Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Wyjeżdżam w delegację za kilka dni, zupełnie zapominając o paczce która ma przyjść do domu. Na spotkaniu służbowym prezentuję na rzutniku slajdy przed grupą współpracowników. W pewnej chwili na ekranie pojawia się aplikacja Whatsapp gdzie widać zdjęcie mojej Hotki w samych stringach robiącej loda kurierowi. Wiadomość podpisano: "Żona nie miała kodu odbioru, ale jakoś się dogadaliśmy"

• Lubię 5
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie tylko fantazja, ale być może coś z tego wyrośnie. 

Wyjeżdżamy na kilka dni do Włoch, pewnego dnia idziemy do lokalnej dyskoteki, Asia ubrana dość sexy. Umówieni jesteśmy że gram jej kolegę. Ogółem mam dbać o jej bezpieczeństwo. I tu już wkracza fantazja. Idę do baru po drinki na bar, Asia zostaje sama przy stoliku. Po chwili zaczepia ja dwóch zadbanych gości. Wracam z drinkami i robię za tłumacza. Zabierają ja ma parkiet, fajnie się bawią. Po chwili Asia podchodzi i prosi bym poszedł po drinki. Robię jak prosi. Gdy wracam nigdzie ich nie widzę. Zaczynam się rozglądać, nigdzie nic. Toalety również puste. Po chwili mój telefon zabrzmiał. Wiadomość że zaraz wracają. Pierwszy wszedł Włoch pokazał mi jej stringi i pochwalił się że jest zajebista i mega ciasna. Po chwili wróciła Asia z kolegą. Dali sobie buziaka i zostałem z Asia. Pokazała mi swój telefon( nagrała jak ja przed autem bzykaja) i kazała ja pocałować, czułem słone usta.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idziemy do klubu swingerskiego, ale na wejściu okazuje się, że nie działa nam karta płatnicza, nie mamy też gotówki. Singielki mają za to wejście za free. Żona stwierdza, że nie ma zamiaru tracić dobrej zabawy i idzie sama, a ja zostaję na zewnątrz w aucie. Po godzinie z klubu wychodzi grupa mężczyzn z moją żoną. Żona jest już cała zalana spermą, ale ma ochotę na więcej. Opiera się o maskę samochodu, a panowie po po kolei ją ruchają. Kiedy kończą, wychodzę z auta i liżę cipkę żony nadal opartej o maskę samochodu. Panowie, którzy nie załapali się na cipkę żony postanawiają skorzystać z okazji i zaczynają mi dawać klapsy po czym po kolei bzykają mnie od tyłu.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Tajni pisze:

Na razie tylko fantazja, ale być może coś z tego wyrośnie. 

Wyjeżdżamy na kilka dni do Włoch, pewnego dnia idziemy do lokalnej dyskoteki, Asia ubrana dość sexy. Umówieni jesteśmy że gram jej kolegę. Ogółem mam dbać o jej bezpieczeństwo. I tu już wkracza fantazja. Idę do baru po drinki na bar, Asia zostaje sama przy stoliku. Po chwili zaczepia ja dwóch zadbanych gości. Wracam z drinkami i robię za tłumacza. Zabierają ja ma parkiet, fajnie się bawią. Po chwili Asia podchodzi i prosi bym poszedł po drinki. Robię jak prosi. Gdy wracam nigdzie ich nie widzę. Zaczynam się rozglądać, nigdzie nic. Toalety również puste. Po chwili mój telefon zabrzmiał. Wiadomość że zaraz wracają. Pierwszy wszedł Włoch pokazał mi jej stringi i pochwalił się że jest zajebista i mega ciasna. Po chwili wróciła Asia z kolegą. Dali sobie buziaka i zostałem z Asia. Pokazała mi swój telefon( nagrała jak ja przed autem bzykaja) i kazała ja pocałować, czułem słone usta.

Fajnie się to czytało i taka realna fantazja pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawożę żonę do hotelu na spotkanie z kochankiem i zostaję na dole w samochodzie. Całkowicie napalony czekam na jej powrót, ale po jakimś czasie zauważam, że na ulicy przy hotelu zaczynają gromadzić się mężczyźni. Część z nich bije brawo, ktoś krzyczy: "Dobrze! Wydymaj ją jak tanią dziwkę!". Wychodzę z auta zobaczyć co tak zainteresowało przechodniów, o szybę okna na pierwszym piętrze jest oparta moja żona ostro posuwana od tyłu przez kochanka. Część widzów zaczyna robić zdjęcia i nagrywać filmy z tego przedstawienia.

Kochanek zauważa mnie na dole i pokazuje, żebym wszedł do góry. Kiedy tylko wchodzę do pokoju postanawia mnie ukarać za wyjście z samochodu i każe mi lizać swój odbyt. Za chwilę kończy w mojej żonie i woła przez okno: "Panowie, kto następny? Dziś ta suczka jest cała Wasza!". Przed hotelowym pokojem ustawia się kolejka chętnych do bzyknięcia mojej żony.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wieczór pokerowy z 3-4 kumplami (z pracy żony), z którymi graliśmy już nie raz. Gramy, pijemy, adorujemy słownie żonę, czasem jakieś podteksty. Po północy żona jest zmęczona i nieźle podpita, więc idzie do sypialni się przespać. Idę do niej i sprawdzam, czy podteksty na nią zadziałały - jest dobrze i ochoczo przyjmuje moje palce w sobie. Mówię, że jeśli przegram to wykupię się jej ciałem. Zgadza się i wypina tyłek w kierunku drzwi.

Gramy, a ja przegrywam kolejne partie i za każdym razem muszę się wykupić. Więc wysyłam jednego z nich do sypialni z prezerwatywą w ręku. Żona śpi, wypięta, wilgotna. Rozbudza się, gdy już czuje kutasa w sobie i udając śpiącą żonkę w ogóle się nie rusza, nie wydaje dźwięków. Każdy z nich bierze ją sobie do końca, w gumce, po cichu i bez słowa. Gdy kończymy grę i goście wyjdą, biorę ją ja, bez gumki, do końca.

W pracy myślą, że spała, nie rozmawiają o tym, ale już nie mogą się doczekać kolejnego pokera - ona też!

• Lubię 9
  • Wow! 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, As Pik pisze:

Wieczór pokerowy z 3-4 kumplami (z pracy żony), z którymi graliśmy już nie raz. Gramy, pijemy, adorujemy słownie żonę, czasem jakieś podteksty. Po północy żona jest zmęczona i nieźle podpita, więc idzie do sypialni się przespać. Idę do niej i sprawdzam, czy podteksty na nią zadziałały - jest dobrze i ochoczo przyjmuje moje palce w sobie. Mówię, że jeśli przegram to wykupię się jej ciałem. Zgadza się i wypina tyłek w kierunku drzwi.

Gramy, a ja przegrywam kolejne partie i za każdym razem muszę się wykupić. Więc wysyłam jednego z nich do sypialni z prezerwatywą w ręku. Żona śpi, wypięta, wilgotna. Rozbudza się, gdy już czuje kutasa w sobie i udając śpiącą żonkę w ogóle się nie rusza, nie wydaje dźwięków. Każdy z nich bierze ją sobie do końca, w gumce, po cichu i bez słowa. Gdy kończymy grę i goście wyjdą, biorę ją ja, bez gumki, do końca.

W pracy myślą, że spała, nie rozmawiają o tym, ale już nie mogą się doczekać kolejnego pokera - ona też!

Pozostaje Ci zrealizować tą fantazje 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.04.2024 o 12:57, BartoszKaz pisze:

Orgia, lub jeszcze lepiej seria orgii w weekend, w której bierze udział 5-10 par hotka i rogacz a do tego 2-3 razy tyle bullów. Rogacze są w klatkach przez cały czas i biorą udział bierny. Liżą cipki i piersi, ssą penisy, przytrzymują nogi hotek czy pieszczą je na inne sposoby podczas gdy hotki są brane w różnych konfiguracjach przez bullów. Jak hotka ma taką ochotę to może kazać się spenetrować rogaczowi straponem ale ma on wciąż mieć klatkę na sobie. Rogacze nie są przypisani tylko do swoich hotek ale obsługują różne hotki. Nie mają prawa dojść ale są pobudzani żeby cały czas byli jak najbardziej napaleni i niezaspokojeni. ???

Wchodzę w ciemno oczywiście jako uległy. Pełną uległość z mojej strony. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam jedną małą fantazje że razem z moją dziewczyną udajemy się na wakacje w góry i tam wynajmujemy jakiś domek sobie którego właścicielem jest fajny zadbany starszy mężczyzna i moja dziewczyna go uwodzi i razem z nim kończymy w trójkącie i udostępniam ją jemu w inne dni pobytu.

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, MrVirgo pisze:

Ja mam jedną małą fantazje że razem z moją dziewczyną udajemy się na wakacje w góry i tam wynajmujemy jakiś domek sobie którego właścicielem jest fajny zadbany starszy mężczyzna i moja dziewczyna go uwodzi i razem z nim kończymy w trójkącie i udostępniam ją jemu w inne dni pobytu.

Z kolei ja mam fantazje, że moją żoną jest hot blond milf ok 32-35 lat, której kochankowie mają po maks 20 lat a ich doświadczenie jest niewielkie lub zerowe i to ona ich wprowadza w seks na moich oczach. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...