Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Lost_Witness pisze:

- wspólny czat mojej hotki i bulla (ale być w nim tylko jako bierny obserwator)

- wyjście z bullem i hotką do kawiarnii hotka ma założony lush a bull go kontroluje ja oczywiście w pasie cnoty

- wybieranie z hotką kochanków dla niej i jak przedmówca napisał ubieranie swojej hotki

- wejście do cipki do seksie z bullem

Nie jeden ma właśnie takie fantazje 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żonka wraca ze spotkania z trzema chłopakami i pozwala mi wylizać

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona wraca do domu po randce,siada na łòżku,bieże telefon i nabiera do kochanka. Słysza jak mòwi: już jestem,na co z telefonu głos: to zaczynaj! Żona rozstawia nòżki i woła mnie paluszkiem. Podchodza i widza,że majteczki są bardzo mokre. Głos z telefonu: chcem widzieć,że jest z klatką! Na rozkaz żony zdejmuję spodni i na kolanach pełzna do niej. Już jestem prawie między jej nòg, czuję na majteczkach nie tylko żony,ale i innego mężczyzny.

Żona zatrzymuje mnie mòwiąc: przecież rozumierz,że...

Mòwia: tak!

I chcesz tego?

Odpowiadam: tak!

To wtedy proś nas!

Mòwia: Was? Niebęda!

Żona: będzisz robić co mòwia i twòj kutasik będzie uwolniony.

Mòwia: proszę bardzo!

Żona: co prosisz?

Proszę o wylizanie z cipki sokòw pani i pana!

Żona z uśmiechem,pozwolimy?!

Głos z telefonu: Nu niech liże i niech wie,że ja patrza jak to robi.

Zdejmuję majteczki żony.

Głos z tel. i majteczki wyliż!

Wylizałem i pokazałem.

Żona bieże mnie za głowę i w tulia w cipkę mòwiąc: teraz odzyskuj mnie,wyczyść od innego,dokładnie wyliż i wròcisz mnie.

Słowa żony mnie tak podniecili,że zaczynam lizać jak szalony. Za kilka minut żona otrzymuje orgazm i odpycha mnie nogą. Słysza jak i na drugim końcu trąbki kochanek żony....

Patrząc na żonę pytam,czy jest zadowolona.

Żona ciężko sapiąc: o tak! Zuszek!

Głos z telefonu: dobry cipkolizik!

Ja: może...klatkę moga zdjąć?

Żona: możysz! I zaczyna szukać kluczyk na szyji. Niema zakrzyczała! 

Ja ze zdziwieniem jak niema!

Głos z telefonu zaczyna śmiać się! Ten kluczyk szukacie?

Chorem z żoną: Tak!

Głos z telefonu: chcesz kluczyk?dziś już niemam chęci. Jutro czekam was u mnie,powtòrzymy to na żywo i kluczyk będzi wasz. 

Żona mòwi,że tego nieplanowała. A ja niewiem czy to prawda,ale czekam jutra!?

• Lubię 4
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteśmy z żoną w klubie, siedzimy i sączymy drinki. Przysiada się jakaś para i facet wprost pyta, czy nie wymieszalibyśmy partnerek. Trochę dziwna sytuacja, ja od razu jestem chętny, ale żona nie bardzo- z natury jest niesmiała. Ona wie, że kręci mnie cuckold, ale nie ma odwagi zrealizować tej fantazji, więc szeptam jej do ucha, żeby dała mi choć namiastkę, żebym mógł ją poobserwować z innym. W końcu się zgadza, a ja biorę do tańca jego partnerkę, choć skupiam się raczej na tym co robi moja żona... a trochę się dzieje, bo tańczą blisko, jego ręka co chwilę zjeżdża zaraz nad tyłek. Spotkalismy się wzrokiem, patrzy na mnie zdezorientowana i zarumieniona pytającym spojrzeniem, a ja puszczam jej oczko. W międzyczasie jego partnerka napomina mnie, że też ma ochotę na "czuły" taniec, po czym wciąga mnie delikatnie na środek parkietu. Nie widzę już dokładnie mojej żony, ale gdy kilka razy mignęła mi między ludźmi, to dałbym sobie głowę uciąć, że miała jego rękę na swoich pośladkach...

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się marzy spotkanie ja z żoną + para, najpierw seks równoległy, a później biorą żonę w obroty, a ja sobie siedzę sącze powolutku dobre whisky i obserwuje ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem z kobietą od 4 lat. Początkowo mieliśmy wspaniały seks. Ostatnio nie mamy go prawie wcale. Nie ma ze mną orgazmów. Nie inicjuje nigdy sama stosunków, muszę się o ten seks upominać. Bzykamy się może raz na miesiąc, a mamy po 30/35 lat. Ja zacząłem sobie wyobrażać, że zwyczajnie ktoś inny ją zadowala i daje jej to czego ja nie mogę. Taka fantazja mnie coraz bardziej zaczyna kręcić. Co o tym myślicie? Ktoś chętny na popisanie o tym? A może napiszesz do mnie jako bull, który daje jej to czego ja dać nie mogę? 

• Lubię 2
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteśmy na pieszej wycieczce w górach. Niestety źle szacujemy czas, dodatkowo pogoda się załamuje i jesteśmy zmuszeni nocować w schronisku. Jedyne wolne miejsce na wieloosobowej sali, w której urzęduje już grupa młodych studentów. Jesteśmy częstowani alkoholem i spędzamy miło czas na rozmowach o wszystkim i o niczym. Żona w sportowych, opinających pośladki legginsach, sportowym topie i bluzie na zamek. Żona staje się trochę bardziej otwarta i zaczyna kusić. Budzi się w niej ta niegrzeczna suczka i na głos zaczyna komentować mój brak organizacji i narzeka na fakt, że będzie musiała spać na zimnej podłodze. Chłopaki podłapują i od słowa do słowa stają się odważniejsi. Pada propozycja ogrzania się w śpiworze któregoś z chłopaków. Żonka już mocno podpita mówi, że jest wybredna i musi sprawdzić, który jest najwygodniejszy. Oczywiście noc mija jej na zmianie raz po raz śpiworu. Rano wyruszamy w trasę a na jej legginsach widoczne są zaschnięte plamy nasienia.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 31.03.2024 o 19:47, mw.wpr.1312 pisze:

Jestem z kobietą od 4 lat. Początkowo mieliśmy wspaniały seks. Ostatnio nie mamy go prawie wcale. Nie ma ze mną orgazmów. Nie inicjuje nigdy sama stosunków, muszę się o ten seks upominać. Bzykamy się może raz na miesiąc, a mamy po 30/35 lat. Ja zacząłem sobie wyobrażać, że zwyczajnie ktoś inny ją zadowala i daje jej to czego ja nie mogę. Taka fantazja mnie coraz bardziej zaczyna kręcić. Co o tym myślicie? Ktoś chętny na popisanie o tym? A może napiszesz do mnie jako bull, który daje jej to czego ja dać nie mogę? 

Podpinam się ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Orgia, lub jeszcze lepiej seria orgii w weekend, w której bierze udział 5-10 par hotka i rogacz a do tego 2-3 razy tyle bullów. Rogacze są w klatkach przez cały czas i biorą udział bierny. Liżą cipki i piersi, ssą penisy, przytrzymują nogi hotek czy pieszczą je na inne sposoby podczas gdy hotki są brane w różnych konfiguracjach przez bullów. Jak hotka ma taką ochotę to może kazać się spenetrować rogaczowi straponem ale ma on wciąż mieć klatkę na sobie. Rogacze nie są przypisani tylko do swoich hotek ale obsługują różne hotki. Nie mają prawa dojść ale są pobudzani żeby cały czas byli jak najbardziej napaleni i niezaspokojeni. ???

• Lubię 6
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteśmy razem na kursie pierwszego tańca przed naszym weselem. Naszy instruktor i przyszła Pani młoda ewidentnie wpadli sobie w oko, bardzo często figury prezentowane są bezpośrednio przez instruktora. Po jednej z lekcji narzeczona prosi o poczekanie na nią w samochodzie ("ona musi jeszcze coś załatwić z instruktorem"). Wraca po 45 minutach, na jej legginsach widać ewidentne ślady spermy. Pocałunek nie pozostawia złudzeń - czuć jeszcze jego spermę. Do końca kursu nasze zajęcia kończą się moim grzecznym czekaniem w samochodzie. Instruktor zostaje zaproszony na wesele. 

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...