Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Spotkanie w hotelu. Ja partnerka i 3 młodych chłopaków z grubymi 20 cm fiutami. Najpierw ja się z nią kocham, potem oni wkraczają do akcji. Rżną ją na zmianę do utraty tchu. Potem ja robię jej masaż.

Do utraty tchu, potem masaż - chyba nie masz na myśli masażu serca? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam taką mikrofantazję:

Umawiam się z małżeństwem cuckold. w hotelu. Ale mam jeden warunek: ona musi przyjść w swojej sukni ślubnej, bez bielizny pod spodem. Wchodzą do mojego pokoju, krótka rozmowa, komplement dla "panny młodej", jakiś drink wino i na oczach jej męża bez ściągania sukni ślubnej, a jedynie podwijając tiule i krynoliny uprawiam namiętny i długi sex z "panną młodą".

Co Wy na to?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Umawiam się z małżeństwem cuckold. w hotelu. Ale mam jeden warunek: ona musi przyjść w swojej sukni ślubnej, bez bielizny pod spodem. Wchodzą do mojego pokoju, krótka rozmowa, komplement dla "panny młodej", jakiś drink wino i na oczach jej męża bez ściągania sukni ślubnej, a jedynie podwijając tiule i krynoliny uprawiam namiętny i długi sex z "panną młodą".

Co Wy na to?

jestem pod wrażeniem nazw tiule, krynoliny - Jesteś świeży żonkoś czy już niebawem nim będziesz?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co Wy na to?

no cóż, u nas nie było tiulu, krynoliny, i żadnej możliwości podwinięcia sukni:P więc chyba by się nie udało:P 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co Wy na to?

Lubię TO.

Moja modyfikacja....warunki ustalamy My nie Kochankowie.

Dwóch wysokich silnych mężczyzn, opięte t shirty,pasek, zegarek.

Moja R, "Panna Młoda" lekki makijaż, włosy w kok , gorset podkreślający jej talię  jak "kilka" lat temu- wchodzimy do pokoju.

Podchodzi do Kochanka. On kładzie swoją dłoń na jej głowie i sprowadza do parteru. Drugą dłonią rozpina pasek, rozporek - wyciąga fiuta i wkłada go jej w usta.

Drugi Kochanek w tym czasie podchodzi do niej od tyłu . Podnosi suknie i zapina Ją od tyłu.

Oni są bardzo silni i zdecydowani - typowi dominatorzy.

Po 10 minutach ostrego rżnięcia zdecydowanym ruchem kładą moja R na łóżku, ściągają jej gorset i spuszczają Jej się na piersi.

Drinka piję tylko ja.

Po wszystkim wychodzą.

Zostajemy sami.

;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie czepiam się ale talię mam nadal jak "kilka" lat temu. I dlaczego ja nie piję?

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie czepiam się ale talię mam nadal jak "kilka" lat temu. I dlaczego ja nie piję?

niestosownie użyty cudzysłów ....nie chodziło o talię tylko o to kiedy braliśmy ślub - "kilka" lat temu ;)

Nie pijesz bo masz fiuta w ustach... :lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To zaczynam pakować ☺. A dominator,też z fiutem w ustach, że bez drinka???

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To zaczynam pakować ☺. A dominator,też z fiutem w ustach, że bez drinka???

Byłoby miło... :redevil: 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...