Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Godziny około południowe. Podjeżdżam pod firmę w której pracujesz. Dostajesz ode mnie SMS ze jestem u Ciebie pod firmą i masz natychmiast wyjść  na 2 godziny. Zamarzył mi się szybki seks w plenerze. Doskonale wiesz że jak zaraz nie wyjdziesz lub zaczniesz się ociągać  to Ciebie i męża spotka surowa kara. Wychodzisz pod pretekstem wspólnego lunchu z klientem, ubrana w krótką spódnicę i białą bluzkę, jak przystało na pracownice biura. Zabieram Cię w ustronne miejsce. Każe Ci się rozebrać do naga, na Twój tyłek spada kilka klapsow co sprawia Ci ogromną przyjemność. Klękasz obciagasz, szybki numerek. Zaczynasz się ubierać, dostajesz znów parę klapsów i zabieram Ci całą bieliznę i rajstopy. Do pracy odwoze Cie jedynie w białej bluzce i spódnicy. Chcę żeby wszyscy widzieli że to nie był tylko zwykły lunch z klientem i chce wzbudzić w Tobie poczucie lekkiego zawstydzenia...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio mi wpadl taki prosty element do glowy. Jesli kochankiem żony byłby sąsiad to bardzo kręcące byłoby dla mnie taka sytuacja że żona w domu i przy mnie ubiera sie mega seksownie - w najlepsza bielizne, ponczochy szpilki krótką sulienkę itp. po czym wychodzi a po jakimś czasie zza ściany zaczynają dobiegać oglosy dzikiego seksu i ewidentnie głos mojej żony wykrzykującej jego imie i zachety do mocniejszego rzniecia, a takze komentarze jak jej dobrze i że nikt nigdy jej tak nie zaspokoił. Mogłoby sie to odbywać jawnie - mowiłaby mi gdzie idzie, albo z niedomówieniem i jedynie mógłbym sie domyślać i w napieciu oczekiwać na pierwsze krzyki za ścianą ;)

• Lubię 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wpadamy w długi i mój szef proponuję mi finansowa pomoc... Moja żona wraz z nim wyjeżdża na sex weekend do Zakopanego. Pieprzy ją jak chce i gdzie chce, w przerwach kupuje jej prezenty w postaci ciuchów, bielizny i bizuterii, wychodzą w góry i odwiedzają najlepsze restauracje... 

Po powrocie, szef odstawiajac walizki żony oznajmia mi że właśnie daje mi nadgodziny i więcej wyjazdów służbowych... Świetna pomoc... 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się dzisiaj od rany marzy taka fantazja Moja Królowa rozkazuje mi się położyć na podłodze i staje na demną w rozkroku w sukieneczce kruciutkiej w tym samym czasie podchodzi do niej kochanek i delikatnie palcami odchyla Jej majteczki bialutkie i pachcnące całuje Ją czule po szyji dotyka ustami uszko w tym momencie Moja Pani wstrzeliwuje na mnie ciepły strumień złotego deszczu i pochyla się siadając mi prawie mokrą muszelką na twarzy łapczywie zlizuję resztki a Ona w tym czasie niewinnie pomalutku dobiera się do jego twardego nabrzmiałego już członka mrużąc oczka i mrucząc pieści i smakuje go z chęcią otchyla sukienusie bym mógł na to patrzec jednocześnie łapiąc mnie za włosy i przyciskając do słodkiej nektarynki kochanek syczy i strzela Jej prosto w twarz po piersiach zcieka jego ogromny obfity wytrysk następnie nadziewa się na mnie i pieści go dalej ale mi się w głowie porobiło aż mi gorąco ech!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.10.2019 o 08:58, Elem pisze:

O, przypomniało mi się.

1. Miałem okazję tylko raz i nie jestem do końca spełniony. Mianowicie popularna figura geometryczno-cuckoldzka. Rogacz leży na plecach, Hotka jakby na nim w pozycji 6na9 oraz kochanek ją w tej pozycji penetrujący na pieska. Nie wiem dlaczego, ale dopiero niedawno udało mi się tę fantazję po łepkach spełnić. Hotelowe łóżko było zbyt miękkie a ja nie byłem tak blisko ich połączonych narządów intymnych jakbym chciał. Do poprawy :P

2. Przeczytać rozbudowaną relację w formie opowiadania ze spotkania z moją Hotką. Ze szczegółami. Wszystkimi.

Mam te same fantazje. Chcialbym lizac cipke w tej pozycji czyli byc naprawde blisko :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. Chcialbym zeby gdzie w hotelu na wczasach zona poznala kogos i poszlaby z nim do pokoju. Nad ranem po powrocie do naszego pokoju pokazalaby mokre majtki od jego spermy.

2. Gdyby nocowal u nas moj kuzyn albo kolega, moglaby isc do jego pokoju. Powiedzialaby ze ja juz spie a ona chce jeszcze porozmawiac. Rozmowa skonczylaby sie lodem. Po powrocie do mnie, dalaby mi buziaka z jezyczkiem a ja czulbym jego sperme.

3. Chcialbym zeby bzyknal ja jej byly chlopak, z ktorym nigdy sie nie kochala.

4. Bylibysmy w hotelowym barze. Ona w spodniczce bez majtek. Chcialbym zeby tak usiadla zeby jakis facet zobaczyl jej cipke. Zebym widzial jego reakcje.

5. Chcialbym uslyszec od kolegi: "Twoja zona bardzo dobrze robi loda, szybko doszedlem" :)

6. Zona u swojego kolegi w domu. Podjezdzam samochodem o umowionej porze. Ona schodzi, wsiada do samochodu i mowi ze jeszcze 2 minuty temu kolegi kutas byl w jej cipce.

7. Przychodze do domu. Zona pije kawe ze swoim kolega. Podchodzi do mnie i po cichu mowi ze sie bzykali i daje mi podotykac swoja cipke mokra od jego spermy. Dosiadam sie do stolu i rozmawiamy. Czuje podniecenie rozmawiajac z facetem, ktory mysli ze ja nic nie wiem o tym ze mi wyruchal zone.  

• Lubię 10
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.07.2020 o 13:28, parrr pisze:

1. Chcialbym zeby gdzie w hotelu na wczasach zona poznala kogos i poszlaby z nim do pokoju. Nad ranem po powrocie do naszego pokoju pokazalaby mokre majtki od jego spermy.

2. Gdyby nocowal u nas moj kuzyn albo kolega, moglaby isc do jego pokoju. Powiedzialaby ze ja juz spie a ona chce jeszcze porozmawiac. Rozmowa skonczylaby sie lodem. Po powrocie do mnie, dalaby mi buziaka z jezyczkiem a ja czulbym jego sperme.

3. Chcialbym zeby bzyknal ja jej byly chlopak, z ktorym nigdy sie nie kochala.

4. Bylibysmy w hotelowym barze. Ona w spodniczce bez majtek. Chcialbym zeby tak usiadla zeby jakis facet zobaczyl jej cipke. Zebym widzial jego reakcje.

5. Chcialbym uslyszec od kolegi: "Twoja zona bardzo dobrze robi loda, szybko doszedlem" :)

6. Zona u swojego kolegi w domu. Podjezdzam samochodem o umowionej porze. Ona schodzi, wsiada do samochodu i mowi ze jeszcze 2 minuty temu kolegi kutas byl w jej cipce.

7. Przychodze do domu. Zona pije kawe ze swoim kolega. Podchodzi do mnie i po cichu mowi ze sie bzykali i daje mi podotykac swoja cipke mokra od jego spermy. Dosiadam sie do stolu i rozmawiamy. Czuje podniecenie rozmawiajac z facetem, ktory mysli ze ja nic nie wiem o tym ze mi wyruchal zone.  

Wszystko to co napisałeś jest mega podniecające. 

Jeżeli o mnie chodzi to najbardziej mnie podnieca że moją Hotką zajmuje się ktoś kogo znam a nie całkiem obcy, czyli kolega, znajomy, ktoś z rodziny, klient firmy itp.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
20 godzin temu, dyskretnie pisze:

Wszystko to co napisałeś jest mega podniecające. 

Jeżeli o mnie chodzi to najbardziej mnie podnieca że moją Hotką zajmuje się ktoś kogo znam a nie całkiem obcy, czyli kolega, znajomy, ktoś z rodziny, klient firmy itp.

Oj tak. To jest mega podniecajace jakby to byl np jej kolega ktorego znam. Albo moj kolega :) Chialbym zeby przy kazdym naszym spotkaniu wspominal i mowil mi jaka fajna cipke ma moja zona i jak dobrze mu robila loda :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy drugie mieszkanie, na komunistycznym blokowisku które wynajmujemy jakimś burakom - szemrane, zadziorne typki. Podnieca mnie perspektywa że mogą być napaleni na moją żonę. Namawiam ją żeby ona poszła odebrać od nich czynsz w kolejnym miesiącu i ubrała się przy tym jak dziwka. Widać że pomysł też ja podnieca, więc ubiera obcisłą miniówę z cienkiego materiału, stringi i cieniutki koronkowy stanik przez który bez problemu przebijają się jej duże sterczące sutki. 

Na miejscu żona poszła sama na górę a ja czekałem w samochodzie. Nie wracała z pół godziny. Okazało się że był tylko jeden z nich, ale za to najbardziej bezczelny. Po krótkiej gadce, jak żona oglądała łazienkę, ten bezceremonialnie wszedł tam za nią, wyjął ptaka i przy niej odlał się do kibla, po czym pchnął ją na kolana i w wulgarny sposób kazał  robić laskę, co ona bez dyskusji zaczęła z zaangażowaniem robić.

Jak był już całkowicie twardy, podniósł ją z ziemi, zaprowadził do swojego pokoju, kazał się  wypiąć, napluł na kutasa i wszedł w nią bez prezerwatywy. Posuwał ją ostro na pieska kilka minut po czym zastygł pompując spermę głęboko w jej cipkę nawet nie pytając o zdanie. Po wszystkim podsunął jej kutasa przed usta, kazał go jeszcze wyczyścić , podciągnął spodnie i wyszedł z pokoju. Żona wytarła się chusteczką, i chciała pójść po majtki które jej zdjął i rzucił jeszcze w łazience, ale jak wyszła z pokoju to okazało się że pozostali dwaj jego kumple którzy też tam mieszkali musieli wrócić w czasie jak ją posuwał i patrzyli na nią teraz z kpiącymi uśmieszkami jak stała w przedpokoju zażenowana obciągając na dół kieckę i poprawiając włosy. 

Żona spanikowała, przeprosiła i uciekła. Najlepsze jest to że w panice zapomniała zabrać pieniądze za czynsz, więc powiedziałem jej że będzie musiała tam iść jeszcze raz jutro albo pojutrze...

• Lubię 9
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.07.2020 o 12:35, parrr pisze:

Oj tak. To jest mega podniecajace jakby to byl np jej kolega ktorego znam. Albo moj kolega :) Chialbym zeby przy kazdym naszym spotkaniu wspominal i mowil mi jaka fajna cipke ma moja zona i jak dobrze mu robila loda :) 

Podnieca mnie, że mój kontrahent zabawia się z moją Hotką a ja jeszcze daję mu upust, rabat. Z tym, że ja bym wiedział o ich zabawach a on nie wie, że ja wiem i dając mu rabat, chwalę go, że jest naszym dobrym klientem i w nagrodę dostaje duży rabat.

Jeżeli chodzi o kolegów i znajomych to najlepiej jakby przelecieli szybko w ubikacji moją Hotkę u nas na imprezie i jakby nigdy nic dalej się bawimy z tym, że ja wiem o wszystkim a oni myślą że to było w tajemnicy i nikt nic nie wie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...