Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Wysłać szczęśliwe dzieci do szczęśliwych dziadków i zorganizować dwutygodniowy zlot zkf dla wszystkich w nadmorskim sanatorium wynajętym na wyłączność a wszystko kazać sfinansować z enefzetu jako wczasy rehabilitacyjne.

• Haha 12
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, napisano:

Wysłać szczęśliwe dzieci do szczęśliwych dziadków i zorganizować dwutygodniowy zlot zkf dla wszystkich w nadmorskim sanatorium wynajętym na wyłączność a wszystko kazać sfinansować z enefzetu jako wczasy rehabilitacyjne. 

Masz jakieś znajomości w enefzecie?:D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, napisano:

Masz jakieś znajomości w enefzecie?:D

To moja kolejna mikrofantazja ;)

• Lubię 1
  • Haha 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O, przypomniało mi się.

1. Miałem okazję tylko raz i nie jestem do końca spełniony. Mianowicie popularna figura geometryczno-cuckoldzka. Rogacz leży na plecach, Hotka jakby na nim w pozycji 6na9 oraz kochanek ją w tej pozycji penetrujący na pieska. Nie wiem dlaczego, ale dopiero niedawno udało mi się tę fantazję po łepkach spełnić. Hotelowe łóżko było zbyt miękkie a ja nie byłem tak blisko ich połączonych narządów intymnych jakbym chciał. Do poprawy :P

2. Przeczytać rozbudowaną relację w formie opowiadania ze spotkania z moją Hotką. Ze szczegółami. Wszystkimi.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, napisano:

1. Miałem okazję tylko raz i nie jestem do końca spełniony. Mianowicie popularna figura geometryczno-cuckoldzka. Rogacz leży na plecach, Hotka jakby na nim w pozycji 6na9 oraz kochanek ją w tej pozycji penetrujący na pieska. Nie wiem dlaczego, ale dopiero niedawno udało mi się tę fantazję po łepkach spełnić. Hotelowe łóżko było zbyt miękkie a ja nie byłem tak blisko ich połączonych narządów intymnych jakbym chciał. Do poprawy

Też raz tak miałem. I bardzo dobrze wspominam. Do powtórki:D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, napisano:

1. Miałem okazję tylko raz i nie jestem do końca spełniony. Mianowicie popularna figura geometryczno-cuckoldzka. Rogacz leży na plecach, Hotka jakby na nim w pozycji 6na9 oraz kochanek ją w tej pozycji penetrujący na pieska. Nie wiem dlaczego, ale dopiero niedawno udało mi się tę fantazję po łepkach spełnić. Hotelowe łóżko było zbyt miękkie a ja nie byłem tak blisko ich połączonych narządów intymnych jakbym chciał. Do poprawy :P

2. Przeczytać rozbudowaną relację w formie opowiadania ze spotkania z moją Hotką. Ze szczegółami. Wszystkimi.

1. Też to mnie kręci jakoś. Ale szkoda że najlepszego widoku nie widać w tej pozycji :P
2. Mamy chętnego podjęcia się tej roboty? xD

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, napisano:

Myślę, że ze znalezieniem chętnego żadnych problemów nie będziesz miała ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. Narzeczona dostaje prace w pewnej firmie na stanowisku asystentki, która pomaga nie tylko w kwestiach papierowych.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, napisano:

To czekam na tych chętnych :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, napisano:

1. Narzeczona dostaje prace w pewnej firmie na stanowisku asystentki, która pomaga nie tylko w kwestiach papierowych.

przerabiałem te fantazje, kiedy moja faktycznie była taką asystentką...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...