Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Zabawa z drugą para. Najpierw każdy bierze prysznica ja jako ostatni. Wchodzę do pokoju a tu patrzę a zona już ssie innemu a pani liże jej dziurkę, jedyne na co mi pozwalają to popatrzeć:) i na koniec pan się na nią spuszcza

Druga fantazja to przyłapanie jej z kochankiem i dołączenie do zabawy :)

I patrzenie jak nam obu robi loda, rzniecie jej we dwóch i finał na twarzy :)

Kolejna fantazja to obserwowanie jak ja kochanek rznie i odkrywa w żonie pokłady takie których ja nie mogłem:) i że na koniec spuszcza się na jej piękna buźkę 

Wszystko w szpileczkach przezroczystych które zawsze zakłada na seks :)

• Lubię 8
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Kilka miesięcy temu byłem z żoną w SPA i narodziła sie w mojej głowie fantazja związana z tym pobytem. Zona znalazła w Internecie ofertę tygodniowego pobytu w spa z pakietem masaży. Dostępna cena skusiła nas aby wykupić. Wyjazd był pod koniec listopada to nie będzie tłumów ani dzieci. Pojechaliśmy pociągiem było taniej i mogliśmy już przyjechać w miarę wypoczęci. Docieramy do hotelu przed południem, pani na recepcji uzgadnia z z nami terminy masaży. Ja mam przed Sylwią bo tak ma na imię moja żona. Pół godziny po mnie ma Sylwia, potem chwila wolnego i mamy obiadokolacje i czas wolny. Pierwsze masaże są na drugi dzień to mamy czas wolny do jutra. ja trafiłem do młodego masażysty Wiktora a żona do Andrzeja około 50 letniego który miał dobre opinie. Na drugi dzień na 13 idę na masaż półgodzinny ubieram hotelowy szlafrok i udaje się do gabinetu masaży który jest w piwnicy hotelu. jest to nie wielkie pomieszczenie i korytarz który łączy drugi gabinet masażu. masaż szybko minął i mogłem wrócić do pokoju. Sylwia już była gotowa okąpana  i w szlafroku położyłem się i zasnąłem. Obudziła mnie Sylwia jak wchodziła do pokoju, nie było jej godzinę. Powiedziała ze rozmawiała ze starszą panią w holu. Na drugi dzień idziemy na śniadanie do Sylwii podchodzi jakiś postawny facet i mówi coś do żony ale zauważam że dotyka jej pośladków a ona się uśmiecha jak wraca do stolika to mówi ze to był pan Andrzej jej masażysta i że ma przyjść na masaż później bo musi wyjść wcześniej ale wróci i że ma gratis pół godziny. po moim masażu poszliśmy na spacer po lesie i wróciliśmy do hotelu. Sylwia poszła wziąć prysznic przed masażem, z łazienki wyszła już w szlafroku. Sylwia jest lekko puszysta to szlafrok tak ledwo jej pasuje. Zawołałem do Sylwii a ona się szybko obróciła i zauważyłem że pod szlafrokiem nie ma bielizny, ale nic nie mówiłem. Ona wyszła, poczekałem jakiś czas i zszedłem do piwnicy po cichu. Nie było już nikogo tam drzwi do gabinetu były uchylone a pod ściana przed drzwiami stał parawan. Mogłem się schować za niego i wszystko widzieć. Sylwia leżała na brzuchu nago a Andrzej siedział na stołku przed jej głową. Jej głowa była w tym otworze w łóżku do masażu nad jego koczem. dopiero po chwili zauważyłem że jej głowa sie lekko unosi i opada, obciągała mu kutasa a on ja masował i co chwile naciskał na głowę. Po paru minutach wstał z kutasem na wierzchu, miał dużego około 19cm ona leżała dalej. podszedł do jej tyłka nalał olejku i zaczął masować a Sylwia rozsunęła nogi żeby miał dostęp do jej   skarbów, widziałem jej cipkę błyszczącą od olejku i jego palce znikające w niej, potem zajął sie jej drugą dziurką (mi nie pozwala się tam dotykać) wkłada jej palec jeden po chwili drugi. Po masażu dziurek kazał się jej obrócić na plecy obrócił ja tak ze miał jej cipke przed kutasem , wszedł od razu cały i zaczął ją rznąć a ona tylko stękała jak jej dobrze. Mój kutas już stał. Jebał ją tak z kilkanaście minut potem kazał jej wstać i oprzeć się o łózko łokciami i wszedł w nią od tyłu najpierw w cipkę a potem drugą dziurkę ale tym razem powoli na początku jak już się dziurka przyzwyczaiła zaczął ostry galop w jej tyłku a ona miała twarz w szlafroku aby nie było nic słychać. Jak skończył kazał się jej ubrać i powiedział ze jutro widzimy się o tej samej porze. w odpowiednim momencie wyszedłem zza parawanu i  szybko uciekłem do pokoju. nie będe się rozpisywał co było w kolejne dni. Przepraszam że to takie długie i za błędy stylistyczne.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kochanek na spotkanie przynosi paczkę prezerwatyw... dla mnie. Obserwuję wszystko z fotela z założoną prezerwatywą. Po wszystkim mam za zadanie dokładnie wyczyścić żonę językiem a moją pełną prezerwatywę związać i wyrzucić do kosza

• Lubię 6
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.07.2023 o 19:05, Kupidyn pisze:

Jesteśmy w pokoju hotelowym. Każę rogaczowi się rozebrać i położyć na łóżku, jest w klatce. Hotka trafia do pozycji 6/9 z rogaczem ale to mojego kutasa ssie. W tym czasie rogacz przygotowuje ją dla mnie swoim językiem. Trzymam ją za włosy, odwracam o 180 stopni i mówię „teraz patrzcie sobie w oczy”. Posuwam ją od tylu a oni spoglądają sobie w oczy zadowoleni… :)

Nie doświadczyłem jeszcze tego, ale to jest idealna sytuacja gdy mógłbym patrzec głęboko w jej oczy i czuc jak się trzęsie od mocnych pchniec jej kochanka i czuc moment w ktorym on spuszcza sie w niej. Następnie resztki jego nasienia wyciekaja z niej i skapują na mojego małego zamknietego w klatce.

• Lubię 5
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moją niespełnioną fantazją było, że wiozę żonę z kochankiem na tylnej kanapie samochodu, on nie wie ze ja jestem mężem hotki (przedstawiła mnie jako kolegę). Zaczynają się kochać ja jeżdżę po mieście i wszystko obserwuje w lusterku. Prawie doszło do spełniania fantazji był chętny który chciał się kochać  w ten sposób , ale żona w ostatniej chwili się rozmyśliła nie chciała tego robić przy mnie.

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.07.2023 o 19:05, Kupidyn pisze:

Jesteśmy w pokoju hotelowym. Każę rogaczowi się rozebrać i położyć na łóżku, jest w klatce. Hotka trafia do pozycji 6/9 z rogaczem ale to mojego kutasa ssie. W tym czasie rogacz przygotowuje ją dla mnie swoim językiem. Trzymam ją za włosy, odwracam o 180 stopni i mówię „teraz patrzcie sobie w oczy”. Posuwam ją od tylu a oni spoglądają sobie w oczy zadowoleni… :)

Świetne ? ( on )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kreci mnie myśl kochanek ma trudność z włożeniem penisa z uwagi na jego rozmiar. 

• Lubię 1
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona przynosi ze spotkania gumkę pełna spermy kochanka. Jest jej naprawdę dużo. W środku jest tez jej obrączka (lub kluczyk do mojej klatki). Ja mam zadanie ja wydobyć...oczywiście językiem 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- przygotować hotkę do randki

- robić hotce zdjęcia na portale randkowe

- oglądać seks w pasie cnoty z kolcami

- kochanek kontroluje moje klucze

- dziękowanie kochankowi za zaspokajanie hotki

- bycie uległym i Bulla, i Hotki

• Lubię 5
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- wspólny czat mojej hotki i bulla (ale być w nim tylko jako bierny obserwator)

- wyjście z bullem i hotką do kawiarnii hotka ma założony lush a bull go kontroluje ja oczywiście w pasie cnoty

- wybieranie z hotką kochanków dla niej i jak przedmówca napisał ubieranie swojej hotki

- wejście do cipki do seksie z bullem

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...