Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie się marzą wspólne wakacje z kochankiem żony. Ja cały czas u

charakteryzowana na kobiętę z tym, że publicznie oni występują jako para, ja jako koleżanka żony, zaś kiedy jesteśmy tylko we trójkę jako służąca, pokojówka oraz czasami jako ich kochanka. 

• Lubię 5
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mieszkamy w niedużym mieście. Sąsiedzi zapraszają nas na imprezę sylwestrową w wynajętym lokalu. Jest dużo zaproszonych ludzi - bliscy i dalsi znajomi tych siadów w tym sporo naszych wspólnych znajomych z osiedla i ogólnie z miasteczka.  Moja żona upija się i daje się ponieść atmosferze bawiąc się bardzo swobodnie i flirtując z różnymi facetami. Zwłaszcza organizator imprezy jest wyjątkowo śmiały - stojąc obok mnie serwuje mojej żonie sprośne aluzje trzymając ją przy za tyłek pod pozorem tańca. Wreszcie jak wszyscy idą na zewnątrz oglądać fajerwerki o północy, sąsiad zaprowadza moją pijaną żonę do toalety gdzie ona posłusznie klęka i robi mu laskę. Po wszystkim wracają na imprezę, a sąsiad po pijaku chwali się kumplom. Plotka szybko się roznosi i ja po tej imprezie cieszę się w naszym miasteczku szeptaną opinią frajera i rogacza a żona opinią łatwej cichodajki.

Sąsiad idzie za ciosem i od tej pory zaczyna regularnie odwiedzać nas w domu. Nabiera pewności widząc brak mojej reakcji i wchodząc mówi mi żebym skoczył coś załatwić na mieście. Ja się posłusznie ulatniam na 1 -2 godziny a on w tym czasie posuwa moją żonę w naszym łóżku. Nie używa gumek i spuszcza się w cipce albo do buzi. Kiedy wracam do domu jego już nie ma a żona czeka na mnie w łóżku przytrzymując cipkę ręką żeby nie pociekło jej zanim dokładnie jej nie wyliżę do czysta. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Roman_K. pisze:

mieszkamy w niedużym mieście. Sąsiedzi zapraszają nas na imprezę sylwestrową w wynajętym lokalu. Jest dużo zaproszonych ludzi - bliscy i dalsi znajomi tych siadów w tym sporo naszych wspólnych znajomych z osiedla i ogólnie z miasteczka.  Moja żona upija się i daje się ponieść atmosferze bawiąc się bardzo swobodnie i flirtując z różnymi facetami. Zwłaszcza organizator imprezy jest wyjątkowo śmiały - stojąc obok mnie serwuje mojej żonie sprośne aluzje trzymając ją przy za tyłek pod pozorem tańca. Wreszcie jak wszyscy idą na zewnątrz oglądać fajerwerki o północy, sąsiad zaprowadza moją pijaną żonę do toalety gdzie ona posłusznie klęka i robi mu laskę. Po wszystkim wracają na imprezę, a sąsiad po pijaku chwali się kumplom. Plotka szybko się roznosi i ja po tej imprezie cieszę się w naszym miasteczku szeptaną opinią frajera i rogacza a żona opinią łatwej cichodajki.

Sąsiad idzie za ciosem i od tej pory zaczyna regularnie odwiedzać nas w domu. Nabiera pewności widząc brak mojej reakcji i wchodząc mówi mi żebym skoczył coś załatwić na mieście. Ja się posłusznie ulatniam na 1 -2 godziny a on w tym czasie posuwa moją żonę w naszym łóżku. Nie używa gumek i spuszcza się w cipce albo do buzi. Kiedy wracam do domu jego już nie ma a żona czeka na mnie w łóżku przytrzymując cipkę ręką żeby nie pociekło jej zanim dokładnie jej nie wyliżę do czysta. 

REWELACJA, mistrzostwo świata

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to mój pierwszy tego typu post więc proszę o wyrozumiałość Myśląc o tym co za chwilę napisze przeszywa mnie niesamowite podniecenie i czuję, że naprawdę chciałbym czego takiego doświadczyć. Z moją żoną znamy się od bardzo dawna i jesteśmy dla siebie pierwszymi partnerami łóżkowymi. Zawsze wierni względem siebie i nawet żaden za nas nie myśli aby się to zmieniło (pewnie wielu z Was teraz zadaje sobie pytanie co ja tutaj robię). Ale tak kręci mnie cuckold i pomimo prób walki z tym nadal fantazjuje o zostaniu rogaczem oraz o zabawie z inną żoną. Jednak myślę, że fantazje to nic złego i każdemu się należą przejdę do rzeczy i opowiem o fantazji którą chciałbym doświadczyć... 

Siedzę sobie sam w domu popijając kawkę i przeglądają komputer. Żona jest w pracy. Chcąc odszukać stronę która mnie ostatnio zainteresowała otworzyłem historię przeglądania. Moim oczom ukazało się zbiornik.com (portal erotyczny). Czyżbym nie wyczyścił historii?... Sprawdzając datę i godzinę okazało się że byłem wtedy w pracy... Skąd moja żona zna takie strony? Zainteresowany tematem zainstalowałem program do śledzenia haseł oraz aktywności. Po kliku dniach udało mi się zapisać login i hasło do konta. Wyczekałem moment aż byłem pewny, że żona nie ma dostępu do komputera i się zalogowałem... Moim oczom ukazał się profil "znudzona_żona90". Już po zobaczeniu pierwszych fotek zauważyłem że to moja wierna i porządna żona. Co prawda twarz zakryta ale jej ciało znam doskonale. Kilka fotek na naszym łóżku w bardzo zmysłowej bieliźnie natychmiast bardzo mocno mnie podnieciły. Przeglądając aktywność żony zauważyłem, że uwielbia komentować umięśnionych mężczyzn z bardzo grubymi kutasami... Oni nie pozostają jej dłużni i komentują jej ciało... Niestety to tylko fantazja ale chciałbym coś takiego przeżyć

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Marcoxxx pisze:

Nie ma takiego profilu na Zbiorniku ;)

W dniu 23.08.2020 o 10:11, cuck_fantazje pisze:

Niestety to tylko fantazja ale chciałbym coś takiego przeżyć

Marcoxxx, nie ma to jak doczytać do końca ;) 

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Marcoxxx pisze:

Nie ma takiego profilu na Zbiorniku ;)

bo to fantazja:) 

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mój starszy brat bez przerwy opowiada mi jak bardzo jest napalony na moją żonę.  Obracam to zawsze w żarty ale kręci mnie myśl że moja żona mogłaby przespać się z nim. Opowiadam jej w łóżku o tym, ona się z tego śmieje ale  zauważam że jak następnym razem brat do nas wpada, to żona ubiera cienką koszulkę na ramiączkach i nie zakłada stanika pod spód. Jest szczupła z dużym biustem i sterczącymi sutkami które wyraźnie przebijają przez cienki materiał, a piersi kołyszą się swobodnie przy każdym ruchu. Brat nie może oderwać wzroku od jej biustu a ona z tego żartuje mając wyraźne wypieki na twarzy. Cały wieczór spędzamy na żartach i opróżnianiu butelek wina. Brat i żona maja wyśmienite humory i widać że doskonale im się dogaduje. Robi się późno i proponuję żeby zamiast wracać po nocy brat przenocował u nas. Żona gorąco mnie popiera a brat stawia tylko symboliczny opór więc ścielimy mu łóżko w salonie po czym idziemy z żoną do sypialni. W łóżku żona jest wyraźnie napalona, ale ja drażnię ją pytając czy nie ma ochoty przetestować zaganiacza mojego brata. Widzę że jest chętna ale się wstydzi przyznać, pyta, jak niby miałabym to zrobić? Na to ściągam jej majteczki i koszulkę zostawiając ją zupełnie nagą i mówię:

- idź tak teraz do salonu, wślizgnij się pod kołdrę obok niego i złap go pod kołdrą za kutasa i zacznij mu robić dobrze, a dalej pójdzie samo...

Po czym wypycham ja z gołą z pokoju i popycham w kierunku salonu. Żona z wahaniem idzie stąpając cichutko bosymi stopami po drewnianej podłodze. Znika w drzwiach salonu i słyszę szelest pościeli i cichy jęk materaca jak wślizguje się do łóżka mojego brata. A więc zrobiła to! 

Nie chcąc ich spłoszyć zostaję w drzwiach sypialni nasłuchując. 

Po chwili słyszę ciche szepty, szelest pościeli, tłumione westchnienia i wreszcie zaczynam słyszeć rytmiczne skrzypienie kanapy do którego po chwili dołączają ciche jęki rozkoszy mojej żony penetrowanej raz za razem przez kutasa mojego rodzonego brata. Zdaję sobie sprawę że nie pamiętam żeby żona kiedyś tak jęczała w czasie seksu ze mną. Delektuję się dochodzącymi mnie dźwiękami powoli masując sobie kutasa.  Skrzypienie kanapy i jęki żony stopniowo przybierają na intensywności i wreszcie dołącza do nich wyraźne sapanie mojego brata kiedy spuszcza się w cipce mojej żony. Zapada błoga cisza. 

Wracam do łóżka. Po długiej chwili słyszę odgłosy stóp żony. Nie idzie do łazienki tylko wraca prosto do mnie. Wchodząc trzyma się ręką za cipkę żeby sperma nie pociekła jej po udach i wciąż ma przyspieszony oddech. Patrzy na mnie uśmiechając się i pyta "zadowolony? ".

Po czym podchodzi  i nie mówiąc nic więcej wchodzi na mnie i siada mi cipką na twarzy... Uwielbiam smak jej cipki zwłaszcza po tym jak się w niej spuszczę. Zawsze wylizuję ją po naszym seksie do czysta. Potem żona kładzie się plecami do mnie i pozwala mi przelecieć się na boku. Zmęczona przeżytym orgazmem zasypia zanim zdążyłem dojść. 

Wczesnym rankiem budzę się czując że żona wyślizguje się z łóżka i tupta znów do salonu. Znów po chwili słyszę odgłosy seksu. Odgłosy po jakimś czasie cichną. Tym razem zakradam się po cichu i zaglądam dyskretnie, Widzę że brat leży wygodnie na plecach a moja żona naga leży na jego udach i energicznie robi mu laskę , pracując ostro ustami i ręką. Po chwili widzę jak jej głowa zastyga a brat zaczyna wzdychać pompując spermę w jej usta. Żona przełyka wszystko i jeszcze chwilę ssie jego mięknącego kutasa, po czym wyraźnie usatysfakcjonowana kładzie się przytulając do niego i zaczynają rozmawiać sobie o tym że brat musi nas teraz zdecydowanie częściej odwiedzać... 

• Lubię 6
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 20.07.2020 o 15:52, dyskretnie pisze:

Wszystko to co napisałeś jest mega podniecające. 

Jeżeli o mnie chodzi to najbardziej mnie podnieca że moją Hotką zajmuje się ktoś kogo znam a nie całkiem obcy, czyli kolega, znajomy, ktoś z rodziny, klient firmy itp.

w rodzinie nie zginie:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli o mnie chodzi to najbardziej mnie podnieca że moją Hotką zajmuje się ktoś kogo znam a nie całkiem obcy, czyli kolega, znajomy, ktoś z rodziny, klient firmy itp.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...