Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 30.05.2024 o 07:55, mlody pisze:

To dodajac do tej fantazji o 2 rogaczach. Pani mogla by stosowac system punktowy, tak aby miedzy soba rywalizowali o to by zostac wypuszczeni z klatki. Ostatnie zdanie nalezalo by jednak do wlascicielki, uzyskanie odpowiedniej ilosci punktow uprawnialoby do szansy na wyjscie z klatki,ale rownie dobrze nagroda moglby byc zrujnowany orgazm:(

Jasny system punktów jest zbyt przewidywalny ale rywalizacja brzmi bardzo ciekawie. Rogacze staraliby się przypodobać Pańci na różne sposoby żeby tylko zyskać jej przychylność. Oczami wyobraźni widzę jak ona wraca z pracy i czeka na nią pyszny obiad, dom jest posprzątany, kwiaty, prezenty etc a rogacze czekają usłużnie. Po obiedzie masaż, kąpiel, minetka, obsługa jak w spa ;) W nagrodę za dobrą obsługę wyjście z klatki i lodzik ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 31.05.2024 o 14:37, BartoszKaz pisze:

W nagrodę za dobrą obsługę wyjście z klatki i lodzik

Ale od Pani czy drugiego, "gorszego" rogacza??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, kinkycpl pisze:

Ale od Pani czy drugiego, "gorszego" rogacza??

To zależy od Pańci i jej humoru ;)

Niemniej lepiej od niej ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Korzystamy z Żoną z płatnych usług osoby trans. Najpierw ja ustami stawiam do pionu penisa, na który następnie siada moja Małżonka. W trakcie ich seksu oboje na zmianę mi obciągają. Zabawa kończy sie tym, że wspólnie tryskamy na piersi Żony.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona umawia się z nieznajomy na spotkanie „zapoznawcze” na zwiedzanie Niewidzialnej Wystawy (Warszawa).? Wcześniej ustalają sposób rozpoznania siebie przed wejściem do ciemnicy i idą na końcu zwiedzających, on za nią. Przechodzą z pokoju do pokoju. Ona czuje na sobie jego dotyk, jego usta. Z czasem pozwala mu na więcej i czuje w sobie jego palec, jego język, aż on w ostatnim ciemnym pokoju… wyciąga fiuta i doznaje oralnej przyjemności ze strony mojej żony.?

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona wybiera się na babskie wyjście w miasto. Cały wieczór co jakiś czas pisze gdzie są i co robią. Kontakt urywa się po ostatniej wiadomości w której pisze, że wchodzą do klubu. Dzisiaj robię za UBERA, więc kładę się spać i grzecznie czekam na sygnał do przyjazdu. Budzi mnie dzwonek telefonu (na dworze już widnieje), krótki komunikat że mogę przyjechać pod adres, który wyśle mi na komunikatorze. Transfer danych chwilę trwa i w międzyczasie widzę powiadomienia z banku o zakupach na stacji paliw ok 100km od naszego miasta. Pinezka nie daje wątpliwości - czeka mnie ponad 120km podróż (na szczęście autostrada). Podjeżdżam pod wskazany adres. Stoję pod bramą i daję znać, że jestem. Przez okno w kuchni widzę jak żegna się czule z 5 nagimi młodymi facetami w wieku ok. 20 lat. W drodze powrotnej żona opowiada mi, że dziewczyny zamulały i odłączyła się od nich. Kiedy już straciła nadzieję na jakąkolwiek rozrywkę spotkała jednego z chłopaków, który poprosił ją do tańca. Okazało się, że chłopaki wpadli na wieczór kawalerski jednego z nich. Połączenie alkoholu i chęci zabawy doprowadziło ją do ostrego seksu z 5 młodymi, napalonymi byczkami. Po powrocie do domu mogę na własnym języku poczuć "dowody" nocnej zbrodni. 

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona idąca do sąsiada na wieczorne bzykanko, a ja jedynie mogacy słuchać jej jęków i krzyków przez ścianę i się masturbować. 

Po kilku takich wieczorach ciekawe mogłyby też być spotkania z innymi sąsiadami z piętra i wzajemne plotki o tym że "ten młody spod xx co chwilę sprasza do siebie jakieś zdziry i narusza ciszę nocną". Podejrzewam że miałbym wielki wzwód po każdej takiej rozmowie ?

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądamy w salonie samochód, który chcemy zakupić. Handlowiec w garniaku, dobrze pachnący i dobrze zbudowany z lekkim zarostem. Widzę od razu po błysku w oczach, że żonie zmiękły nogi. Już wiem, że dzisiaj żadne konie mechaniczne nie wejdą w grę - interesuje ją tylko ten jeden. Prowadzimy normalna rozmowę o wyposażeniu i w międzyczasie żona najnaturalniej w świecie przeprasza nas i udaje się do ubikacji. Po powrocie dajemy sobie porozumiewawcze spojzenie. Razem zarzucamy na handlowca sidła. Od słowa do słowa, prowadząc zwykłą rozmowę osób chcących zakupić samochód doprowadzamy do sytuacji w której oni we dwójkę siedzą na tylnej kanapie. Żona łapie go za rękę, rzuca na kolana zdjęte stringi i całuje w usta. Handlarz oszołomiony patrzy na mnie w lusterku. Puszczam mu oczko i mówię, że ja bym sobie zapalił ale żona chętnie posłucha o dodatkowym wyposażeniu. Po 15 minutach i trzech papierosach drzwi salonu otwierają się automatycznie i wychodzi z niego żona poprawiając lekko sukienkę. Daje mi całusa smakującego spermą i mówi, że jesteśmy umówieni na przyszły tydzień na jazdę próbną i mamy na wejściu 10% rabatu.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteśmy na meczu koszykówki. Żona w trampkach, szortach ledwo zakrywających pupę, topie i rozpiętej czerwonej koszuli w kratkę. Obok niej miejsce zajmuje paczka młodszych od nas, wysportowanych i pachnących jej ulubionymi perfumami facetów. Przed meczem standardowa kiss cam paruje żonę i jednego z chłopaków, który siedzi obok niej. Żona bez zastanowienie idzie w ślinę z totalnie zaskoczonym chłopakiem. Ja robię się czerwony a w moich spodniach natychmiast robi się twardo. Chłopak zawstydzony przeprasza mnie, a ja puszczam mu oczko i mówię, że nic takiego się nie stało. W połowie meczu żona informuje, że musi do ubikacji. Nie ma jej dość długo a po jakimś czasie zauważam, że nie ma też chłopaka obok. Po meczu już w samochodzie wszystko staje się jasne: została ostro wyruchana w kiblu, majtki oddała nieznajomemu a usta pozwoliła zalać spermą. Wymienili się też numerami i uzgodnili, że na następny mecz wykupują te same miejscówki.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona często niby w żartach mówi różnym facetom z naszego kręgu znajomych, że chętnie by im zrobiła loda i że bardzo lubi. Mówi to zupełnie nieskrępowanie, czasem w większym towarzystwie przy okazji posiadówek etc. Na tak zarzuconą przynętę nie trzeba długo czekać, każdy lub prawie każdy facet, wolny czy zajęty, ma głowę pełną fantazji że to mogłoby się spełnić. Niby wszyscy wiemy, że to żarty ale każdy ma chęć. Ja też się śmieję nie okazując ani grama zazdrości. Za każdym razem robi mi się słabo z podniecenia ale udaję rozbawienie. (Teraz to pisząc mam aż zawroty głowy) 

W końcu z czasem co odważniejszy ciągnie temat i do rzeczonego loda dochodzi. Żona obciąga mu na imprezie tak, żeby inni nie widzieli albo zaprasza go do domu jak mnie nie ma. 

Z czasem takich zaliczonych facetów jest coraz więcej i wielu facetów wie, że do mojej Ani można wpaść na szybki lodzik z połykiem albo go dostać przy okazji spotkania towarzyskiego. Nie wszyscy wiedzą że ja wiem i że mnie to kręci. 

Czasami obciąga na imprezie lub w domu po kilku na raz lub pod rząd gdzieś w ustronnym miejscu. 

Z czasem wszyscy wiedzą że ja wiem i że to lubię i rzecz się dzieje coraz bardziej otwarta. Wpadają jak jestem w domu lub Ania robi im na imprezie już otwarcie przy wszystkich. Każde spotkanie czy wyjazd już tradycyjnie ma w sobie element blowbangu i bukkakke. 

• Lubię 11
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...