Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczynam spotykać się z kobietą. Ma na imię Mariola i jest bardzo atrakcyjna. Dobrze nam się rozmawia ale na razie były tylko przytulaski, nie jesteśmy w związku, zapoznajemy się. 

Na jednej z pierwszych randek temat schodzi na sex, co lubimy itd. Ja przyznaję się, że kręci mnie cuckold, w zasadzie w każdej znanej mi postaci od soft po ultimate. Tłumaczę jej o co chodzi a Mariola słucha coraz bardziej zaciekawiona. Temat ucicha chwilowo a my coraz bardziej się do siebie zbliżamy. Czasem całujemy i coraz bardziej odważnie dotykamy ale seksu jeszcze nie było. 

Mariola zaczyna znowu temat cuckoldu i pyta jak by to miało wyglądać między nami. Przyznaje się, że ma jednego FWB z niezbyt odległej przeszłości i chętnie by się z nim jeszcze bawiła bo uwielbiała. Ja cieszę się jak dziecko bo na taki związek miałem nadzieję. 

Po wielu rozmowach ustalamy, że zaczynamy od kilku miesięcy ultimate cuckold żeby bardzo podkręcić nasze pożądanie a potem trochę zluzujemy. 

W efekcie tego ja zostaję zamknięty w klateczce, jest to pierwszy raz gdy Mariola dotyka mojego penisa, i przez długie trzy miesiące zadowalam Mariolę oralnie podczas gdy FWB ją regularnie penetruje jak dawniej. Czasem przy mnie, czasem beze mnie. Związek kwitnie. Po trzech miesiącach jestem wypuszczony z klatki ale dalej Marioli nie penetruję. W grę wchodzi tylko ręka i usta. Czasem robimy to we troję z FWB. Po kolejnych trzech miesiącach mogę w nią wejść i mam te same prawa co FWB. 

On wciąż zostaje w naszym życiu i jest stałym kochankiem, jednym z kilku. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.10.2024 o 13:01, BartoszKaz pisze:

Mmmmrrraauuu ;) 😍

Cześć,  to nie musi być Kochanek strice w klimacie. 😊

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.10.2024 o 12:44, BartoszKaz pisze:

Zaczynam spotykać się z kobietą. Ma na imię Mariola i jest bardzo atrakcyjna. Dobrze nam się rozmawia ale na razie były tylko przytulaski, nie jesteśmy w związku, zapoznajemy się. 

Na jednej z pierwszych randek temat schodzi na sex, co lubimy itd. Ja przyznaję się, że kręci mnie cuckold, w zasadzie w każdej znanej mi postaci od soft po ultimate. Tłumaczę jej o co chodzi a Mariola słucha coraz bardziej zaciekawiona. Temat ucicha chwilowo a my coraz bardziej się do siebie zbliżamy. Czasem całujemy i coraz bardziej odważnie dotykamy ale seksu jeszcze nie było. 

Mariola zaczyna znowu temat cuckoldu i pyta jak by to miało wyglądać między nami. Przyznaje się, że ma jednego FWB z niezbyt odległej przeszłości i chętnie by się z nim jeszcze bawiła bo uwielbiała. Ja cieszę się jak dziecko bo na taki związek miałem nadzieję. 

Po wielu rozmowach ustalamy, że zaczynamy od kilku miesięcy ultimate cuckold żeby bardzo podkręcić nasze pożądanie a potem trochę zluzujemy. 

W efekcie tego ja zostaję zamknięty w klateczce, jest to pierwszy raz gdy Mariola dotyka mojego penisa, i przez długie trzy miesiące zadowalam Mariolę oralnie podczas gdy FWB ją regularnie penetruje jak dawniej. Czasem przy mnie, czasem beze mnie. Związek kwitnie. Po trzech miesiącach jestem wypuszczony z klatki ale dalej Marioli nie penetruję. W grę wchodzi tylko ręka i usta. Czasem robimy to we troję z FWB. Po kolejnych trzech miesiącach mogę w nią wejść i mam te same prawa co FWB. 

On wciąż zostaje w naszym życiu i jest stałym kochankiem, jednym z kilku. 

To fantazja czy opis realnej sytuacji? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On

Ostatnio naszła nas taka fantazja. 

Mieć kochanka/bulla w innym mieście.

Jego znajomi - tacy zwykli, nie kumple od swingu itp - znaliby nas i "dyskretnie" wiedzieliby o naszym "układzie"

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 3.11.2024 o 03:21, cuckoldminds pisze:

On

Ostatnio naszła nas taka fantazja. 

Mieć kochanka/bulla w innym mieście.

Jego znajomi - tacy zwykli, nie kumple od swingu itp - znaliby nas i "dyskretnie" wiedzieliby o naszym "układzie"

Kumple wiedzieliby o układzie i korzystali ... :erection:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spontanicznie poznany student zaprasza nas do siebie do akademika. Jak jesteśmy na miejscu, to akurat trwa tam impreza i w pokoju jest obecnych kilku jego znajomych. Po pewnym czasie on zaczyna się odważnie przystawiać do mojej kochanej żony, a ta odwzajemnia jego starania.

Po czym jest już wykorzystana przez niego w mojej i jego kumpli obecności przy ich aktywnym kibicowaniu. Gdy ten kończy inni dołączają się, i jeden po drugim po kolei sobie dogadzają.

Niestety ja mam na drugi dzień do pracy, ale moja kochana żonka wychodzi z propozycją że ona zostanie na weekend w akademiku a ja mogę poświęcić się pracy i domowi.

• Lubię 8
  • Zauroczenie 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Mindaugas1976 pisze:

Kumple wiedzieliby o układzie i korzystali ... :erection:

Może niekoniecznie.  

A może tak...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 1.11.2024 o 13:17, Energetyk81 pisze:

To fantazja czy opis realnej sytuacji? 

99% Fantazja ;)

Jedyne co się zgadza to imię. Kiedyś miałem dziewczynę Mariolę i czasami umieszczam ją w moich cuckold fantazjach ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona po spotkaniu z bullem przynosi pełna prezerwatywę w rozmiarze XXL i podając mi mówi że jeśli chce ja przelecieć to tylko w tym

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żonka jest na etapie poszukiwania pracy. Chciałbym aby ktoś z nowych „pracodawców” zaproponował jej wirtualne zabawy z które będzie jej płacił. Jestem ciekaw jej reakcji.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...