Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Fantazja o tym, że moja żona jeśli ma umówione spotkanie z kochaniem to pare dni przed spotkaniem droczy się w stylu "że już nie może się doczekać spotkania", chciałbym żeby odmawiała mi cipki bo chce żeby była ciasna dla kochanka, chciałbym żeby coraz bardziej się nakręcała i coraz więcej o tym myślała, że już niedługo będzie w nią wchodził. Po spotkaniu oczywiście wracała by cała zmęczona z cipką do wylizania

• Lubię 5
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jeszcze masz zakaz walenia żeby się nie spuścić. Osobiście ja zawozisz na spotkanie z kochankiem.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona przynosi ze spotkania gumkę pełną spermy bulla (oczywiście nie była w użyciu, służy jedynie za zbiornik) każe mi ją założyć i ją przelecieć... 

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
23 godziny temu, rogacz_199x pisze:

Żona przynosi ze spotkania gumkę pełną spermy bulla (oczywiście nie była w użyciu, służy jedynie za zbiornik) każe mi ją założyć i ją przelecieć... 

i ja szanuje twe podejście, tak być powinno, pozdrawiam śąsiada:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zona ma wieczorem spotkanie/kolacje z pracy. Po spotkaniu zamawia taksowke i zabiera ze soba kolege, ktory jej sie podoba. Jako taksowka przyjezdzam ja. w czasie drogi obserwuje, jak moja zona pozwala sie dotykac, rozchyla nogi, widze, jak jego palce rozchylaja jej cipke. Kolega pyta mnie czy za dodatkowa oplata, nie stane na chwile na poboczu... widze jak moja zona pochyla glowe i patrzac mi w oczy przez lusterko wsteczne polyka jego sperme...pozniej jego pierwszego zawoze do domu.

• Lubię 13
  • Wow! 1
  • Przytulam 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona umawia się na 3 godzinny maraton z dwoma obcymi facetami w samochodzie. Zawożę ja na leśny parking tam już na nią czekają w czarnym dużym kombi . Parkuje jakieś 20 metrów od nich dostaje buziaka i ona do nich idzie . Chwilę romawiaja i wsiadają w troje do tyłu ( żona w środku ) szyby są przyciemnione ale w środku pali się światło więc widać cienie osób ...jednak po 10 minutach szyby parują i już nic nie widać...po paru minutach wychodzi jeden z facetów i przynosi mi ciucy żony żeby je wziaść bo nie ma na nie miejsca ...dostałem sukienkę, stanik i szpilki . Brakowało pończoch i stringów a samochód już nieźle się bujał ....

• Lubię 14
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.04.2023 o 14:34, Witek pisze:

Żona umawia się na 3 godzinny maraton z dwoma obcymi facetami w samochodzie. Zawożę ja na leśny parking tam już na nią czekają w czarnym dużym kombi . Parkuje jakieś 20 metrów od nich dostaje buziaka i ona do nich idzie . Chwilę romawiaja i wsiadają w troje do tyłu ( żona w środku ) szyby są przyciemnione ale w środku pali się światło więc widać cienie osób ...jednak po 10 minutach szyby parują i już nic nie widać...po paru minutach wychodzi jeden z facetów i przynosi mi ciucy żony żeby je wziaść bo nie ma na nie miejsca ...dostałem sukienkę, stanik i szpilki . Brakowało pończoch i stringów a samochód już nieźle się bujał ...

Po około godzinie jeden z mężczyzn wysiada i wyrzuca coś do kosza następnie siada już z przodu. Wtedy samochód niesamowicie mocno zaczyna się ruszać a po 10 minutach panowie się zmieni i ten z tyłu do przodu a z przodu do tyłu. Tego wieczoru były jeszcze dwie takie zmiany

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteśmy w pokoju hotelowym. Każę rogaczowi się rozebrać i położyć na łóżku, jest w klatce. Hotka trafia do pozycji 6/9 z rogaczem ale to mojego kutasa ssie. W tym czasie rogacz przygotowuje ją dla mnie swoim językiem. Trzymam ją za włosy, odwracam o 180 stopni i mówię „teraz patrzcie sobie w oczy”. Posuwam ją od tylu a oni spoglądają sobie w oczy zadowoleni… :)

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja żona Karolina jak jest podniecona to lubi być traktowana w poniżający sposób i otwarcie mi mówi że kocha mnie ale mam trochę za małego i potrzebuje co jakiś czas się porzadnie wyszaleć. Za każdym razem jak odwiedzamy razem nasze rodzinne miasteczko, żona zostawia mnie i naszą córkę u swojej siostry a sama ubiera się wyzywająco i idzie spotkać sie ze swoim byłym. przeważnie idzie z nim i jego kolegami na jakąś imprezę i wraca następnego dnia. Żeby zachować pozory oficjalnie udajemy że chodzi do przyjaciółki na wino ale wszyscy łącznie z jej siostrą, jej mężem, jej mamą i wszystkimi naszymi znajomymi z miasteczka wiedzą że po tych imprezach lądują wszyscy w mieszkaniu któregoś z chłopaków z paczki i tam wszyscy po kolei posuwają moją Karolinkę. Na poczatku to był tylko jej były ale na ktorejś imprezie namowił ją żeby pozwoliła dołączyć sie jego koledze, a ten pochwalił się pozostalym z ekipy i kolejnym razem po imprezie pojechała już z nimi cała piątka a pijana i podniecona karolina zgodziła się zrobić im wszystkim laski jeśli obiecają że nikomu nie powiedzą. Na laskach oczywiście się nie skończyło a grupowe posuwanie mojej karolinki stało się od tamtej pory regularną rozrywką chłopaków za kazdym razem jak odwiedzamy z żoną naszą rodzinną miejscowość.  Miasteczko nie jest duże i jesteśmy w tym samym wieku wiec wszyscy się znamy. Jako że przenieśliśmy się do Warszawy uważają że zadzieramy nosa i dlatego chętnie się chwalą znajomym w miasteczku jak to żona "warszawiaka" daje im wszystkim dupy. 

Karolina żeby mi wynagrodzić oficjalne i bujne poroże pozwala mi wyczyścić się i czasami też wybzykać po powrocie od chłopaków.

• Lubię 13
  • Wow! 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Siedzimy w kinie na mocno obleganym seansie. Moja żonka ma po jednej stronie mnie, a po drugiej innego faceta. Moja uwaga mocno skupia się na filmie, mam rękę położoną na kolanie żony. Nagle czuję, że zaczyna się lekko wiercić i poprawiać w fotelu. Obracam się i widzę, że ma przymknięte oczy a ręka drugiego faceta pociera cipkę mojej żony przez majteczki. Otwiera oczy i patrzy na mnie rozanielonym wzrokiem. Nachylam się w jej kierunku i szepczę do ucha, że jak ma ochotę to może go przelecieć. Przygryza wargi, odwraca się do niego i daje mu całusa w policzek, wstaje i wychodzi z sali. On zszokowany patrzy na mnie jakby dostał strzał w pysk. Mówię mu: "no co tak patrzysz? Korzystaj!". Zdezorientowany delikwent wstaje i pospisznym krokiem idzie w stronę wyjścia. Zostaję w kinie ze zdezorientowanymi spojrzeniami ludzi siedzących wokoło mnie. Po skończonym sensie idąc w tłumie ludzi odczytuję wiaomość z dołączonym zdjęciem: "czekam przy samochodzie". Na zdjęciu widać jej buty i uda nad kolanem. Przyglądając się uważniej można zauważyć stróżkę spermy.

• Lubię 16

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...