Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Narzeczona nie wie o moich fantazjach. Wyjeżdża z koleżankami ze studiów na Erasmusa. Oczywiście narzeczona nic nie wie o moich fantazjach cuckold. Pewnego dnia dostaję info od jednej z jej koleżanek, że krótko mówiąc moja narzeczona się puszcza. Proszę koleżankę o przesyłanie mi wszystkich informacji i dowodów. Ona myśląc, że dostarcza mi amunicji do zerwania dostarcza mi materiałów do których mogę się podczas ich wyjazdu masturbować.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z żoną chodzimy na tą samą siłownię ale ze względu na inne godziny pracy czasami zdarza się, że o innych porach. W każdy poniedziałkowy wieczór na sali do zajęć grupowych odbywają się ćwiczenia ze sztuk walki. Tajemnicą poliszynela jest to, że tak naprawdę ćwiczą wtedy członkowie bojówki lokalnego klubu. Żona pewnego wieczoru podczas igraszek wspomina, że chcialaby być przez owych kiboli wyruchana grupowo jak rasowa suka. Początkowo temat wraca co jakiś czas. Widzę też, że żona w poniedziałki ubiera się w bardziej skromne topy i opinające legginsy. Specjalnie tak krąży pod salką, żeby przeciskać się między chłopakami kiedy oni czekają na rozpoczęcie zajęć. W końcu pewnego wieczora żona oznajmia mi, że dopóki nie załatwię jej zbiorowego seksu z chłopakami to ja mam bana na pieszczoty - kolejnym krokiem będzie zamknięcie w klatce do skutku. Sprawa kończy się tak, że ja po 4 miesiącach załatwiam jej, że wchodzi z nimi wszystkimi na salkę do zajęć i robią tam z nią co chcą. Reszta ludzi niczego nieświadoma ćwiczy na siłowni a ja próbuję rozbiegać podniecenie na bieżni.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mieszkamy w bloku z wielkiej płyty. Nadchodzi w końcu czas termomodernizacji. Wielką fantazją żony o której często mówiła mi w łóżku podczas pieszczot jest seks z pracownikami fizycznymi. Kręcą ją ubrania robocze, spocone ręce i ten ich rubaszny żart.

W trakcie remontu bloku widzę, że żona częściej korzysta z możliwości pracy zdalnej, chodzi w odważniejszych ubraniach i zdarza się jej nawet nago przemknąć miedzy łazienka a sypialnią lub też nie do końca zasłonić rolety podczas przebierania w sypialni. W trakcie seksu też częściej porusza temat rzeczonej fantazji. W końcu pewnego dnia podczas wieczornych pieszot pyta mnie o zielone światło na realizację swojej fantazji. Oczywiście w przypływie endorfin zgadzam się. Kolejne dni upływają w normalnym, dotychczasowym trybie. Pewnego dnia podczas spotkania z kontrahentem dostaję od niej zdjęcie. Jest to selfie zrobione przez żonkę w ostrym makijażu. Jedynym ubraniem, które ma na sobie jest biały top podciągnięty pod piersi, uwidaczniający sterczące sutki. Stoi oparta o blat kuchni z wypiętą nagą pupą. Za jej pośladkami widać 3 stojących facetów w ubraniach roboczych z rozpiętymi rozporkami i fiutami na wierzchu. Dwóch starszych z czego jeden z widocznym brzuszkiem a drugi trochę bardziej zadbany. Trzecim jest ok. 25 letni brunet z koszulką bez rękawów, która prezentuje jego muskulaturę. SMS podpisany jest: "Jeśli chcesz, żeby ten najmłodszy zdążył mnie wyruchać to nie spiesz się do domu. Wysłałam Ci na maila listę zakupów".

Termomodernizacja trwa jeszcze 4 miesiące, żona na maxa wykorzystywała możliwość pracy zdalnej a ja miałem za zadanie być poza domem tak często jak tylko się da.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...