Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Jadąc autem, zjeżdżamy do lasku na szybki numerek na masce. Kiedy kończę przypadkiem przechodzi tędy dwóch kumpli, myślą, że to dziwka i pytają ile. po czym pukają po kolei żonę na masce.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hotka wybiera się do sauny z kilkoma mężczyznami.

Zapraszam do domu Bulla na rodzinną kolację. Hotka chodzi w domu nago.

Hotka pokazuje siebie w restauracji lub innym publicznym miejscu.
Przysługuję  jako pokojówka w sukiencę pod czas spotkania Hotki z Bullem.
Hotka wybiera Bulla do zajścia w ciąży. Dziecko jest nasze.

Ślub z dziewczyną w ciąży od Bulla.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona idzie z koleżankami na impreze ,,, cały wieczór nie przespany ... nagle pod drzwi podjeżdża taksówka... z niej wyciąga Ja dwóch mięśniaków ,,, patzra pa niej wygląda całkiem inaczej jak wyglądała wcześniej ..., patrze na Nia ... patrze na Nich ... Oni mówią bierzasz Ją jak nie to dostaniesz Ją po weekendzie ... No pijaczka dopiero jutro zaspokoi towarzystwo ... Ja jej nie zatargam  - mówią Twój wybór ,,, bierzesz albo nie  znajdziesz Jej przez cały weekend a nawet jak znahdziesz nue bedzie Twoja ..,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To z tym przegranym meczem zajebiste:) Dodałbym jednak trochę więcej opisu emocji no i ogólnie spróbował nieco wydłużyć opowiadanie. Może też za tydzień nagrodę mogla by dostać cała zwycięska drużyna?: ) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W jednej z moich fantazji żona zmuszona jest dawać z przyczyn ekonomicznych.

Po wielu rozmowach kwalifikacyjnych w końcu pojawia się nadzieja. Jestem zaproszony na drugą rozmowę wraz z nią. Dookoła szefa kręci się kilka fajnych laseczek. W rozmowie z nami wyjawia, ale nie wprost, że lubi kobiety i żona będzie miłym dodatkiem w jego załodze. Prosimy o chwilę rozmowy. Żona nie chce się z nim pieprzyć ale nasze realia finansowe są nieubłagane. Przytulamy się i zapewniamy o miłości.

Szef podaje żonie umowę do podpisania, stwierdzając, że oficjalnie wpisał stanowisko sekretarki. Gdy ona siada i podpisuje on wyjmuje pałę ze spodni. Zaraz po podpisaniu żona klęka i zaczyna mu ssać. Staram się nie patrzeć i proponuję, że zaczekam za drzwiami. On jednak każe mi zostać i patrzeć do końca. Po obfitym wytrysku na jej buzię daje jej stówę z kieszeni i zaprasza rano na ósmą.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Minifantazja, która akurat w moim przypadku zdarzyła się naprawdę parę dni temu. Ze znajomymi mojej żony gramy w grę: Skojarzenia. (Siedzimy w kółku i każdy mówi szybko wyraz, który kojarzy się z wyrazem, który powiedziała poprzednia osoba). Osoba przed moją żoną mówi hasło: podniecenie. Moja żona natychmiast dodaje skojarzenie: BMW.

Nie muszę chyba dodawać, że samochód który posiadam, to jest Renault, a nie BMW... 

• Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W klubie więcej czasu poświęcam kuflowi piwa przede mną niż żonie. Po jakimś czasie zauważam, że ktoś się nią zainteresował. Wraca ochłonąć po tańcu do stolika. Powoli wygasza szeroki uśmiech i ociera czoło. Ewidentnie dobrze się bawi.

- Nie będę z nim tańczyć jeśli nie chcesz.

- A co w tym złego? Mi to nie przeszkadza.

- Naprawdę?

Całus w polik i wraca do niego. Rozmawiają przy barze. Ona jest uśmiana po pachy. Znów tańczą. Wolniej. Po tańcu znów podchodzi.

- Spytał czy pojadę do niego.

Serce mi wali. Chcę jej zabronić, ale wolą się dowiedzieć co ona myśli.

- A ty na co masz ochotę?

Widzę zmieszany wzrok i już wiem. Nic nie mówi.

- Jedź jeśli chcesz.

Znów całus w polik i odchodzi bez słowa. On czeka przy drzwiach. Wracam do domu i rozmyślam jak tam moje kochanie bawi się z nowym znajomym.

• Lubię 5
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ma wakacjach poznajemy faceta, który podrywa moją żonę. Podczas rozmów żona wspomina o moich niespełnionych fantazjach cuckold. Znajomy zaprasza żonę na noc do swojego pokoju. Przed wyjściem zaopatruję K. w paczkę prezerwatyw ale po kilkunastu minutach ona dzwoni z prośbą abym kupił dla nich większe (bo moje nie wchodzą).

Po kilku dniach jestem przez nich zaproszony do trójkąta. W sklepie stoimy we trojkę przy kasie i żona prosi o dwie paczki prezerwatyw. Normalne dla mnie i duże dla kolegi.

Kolejnej nocy po ostrym rżnięciu kolega wyjmuje penisa z żony. Widzę, że gumka nie wytrzymała i lepkie nasienie wylewa się z K. "O, cholera, ja teraz mam płodne dni".

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie to pierwszy tego typu post na forum więc proszę o wyrozumiałość. Chciałbym doświadczyć następującej sytuacji... Żona umawia się z koleżankami na sobotnie wyjście na miasto. Zakłada ładną koronkową bieliznę, pończochy, sukienkę, szpileczki i wychodzi. Mówi, żebym nie czekał bo może wróć późno. No faktycznie tak się dzieję. Żona wchodzi do sypialni, kładzie torebkę na stoliku koło łózka i idzie do łazienki wziąć kąpiel. Kątem oka zauważyłem, że zaświecił się jej telefon... Postanowiłem sprawdzić kto napisał. Wiadomość pochodziła z obcego nr i była następującej treści: "Świetnie się z Tobą bawiłem. Mam nadzieję, że przy kolejnym spotkaniu dasz mi ją dotknąć nie tylko przez majtki...". Ustawiłem wiadomość jako nieprzeczytaną i udawałem dalej, że śpię choć cieżko zmrużyć oko po takim odkryciu.

• Lubię 6
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tych niespełnionych?

1. Zobaczyć/podsłuchać jak jeden facet drugiemu opowiada że uprawiał seks z zajebistą laską a nią okazałaby się moja Hotka.

2. Być świadkiem że ktoś podgląda ją nie będąc świadom że ja to widzę też.

3. ... nie wiem masa, ale większość spełniona więc to już jakby nie fantazja. :P

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...