Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

powinienem chyba był wrzucić to jako osobny wątek bo trochę się rozrosło w miarę pisania

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, Roman_K. pisze:

powinienem chyba był wrzucić to jako osobny wątek bo trochę się rozrosło w miarę pisania

miejsce wrzucenia jest całkiem ok.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wakacje nad morzem. Wypad wieczorem na tańce. Moja tańczy ze starszym facetem on ja obmacuje, znikają gdzieś. Wraca po kilkunastu minutach bez bielizny i z zalaną cipką. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 14.07.2022 o 07:56, Damiano pisze:

Wakacje nad morzem. Wypad wieczorem na tańce. Moja tańczy ze starszym facetem on ja obmacuje, znikają gdzieś. Wraca po kilkunastu minutach bez bielizny i z zalaną cipką. 

czułabym mne w tańcu przez delikatny materiał sukienki:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Siedzę przy barze w hotelu i widzę , jak żona idzie do pokoju z innym. To mnie bardzo podnieca.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.07.2022 o 12:12, Damiano pisze:

I coraz bardziej podniecona

w tancusukiena dość wyoko się unosi, w trakcie orbotow, widać cąłe jej uda:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, eroman11 pisze:

w tancusukiena dość wyoko się unosi, w trakcie orbotow, widać cąłe jej uda:)

Wręcz jej bieliznę, a widok taki że inni wpatrzeni w to co się dzieje

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A gdyby tak miała krótką , luźną sukienkę lekko unoszącą się w tańcu do góry a pod nią nic ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Robirex pisze:

A gdyby tak miała krótką , luźną sukienkę lekko unoszącą się w tańcu do góry a pod nią nic ?

Pewnie on by trzymał dłonie na jej nagich pośladkach. A mężowi by rozrywało 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...