Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Wysyłam Hotkę na krótka kawę zapoznawczą, która w prowokującym i seksownym stroju nie daje z siebie spuścić wzroku...gdy Hotka uznaje rozmowy przy kawie za satysfakcjonujące, zostaje o tym poinformowany w formie mmsa, na którym widzę korek analny w jej pięknym tyłeczku...korek, którego absolutnie sama nie może dotknąć i włożyć!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem w pracy. Już prawie koniec. Dostaje mmsa od żony na którym widać jej twarz żonki ociekającą spermą i krótka wiadomość " wracając z pracy kup gumki bo się kończą. Pan kurier się zasiedział... :*"   wracam do domu z zakupami i zaczynamy bawić się we trójkę

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Warszawa, wieczór. Podjeżdża samochód znajomej parki. Przyciemnione tylne szyby. Za kierownicą siedzi rogacz i prosi mnie, żebym usiadł z tyłu. Otwieram drzwi i widzę hotkę w samej bieliźnie. Wsiadam. Zaczynamy się całować. Samochód rusza. Rogacz wozi nas po mieście przez 2h i może obserwować nas tylko w lusterku. Na koniec, w nagrodę jedziemy na parking, gdzie może lizać wypełnionym moim kutas em cipkę hotki. 

• Lubię 2
  • Zauroczenie 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa warianty podobnej fantazji :

1. Kolega żony, jako świadek, organizuje wieczór kawalerski. Ja w wydaniu Violi i żona mamy być główną atrakcją. Ubieramy się w pasujące stroje i jedziemy na miejsce.  Tam zaczynamy od striptizu i lesbijskiego show A potem jesteśmy używane na wszystkie sposoby. 

2. Żona informuje ją że kolega organizuje wieczór kawalerski.  Tylko że narzeczona młodego wymusiła obietnicę że impreza będzie bez kobiet.  Dlatego żona zaproponowała im suczkę która nie jest kobietą A chętnie zrobi striptiz A potem da się przelecieć wszystkim chętnym. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 5.12.2020 o 10:11, Endrzy pisze:

Mnie kreci wizja na weselu w sukni ślubnej w pokoju małżeńskim kilku ją bierze.

A potem już z górki i w naszej sypialni, gdzie z niewinnej i szarej myszki tworzą z niej uległą i wulgarną sukę która razem z nimi wyśmiewa moją delikatność 

Ahhh, no mnietemat ślubny i około ślubny strasznie kręci.  "Podstawowe" fantazje to:

1. Na ślubie,  przy ołtarzu stoi moja już prawie żona ale ja wiem że pod suknia brakuje majteczek które są w kieszeni jednego z gości.  Z cipki powolutku wycieka sperma brudząc białe pończochy i kapiąc na posadzkę. 

2.na ślubnym kobiercu stoją dwie panny młode: Jola i Viola. Obie ubrane w identyczne,  białe,  mocno przwświtujace suknie z odkrytymi plecami.  Na sobie mają wysokie białe szpilki oraz białą bieliznę (koniecznie z pasem i pończochachami). Pomiedzy nimi,  w eleganckim garniturze stoi wysoki,  ogromny czarny bull. P.S. normalnie nie mam takiej fascynacji czarnym kochankiem ale do tej fantazji jakoś najbardziej mi pasuje. 

3. Ślubu odwrócony czyli ja jako Panna młoda i żona jako Pan młody.  Żona,  pod eleganckim ślubnym garniturem miała by widoczny dla wszystkich strapon którym skonsumowałaby nasz związek. 

4. Wesele kończy się tuż po oczepinach o 12 w nocy.  Trafiamy z żoną do dużego pokoju gdzie ja zostaję pozbawiony spodni oraz bokserek A potem solidnie przyklejony taśmą do krzesła, tak że mogę ruszać tylko głową.  Następnie kilku gości weselnych ( w tym byli mojej żony,  mój świadek,  gruby pijany wójek i ksiądz) pieprz moją zadowoloną i chętną żonę.  Zostaję odklejony rano A wtedy,  po dokładnym wyczyszczeniu żony językiem,  sam mogę skonsumować małżeństwo. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1) Chciałbym zostać główną atrakcją wieczoru panieńskiego lub innego damskiego spotkania, na którym frywolne uczestniczki, w dobrym humorze mogą dać upust swoim fantazjom

2) na ślubie znajomych, po kryjomu, z chętną druhną, której partner zaniemógł pod wpływem alkoholu. 

Wersja alternatywna: na ślubie znajomych w klimacie. Zajmuje miejsce pana młodego w noc poślubną

3) Pani z rogaczem w pozycji 69 a ja z tyłu zajmuje się panią. Rogacz może oglądać całą zabawę z bardzo bliska co mnie niezwykle kręci.

4) sąsiad i przyjaciel domu - w sąsiedztwie mieszka para bawiąca się w klimacie swingu/cuckold. Wyświadczam sąsiadowi, za jego wiedzą, przysługę i zajmuje się jego żoną kiedy jest w pracy/na delegacji. Czasami pan przysyła do mnie panią w wiadomym celu, a sam zostaje w domu

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wracam do domu po pracy, żonę zastaje w jakimś wyjątkowo dobrym humorze można by żec jest cała w skowronkach. Pytam czy coś się stało że jej tak wesoło a ona odpowiada że wywalili ją z pracy... Ja zdezorientowany jak można cieszyć się z utraty pracy, tymbardziej teraz kiedy mamy tyle wydatków. Szybko tłumaczy mi że na początku też się tym przejęła ale po sekundzie dotarło do niej że i tak tej pracy nie lubiła więc ma okazję zacząć pracować i jednocześnie robić to co kocha... Zostanie  prostytutką. W ,, wolnym" czasie będzie będzie dawała pokazy na seks kamerkach...
Dodatkowym smaczkiem było by gdyby jednym z jej stałych klientów okazał się jej były szef.. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... obecnie nie mam nikogo takiego o kim mógłbym fantazjować, ale pozwolę sobie przytoczyć jedną z fantazji kiedy byłem jeszcze w związku.

*Sobotnie popołudnie, czekam już na swoją kobietę... nagle słychać rozchodzący się po pokoju dźwięk messengera. Podnoszę telefon, po odblokowaniu widzę doskonale mi znany jej awatar, otwieram: "Kotek troszkę się spóźnię, wpadłam na takiego fajnego Pana i idziemy do niego... Powiem Ci, że pierwszy raz mam ochotę na innego . Pobaw się sam do tego momentu, może Ci nawet podeślę jakąś fotkę." 

Taka tam niewinna fantazja, w sumie jedna z pierwszych, jakie mnie dopadły. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.07.2014 o 15:26, piotrsks pisze:

Żona wraca nad ranem z pierwszej randki - ja czekam na nią podniecony w łóżku...

Rozbiera się i wskakuje do mnie...

- ja pytam się: jak było ?

- ona odpowiada: nic nie zaszło, włożył mi tylko paluszka, dużo rozmawialiśmy, zdrady właściwie nie było, miał strasznie małego, mniejszego od Twojego,

- ja: rozchyl nogi - i wkładam jej palec... czuję, że cipka jest wilgotna nie tylko od jej soczków i na pewno było ostro...

- ja: kłamiesz

- ona: tak... robiliśmy to całą noc, ostatni raz na stojąco od tyłu jak taksówka czekała na mnie (15-20 minut temu)... spuścił się...

- ja: biorę ją szybko i mocno w pozycji misjonarskiej, ma strasznie luźną i cierpko wilgotną cipkę - dochodzę w niej...

- ona: jest różnica jak jestem po kimś ? ......

Ja czuje zawsze ze jest po kimś . Na początku czasem myslałem że kłamie zeby dać mi przyjemność i ze sie nie widziała z bykiem . Pierwszy raz uwierzyłem kiedy spotkała się z taki mco musiał używać gumy i poczułem jej smak .

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 12.11.2015 o 15:21, Gabor pisze:

Powiem tylko,że po przeczytaniu kilku stron tej dyskusji moja żona była tak podniecona że robiliśmy to dwa razu...a myślę, że to nie koniec na dziś...

Mikrofantazja?Pierwsza z nich to patrzeć lub podsłuchiwać moją kochaną dojrzałą żonkę podczas sexi z młodym obdarzonym facetem.Fetysz to różnica wieku wielkość penisa no i możliwości młodego byka

No ja w piatek walac sobie i patrzac jak Hotka szykuje sie na impreze długo nie mogłem doiść . Kiedy sie odwóciła i powiedziała, ze jezeli nie trysne to zamiat mnie zaczna to robić młode byki skonczyłem natychmiast 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...