Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Jest weekend,przychodzi do nas kolega, pijemy wódeczke,tematy schodzą na te erotyczne,gramy w wyzwanie albo prawda,gdy padło na mnie żona kazała siłować się z kolegą na rękę,gdzie stawką była ona...ja oczywiście przegrywam,po paru głębszych oni idą do pokoju obok,zamykają się a ja mogę tylko się domyślać co on z nią robi przysłuchując się gdy łóżko rytmicznie skrzypi a żona jęczy.

spoglądająć na Twoją Żonkę to ...jakbyście mieli ochote na wódeczke ...  ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

spoglądająć na Twoją Żonkę to ...jakbyście mieli ochote na wódeczke ...   ;)

bardzo mi miło :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Ta historia wydarzyła się naprawdę, fantazją jest zobaczyć coś takiego raz jeszcze...

Do dziś gdy o tym sobie przypomnę...

Teatr wybrzeże, czarna sala. Przed wejściem na widownię obsługa sprawdza bilety i... losuje miejsca dla widzów. w skrócie rozsadza, nie siedzisz obok osoby z którą przychodzisz. Aktorzy grają wśród widzów, widzowie siedzą nie tylko po bokach ale także na scenie, biorą udział w spektaklu.

Od wejścia moją uwagę Przykuwa para, oboje tacy... Cnotliwi... Dobrze ułożeni, ona w jasnej garsonce, bezowych pończochach, on ciemny garnitur. Miejsca dostają na przeciw siebie, w trakcie spektaklu, jeden z aktorów upatrzył sobie panią i cały czas ja uwodzi, na scenie, z telewizorów płyną sceny lekko i mocniej naładowane erotyzmem, aktor co chwile kleka przed dziewczyną i dotyka jej nóg. Na początku dziewczyna się wzbrania, jest speszona, zakłopotana, ale atmosfera spektaklu,półmrok, i cała sala wpatrzona w nich, zaczyna działać powoli, powoli, nogi zaciśnięte jak imadlo zaczynają puszczać, dziewczyna doszła do momentu że rozchylila nogi, aktor nie tylko dość głęboko dotykał wewnętrznej strony ud,ale wsadził głowę między kolana.

Spektaklu nie pamiętam,wyraz twarzy dziewczyny,jak się zmieniała pamiętam do dziś.

Jej facet, od totalnej wściekłości, gdyby miał więcej odwagi napewno wyskoczył by z pięściami, przeszedł do całkowitego zachwytu... oczarowania

Chciałbym coś podobnego zobaczyć raz jeszcze, emocje na twarzach tych dwojga, pozostałej publiczności... Ahh

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tylko,że po przeczytaniu kilku stron tej dyskusji moja żona była tak podniecona że robiliśmy to dwa razu....a myślę, że to nie koniec na dziś...

Mikrofantazja?Pierwsza z nich to patrzeć lub podsłuchiwać moją kochaną dojrzałą żonkę podczas sexi z młodym obdarzonym facetem.Fetysz to różnica wieku wielkość penisa no i możliwości młodego byka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nasza rocznica ślubu. Romantyczne wyjście, kino, kolacja przy świecach. Planujemy  z żoną jak się będziemy kochać po powrocie do domu. W samochodzie ona dzwoni do kolegi i pyta czy chciałby ją zerżnąć, a potem każe mi ją do niego zawieźć. Wracam sam do domu i walę konia z głową pełną fantazji. Rano wraca zerżnięta i nieumyta. Opowiada mi jak jej było dobrze.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę mnie już nie dotyczy, ale podobno można poprosić urzędnika z Urzędu Sanu Cywilnego do procedowania poza urzędem, więc taka mnie naszła wizja.

biała suknia, welon, kwiaty, powtarzana za urzędnikiem rota ślubowania...

z tym, że panna młoda siedząca na świadku, wypełniona jego twardą męskością, po ślubowaniu jeszcze pozostaje drugi świadek i urzędnik (pewnie na raz), no i trzeba podpisać papiery. 

W ten sposób od razu się ma hot wife. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wow. To brzmi super.

Mi się marzy jeszcze coś takiego, żeby żona traktowała bardzo poważnie obowiązki pani domu. Dobro gości ponad wszystko. Gdy przychodzą do mnie koledzy podaje kawę, herbatę, obiad, ale też pyta czy chcę jej wymacać cycuchy itd.
Na prośbę gościa wali mu konia ręką. Oczywiście przy gościach po domu chodzi bez majtek i w tak luźnej koszuli, że cycuszki

wyskakują przez dekolt.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wow. To brzmi super.

Mi się marzy jeszcze coś takiego, żeby żona traktowała bardzo poważnie obowiązki pani domu. Dobro gości ponad wszystko. Gdy przychodzą do mnie koledzy podaje kawę, herbatę, obiad, ale też pyta czy chcę jej wymacać cycuchy itd.

Na prośbę gościa wali mu konia ręką. Oczywiście przy gościach po domu chodzi bez majtek i w tak luźnej koszuli, że cycuszki

wyskakują przez dekolt.

Tylko żeby gości nie spłoszyła :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spotkanie w hotelu. Ja partnerka i 3 młodych chłopaków z grubymi 20 cm fiutami. Najpierw ja się z nią kocham, potem oni wkraczają do akcji. Rżną ją na zmianę do utraty tchu. Potem ja robię jej masaż.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...