją żonę nasienia kochanka i jego kumpla.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...