Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Moja fantazja wiąże się z tym że nasza koleżanka "domyka" rozwód. Jak sama mówi,  źle się działo od dawna i jest mocno wyposzczona. Teraz fantazja  ;)

Jola stwierdza że trzeba pomóc koleżance i poszerzyć jej horyzonty.  Nic mnie tu nie zastanawia,  wyobraźnia od razu podsówa wizję trójkąta  :D

Żona ubierają seksowny komplet czarnej bielizny,  osty makup,  szpilki.  Wyglądabardzo dominująca.  Zabiera też sporą torbę (która mnie zastanawia) i ruszamy. Koleżanka otwierając drzwi upewnia mnie w przekonaniu że jestem mega szczęściarzem! Beżowe szpilki,  jasne pończochy,  bardzo kusy, satynowy szlafroczek który rozchylając się ukazuje brak innej bielizny. I wtedy zaczyna być...inaczej.  Jola każe mi się rozebrać i szybko założyć klatkę bo jak mi stanie to będzie ciężko. Daje mi aparat i mówi że będę dziś fotografem.  Z torby wyciąga strapon i...dziewczyny zaczynają zabawę. Trwa to długo,  strapon zmienia właścicielki ale moja żona zdecydowanie gra rolę dominującą.  Po paru godzinach Jola oznacza że koleżanka, jako kobieta wyzwolona,  powinna spróbować niech rzeczy.  Wyciąga więc z torby drugi strapon i wśród ogólnej wesołości i zaciekawienia Pani przez następną godzinę traktują mnie jak swoją suczkę. 

Wyszło trochę dłużej niż mikro :) pozdrawiam Piotr 

• Lubię 6
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On

Mamy taką fantazję. Mamy umówioną randkę z kochankiem. Ale przed tą randką spotykamy się z nim. Może dzień przed nią, może kilka dni, może tydzień. Udajemy się w trójkę do sex shopu, tam wspólnie zakupujemy nowy pas cnoty dla mnie. Od razu po zakupie go zakładam ( w jakiejś kabinie itp ). Kluczyk zostaje w posiadaniu kochanka aż do randki ?. Odzyskamy go dopiero po udanej zabawie ?

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako rogacz i wielbiciel pokazywania wdzięków żony, tym razem ja mam ochotę nawiązać ciekawą znajomość, opartą na koleżeństwie i erotyzmie. Chodzi mi po głowie kilka scenariuszy, nie koniecznie wskakując od razu do łóżka. Skupiam się bardziej na wyjściu z czyjąś żoną do kina, gdzie mogłaby zaznać przyjemnych chwil podczas oglądania...lub wspólne zakupy bielizny, chętnie doradzę co mogłaby założyć wieczorem dla męża. Kolejną fantazją jest wspólne wyjście do swingers klubu, gdzie moglibyśmy się poznać bliżej w przyjemnych okolicznościach. Fantazji jest wiele, chętnie też posłucham Waszych i może wspólnie wymyślimy ciekawy i interesujący scenariusz. Taka trochę odskocznia...Pozdrawiam ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakub bardzo trafisz w mój gust, również kreci mnie coś takiego, nie koniecznie od razu zwierzęcy seks? chętnie porozmawiajmy z Tobą na ten temat?

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oddać swoją jak zwykłą ... kilu panom w podrzędnym lokalu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. Pieprze dziewczynę tak długo jak ona długo rozmawia że swoim faxetem

Robi wszystko żeby chciał rozmawiać z nią jak najdłużej. Udaje że gdzieś się spieszy...

2. Spełniona. Zalewam pizde suczki a ona wraca do siebie bez majtek. 

3. Pieprze hotke na jej ślubie. 

4. Zaciazam hotke.. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteśmy z hotką na zabawie w clubie , rozdzielamy się, ja obserwuje co ona robi a ona z tłumu wybiera kochanka i wyciąga go przed lokal , idą do jego samochodu ją idę z tyłu za nimi tak żeby mnie nie widział,  wsiadają do auta i się bzykają a ja obserwuje to z ukrycia po skończonej zabawie Pani wraca do mnie i idziemy do hotelowego pokoju gdzie kochamy się do rana. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzy fantazje

- podczas imprezy zona spotyka swojego byłego, po cichaczu idą  do kibla i ten ja szybko rznie jak dziwke

- zona na wyjeździe służbowym po pijaku daje szefowi i jego koledze w hotelu

- zona jako główna atrakcja na wieczorze kawalerskim 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja 1 fantazja wiąże się ze starymi znajomymi   z gimnazjum ,grupka 5 niegrzecznych chłopaków która nie raz dawała  nam wciery ,po wf  za słaby mecz i wyzywali od niedorajd  ,byli więksi i silniejsi więc byliśmy zastraszani, dziś będąc rogaczem myślę że wiele takich czynników w moim życiu sprawiło że stałem się uległy.

Mniejsza  o to wyobrażam sobie sytuację gdzie idziemy z Mysią domu na skróty jak zawsze przez mały lasek ,i po drodze w ciepły letni wieczór spotykamy Daniela i jego bandę, pijani żądają lodzika  za przejście przez ścieżkę, hotka  wie że to dla mnie piękny scenariusz.

Każe mi się rozebrać i położyć na ziemię ,spina włosy  i kleka przed  jednym z nich i zaczyna ssać, mężczyźni  widząc co się dzieje ściągają spodnie i przechodzą  do ataku innych dziurek ona staje na mnie A oni ja bzykaja, po zalaniu  sperma jej ciała koledzy  okazują mi łaskę i pozwalają walić sobie konia wszyscy  patrzą na to i śmieją  się w dobrych humorach, widząc nadchodzący koniec daniel  mówi coś do mojej mysi i podchodzi z nią blizej  wystawiają po jednej stopie i eksploduje dużą ilością  nasienia na stopkę zony i mojego  oprawcy. 

Po wszystkim oczywiście czyszcze rozdane mleko ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jesteśmy na drinku u mojego kuzyna i jego żony. kuzyn wysoki, dobrze zbudowany choć lekko otyły - regularna siłownia ale i codziennie kilka piwek. jego żona zaniedbana i mocno otyła po dwóch ciążach z dużym biustem wylewającym się z dekoltu. oboje są głośni, wulgarni i lubiący sprośne żarty. 

Po alkoholu kuzyn zawsze dostawia się do mojej Anetki a jego żonę ten widok chyba kręci bo zachęca ją za każdym razem żeby nie była taką cnotką tylko siadła mu na kolanach czy dała mu buziaka itp. Nie inaczej jest tym razem - tylko moja żonka wypija więcej niż zwykle i po zwyczajowym dostawianiu sie że strony kuzyna daje się ponieść atmosferze i ulega żartobliwym namowom jego żony żeby "pokazała wreszcie te swoje zgrabne cycuszki jej Michałowi bo spać nie bedzie mógł w nocy". widzac że moja się waha dołączam się do namawiania i wreszcie żonka siedząc mu na kolanach podciąga bluzkę do góry i ściaga ją przez głowę uwalniając swoje spore i jędrne piersi z dużymi, sterczacymi sutkami. Wszyscy przez chwilę chłoniemy widok jej nagich cyckow po czym kuzyn wtula w nie twarz i zaczyna całować i ssać sutki pieszcząc jednocześnie ręką. 

jego żona patrzy na to z wypiekami i czerwona na twarzy z podniecania bierze moją rękę i jakby w rewanżu kładzie ją na swoich wielkich, tłustych cycach. bez wielkiego entuzjazmu zabieram się za pieszczenie i całowanie jej obfitego biustu. po dłuższej chwili spędzonej z twarzą całkowicie zanurzoną w obfitej miękkości jej tłustych cyców odwracam sie i widzę że moja Anetka klęczy na kanapie obok michała i opierając cycuszki na jego udzie, z zamkniętymi oczami i pochylona nad jego kroczem poruszą głową powoli w górę i dół a w jej szeroko otwartych ustach pojawia się i znika błyszcząca od jej śliny pała mojego kuzyna. 

Mój wzrok napotyka jego i na jego czerwonej od alkoholu twarzy rozgoszcza się usmiech satysfakcji i wyższości. prawą dłoń przesuwa na głowę mojej żony i wpleciwszy palce w jej włosy zaczyna dyktować tempo z jakim ma ssać jego kutasa a lewą dłonią daje mi znać uniesionym kciukiem że Anetka dobrze się spisuje... 

W tej chwili tracę ich z oczu bo moja twarz znów zostaje pociągnięta w kierunku miękkiej otchłani cyców jego żony. jego żona trzyma moją głowę mocno wtuloną w swój biust przez długa chwilę a kiedy mnie puszcza, moja żona siedzi na kanapie obok Michała i chichoczac z czegoś co powiedział poprawia jedną ręką włosy a palcami drugiej dłoni wyciera kąciki ust i oblizuje usta językiem...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...