Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Podjechałem rano  o 9-tej  jak się umawialismy, ale w drzwiach hotelu, w którym  przeżywała ten pierwszy raz,  Aneczka, moja żona, pojawiła się dwie godziny później. Jechaliśmy do domu przez dłuższą chwilę nie zamieniając ani slowa. Postanowiłem sobie,  że nie będę o nic pytać. Jednak nie mogłem sie powstrzymać.

- Opowiesz mi coś? - wyskpomlałem.

- Co tu opowiadać - odpowiedziała sennie. - Po prostu mnie pieprztył. Przez całą noc.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona zapisuje się na kurs masażu, dopiero na pierwszych zajęciach dowiaduje się, że jest jedyną kobietą. Pozostałych 9 uczestników to młodzi sportowcy, których lokalny klub wysłał na kurs.

Na zajęciach praktycznych wszyscy uczestnicy muszą być tylko w bieliźnie. Moja żona pierwsza zostaje poproszona na stół do masażu. Zaczyna się od masażu karku i pleców, już po chwili masujący ją sportowiec rozpina jej stanik "dla wygody" zostawiając ją na stole w samych stringach. Moja żona jest masowana przez wszystkich uczestników kursu. Niedługo wszyscy wyskakują z bokserek i grupowo ją bzykają.

Żona wraca do domu bez bielizny i mówi:

"Kochanie, byłam dziś niegrzeczną dziwką - tak jak zawsze chciałeś. Za tydzień powtórka. W telefonie mam zestaw zdjęć dla Ciebie"

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po intensywnym seksie z kochankiem ku mojemu przerażeniu po wyciągnięciu przez niego penisa okazuje się, że gumka pękła. Żona łapie mnie za głowę, szepcze mi do ucha: "powiedział mi o pękniętej gumce w połowie ruchania. Kazałam mu nie przestawać. Chciałam, żeby się we mnie spuścił. A teraz to dokładnie wyliż piesku". 

• Lubię 6
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, rogacz_199x pisze:

Po intensywnym seksie z kochankiem ku mojemu przerażeniu po wyciągnięciu przez niego penisa okazuje się, że gumka pękła. Żona łapie mnie za głowę, szepcze mi do ucha: "powiedział mi o pękniętej gumce w połowie ruchania. Kazałam mu nie przestawać. Chciałam, żeby się we mnie spuścił". 

Podoba mi się ta fantazja :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona jest w relacji cuckold z dominującym bullem. Dwa dni przed i w trakcie każdego spotkania zakładana jest mi klatka na penisa. Raz w miesiącu mam prawo do włożenia penisa w cipkę mojej żony na 5 minut w obecności bulla pod warunkami:

1. W tym dniu przed ich seksem muszę przygotować dokładnie obie dziurki żony na seks z bullem.

2. Przed opuszczeniem sypialni i zostawieniem ich sam na sam w trakcie kiedy kochanek zakłada gumkę muszę poprosić go o wyruchanie dzisiaj żony beż gumki.

3. Bull odprowadza mnie do łazienki, przywiązuje do kaloryfera i zamyka łazienkę od środka.

4. Po seksie przychodzi po mnie żona i moim zdaniem jest zlizanie spermy z każdego miejsca jej ciała, na którym się ona znajduje. Jeśli żona przychodzi ze spermą w ustach muszę grzecznie otworzyć moje żeby mogła wypluć zawartość.

5. Po przyprowadzeniu mnie spowrotem do sypialni muszę podziękować bullowi za wyruchanie mojej żony. Mam się rozebrać, klęknąć przed bullem i pozwolić mu się spuścić na swojego penisa w klatce.

6. Jeśli bull nie jest w stanie się spuścić to moim zadaniem jest doprowadzenie do tego.

7. Żona zdejmuje mi klatkę i daje do dokładnego wylizania ze spermy.

8. Kładę się na podłodze. Bull rzuca mi gumkę, którą próbował założyć w punkcie 2. Pytam go czy dzisiaj mogę bez. On się zgadza, ale żona odmawia

9. Moja obecność w cipce żony trwa dokładnie 5 minut. W tym czasie ona nie zwraca na mnie uwagi, całuje się z bullem.

10. Po zejściu ze mnie ona bez słowa wychodzi do łazienki, żeby się ogarnąć. Ja jeśli się w tym czasie nie spuściłem mam sobie zwalić. Po wszystkim ściągam prezerwatywę i podaję ją bullowi, który wylewa jej zawartość na moją twarz po czym wychodzi, żeby dołączyć do żony pod prysznicem

11. Ja nie ubierając się mam ogarnąć sypialnię i przygotować im miejsce do spania. Udając się do sypialni gości w innej części domu muszę zapukać w zamknięte drzwi łazienki i powiedzieć, że wszystko dla nich gotowe i życzyć dobrej nocy.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja dziewczyna Mariola ma oprócz mnie kilku kochanków. 

Pierwszy nie wie, że ona ma partnera. Myśli, że spotykają się u niego tylko na seks bo ona nie chce się wiązać. 

Drugi wie o mnie ale myśli, że zdradza mnie z nim za moimi plecami. 

Trzeci wie o mnie i wie, że ja wiem i mnie to kręci ale nigdy się nie spotkaliśmy. 

Czwarty wie o mnie, zna mnie i zawsze robi to z nią jak jestem w domu ale ja nie biorę udziału. Najwyżej patrzę i się zabawiam sam. 

Piąty zawsze bierze ze mną Mariolę na dwa. 

Szósty i siódmy zawsze są we dwóch i wtedy bierzemy ją we trzech. 

Każdy z kochanków (oprócz 6 i 7) myśli, że jest jedynym. 

Fantazja pierwsza: umówić się z każdym w ten sam weekend o różnych porach tak, żeby zaliczyć wszystkich po kolei. 

Fantazja druga: zaprosić ich na urodziny Marioli i uświadomić wzajemnie o swoim istnieniu. Oczywiście tak, żeby inni goście nie wiedzieli. Każdy zalicza z nią szybki, dyskretny numerek. Śpią u nas w domu a gdy na drugi dzień nabierają sił i nie ma już innych gości to wszyscy razem robimy gangbang. Na końcu Mariola aż lepi się od spermy, potu, lubrykantu i śliny. To pierwszy gangbang z serii bo wszystkim się bardzo podobało. 

• Lubię 10
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mamy zaprzyjaźnioną parę u nas na osiedlu z którymi czesto spotykamy się na drinka, chodzimy coś zjeść, do kina itp. Zarówno on jak i ona nie ukrywają że podoba im się moja żona - i po drinku zazwyczaj dosyć nachalnie i czasami wulgarnie oboje ją podrywają: na powitanie ona zamiast w policzek całuję moją żonę w usta, na poczatku niby na zarty ale przy każdym kolejnym spotkaniu jest to coraz dłuższy pocałunek, on przy każdej okazji wiesza się na mojej żonie i składa jej pół żartem sprośne propozycje, ona niby w żartach zacheca moją żonę żeby pokazała jej Piotrowi swoje cycuszki, albo pod pretekstem byle piosenki ciągną moją żonę do przytulanego tańca we trójkę z moją żoną w środku pomiędzy nimi. ich ręce błądzą wtedy po ciele mojej żony a do tego dziewczyny wymieniaja dlugie pocałunki. 

Mamy isc razem z nimi na festiwal muzyczny i proszę żonę żeby ubrała obcisłą koszulkę na ramiączkach i krótką spódniczkę bez żadnej bielizny pod spodem. Żona jak usłyszała moją prosbę to popatrzyła na mnie rozbawiona i powiedziała:

"przecież wiesz co będzie się działo jak tak pójdę". 

odpowiadam że wiem i że chcę żeby nie uciekała przed jego rękami. chce żeby jego ręce zawędrowały do jej nagiej cipki i żeby pieścił ją tam między ludźmi na koncercie.

Jak spotykamy przed koncertem naszych sąsiadów widzę że oboje dokładnie lustrują strój mojej Karoliny, po czym wymieniają ze sobą spojrzenia i porozumiewawcze uśmiechy. w trakcie koncertu ręce Piotra badawczo zapuszczają się pod spódniczkę mojej żony ale ośmielony jej reakcją nie zabiera ręki tylko pieści jej pupę stopniowo sięgając coraz dalej aż wreszcie wyczuwa pod palcami gołą, opiekające podnieceniem cipkę. Stoimy z jego żoną za nimi i przyglądamy się tym pieszczotom. ona uśmiecha się pod nosem i obserwuje moją rekację, a po chwili

nachyla się do mojego ucha i pyta przekrzykując muzykę: "mamy z Piotrkiem ogromną ochotę zerżnąć dzisiaj twoją żonę. masz coś przeciwko temu?"

• Lubię 16
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na wakacjach zostajemy przywiezieni do hotelu tylko dla dorosłych. Po załatwieniu wszystkich formalności w recepcji podchodzi do nas młody, czarnoskóry chłopak z obsługi, żeby pomóc z bagażami. Widać, że żonie wpadł w oko. Podczas wsiadania do windy żona tak mamewruje, że mieści się tylko ona, chłopak i wózek z bagażami. Gdy tylko drzwi się zamykają i winda rusza w górę żona dosłownie rzucą się na chłopaka częstując go namiętnymi pocałunkami. Ja mogę tylko obserwować przez szklaną kabinę, ktora mknie na ostatnie piętro w ogromnym holu jak ręce chłopaka coraz śmielej przesuwają się w okolice cipki. To czy sytuacja mi się podoba sygnalizuje mój nabrzmiały członek widoczny przez materiał spodni, który mogą podziwiać osoby przechadzające się po holu. Podróż windy w dół, a później moja tą samą drogą w górę trwa wieczność. Wchodzę do pokoju przez szeroko otwarte drzwi i moim oczom prezentuje się widok żony klęczącej przed chłopakiem ze spuszczonymi spodniami. Swoimi delikatnymi dłońmi masuje jądra, a jego kutas rytmicznie zatapia się w jej gardle. Zauważają, że przyszedłem. Żona przerywa na chwilę i mówi do chłopaka: "powiedz mu". Młody zerka w moją stronę i z uśmiechem na ustach rzuca: "przy basenie jest bar, idź napij się piwa i wróć za godzinę. Nie zamykaj drzwi". Przez cały nasz dwutygodniowy pobyt każdy facet z obsługi wie czego spodziewać się po mojej żonie.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona udaje się do erotycznego domu aukcyjnego. Każda uczestniczka bierze udział w 3 aukcjach w których licytowana jest możliwość wyruchania jednej z trzech dziurek. Licytujący zasiadają widowni ubrani w maski zwierząt i odziani w rzymskie tagi. Po licytacji kobieta zamykana jest wewnątrz konstrukcji budową przypominającą nagą kobietę. W newralgicznych miejscach znajdują się otwory dające dostęp zwycięzcom do wylicytowanych przez siebie miejsc. Po odebraniu nagrody konstrukcja jest otwierana, kobieta kładzie się na łożu i musi zostać wyczyszczona przez swojego partnera, który jako jedyny nosi brązową togę i ma założoną maskę jelenia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...