Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Moja żona nie jest specjalnie niska, marzę o ogierze dla niej 1,90 - 2 metry wzrostu krótko mówiąc"kawał chłopa". W pozycji klasycznej pokryłby ją całkowicie. Widać byłoby tylko jej szeroko rozrzucone nóżki. Później wziąłby ją na pieska. Oparłby się na niej ,żona nie mogąc wytrzymać jego ciężaru upadłaby brzuchem na łóżko. Ogier nie przejmując się wziąłby ją leżąc na jej pupie nie przestawałby pokrywać swojej klaczki wtryskując swoje nasienie do jej łona.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja:

1) Dostaję polecenie by siedzieć posłusznie pod ścianą podczas gdy Hotkę pieprzy dwóch napalonych byczków. Podczas, gdy jeden z nich potrzebuje odpoczynku ja muszę przygotować jego kutasa ustami do kontynuowania akcji. 

2) Po powrocie moim lub Hotki do domu, Ona siada mi na twarz i każe otworzyć usta. Wypuszcza z nich sperme kochanka i każe połknąć. 

3) Czyszczenie cipki Hotki oraz kutasa Bulla po ich stosunku. 

4) Zamknięcie mojego małego w klatce i zakaz zabawiania się nim przez kilka dni. 

Na razie tyle, choć znalazłoby się więcej ☺️

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. Przelecieć żonę kolegi, zrobić z niej swoją suczke

2. Złapać mężatkę na zdradzie i przez szamtaz zmusić ją do określonych zachowań (choć to pewnie na zawsze pozostanie fantazją)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żonka puszcza się na imprezie, a kiedy przychodzi, każe mi się położyć i siada na twarzy. Dokładnie wylizuje wszystko co w niej zostawili.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Patrzę na swoje kochanie jest w samochodzie słysze jak pięknie śpiewa i widzę jak płynie wszystko mi się trzęsie w środku ten dziwny ucisk w brzuchu nareszcie wysiada widok jest nieziemski ma różowe leginsy i seksi bluzeczke jest bez stanika ale co widzę mokra plama w kroczu wyraźnie ciemniejszy odcień podchodzi do mnie jest mocno spocona łapie mnie mocno za twarz mówi dotknij mnie no włóż tam ręke już natychmiast dotykam jest cała mokra leje się z niej całuje mnie w usta i obraca się tyłem kochanek patrzy na to z samochodu,,,,,

Ot taka mikro fantazja poprostu zacząłem coraz mocniej marzyć.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym odwiedzić z moją suczką Glory hole i patrzeć jak obciąga wiele dużych kutasów, a na koniec dac jej długiego buziaka.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Plaża w Chorwacji. Zero cienia. Żona prosi, żebym został popilnować ręczników, bo ona już nie wytrzymuje i musi iść na kemping pod prysznic. Czekam chwilkę i ruszam za nią. Ze zdumieniem i podnieceniem obserwuję jak wchodzi do męskiej części. O tej porze jest pusto. Wchodzi do trzeciej z kolei kabiny. Ja cichutko wślizguję się do drugiej.

-Jesteś. Wiedziałem, że przyjdziesz. - mówi basowy głos.

Serce wali mi jak młot a klucha podchodzi pod gardło. Najciszej jak umiem wyciągam ptaka z szortów.

- Skąd wiedziałeś? - pyta zalotnie żonka.

- Znam białe laski i wiem jakie są chętne.

Teraz serce chce mi wyskoczyć przez gardło, a ptak pulsuje w dłoni. Koleś jest czarny.

Puścili prysznic. Słyszę słodkie pojękiwania i westchnienia żony.

- A więc to prawda co o was mówią. - Ania jest zachwycona i chyba wiem czym.

- Pewnie. Podoba ci się?

Słyszę głośne westchnienie, a następnie strumień prysznica regularnie cichnie. Zastanawiam się jak ją rucha - od przodu czy tyłu.

- Zabiję cię jeśli strzelisz w środku. - prosi go między cichymi piskami.

Odgłosy namiętności są coraz głośniejsze i w końcu milkną.

- No kurwa. Prosiłam cię.

Świetnie - myślę - zalał moją Aniulkę.

- Spadam. Umyjesz się już sama. - mówi basowy głos i słyszę jak odchodzi.

Ujawniam się. Wchodzę do jej kabiny, przytulam żonę i mówię,  że ją kocham. Następnie klękam i liżę to co spływa po udach.

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chcę patrzeć z bliska jak były chłopak mojej ślicznej, blond żonki ostro ją ładuje w cipkę bez gumki i zalewa do pełna moją puszczalską ukochaną. Dokładnie bym wszystko wylizał z mojej dziewczynki...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idę z moją śliczną, blond żonką do seks klubu w naszym mieście, w którym zamierzamy spędzić całą noc.

Na miejscu znajdujemy pokój, w którym jedynym wyposażeniem jest zwisająca z sufitu na srebrnych łańcuchach, pozioma, czarna i skórzana półka. Dokładnie o coś takiego nam chodziło.

Karolinka rozebrała się tak, że została tylko w czarnych, lakierowanych szpilkach, czarnych pończochach z pasem do pończoch i koronkowymi stringami w tym samym kolorze.

- to ostatni moment, żeby się wycofać kochanie - ostrzegła mnie Karolinka, ale ja byłem zdecydowany

- jeśli Ty tego chcesz skarbie to ja też, kocham Cię

Karolinka uśmiechnęła sie, pocałowała mnie i też powiedziała, że mnie kocha, a potem położyła się na brzuchu na tej podwieszanej półce, tak, że leżała głową w moją stronę, a nogami nie stronę wejście.

Rozebrałem się do naga i podszedłem do Mojej ślicznej, młodej żonki i zdjąłem jej majteczki, po czym założyłem je na siebie, otworzyłem drzwi do naszej kabiny i ponownie stanąłem przy głowie mojej żony.

Nie minęło nawet 10 minut, a ktoś wszedł. Jako że było bardzo ciemno, zupełnie nie wiedzieliśmy kim jest człowiek, który się tu pojawił.

Podszedł do Mojej Karolinki i zaczął głaskać ja po pupie, a następnie wsadził jej dwa palce w cipkę.

Karolinka zaczęła słodko jęczeć, wtedy gość wyjął sterczącego fiuta i wjechał w cipkę mojej żony.

Mocno ją posuwał, kiedy leżała zupełnie płasko na brzuszku. W końcu zapytał gdzie może się spuścić.

- zalej moją niewierna cipkę

Nie trzeba mu było dwa razy powtarzać, wjechał w nią ostro i głęboko jeszcze kilka razy, a potem głośno jęknął i zrzucił ładunek w mojej żonie. Podziękowałem grzecznie za to, że zalał mi żonę, a później podszedłem do jej cipki i zacząłem zachłannie lizać.

Czułem spermę obcego faceta wylewającą się z mojej ukochanej.

Była porządnie rozciągnięta. Kiedy wszystko wylizalem podszedłem do jej buzi i zacząłem się z nią ostro lizać kiedy wszedł kolejny ziomek, a za nim jeszcze dwóch.

Lizalem się z moją puszczalską dziewczynką kiedy Ci kolesie zaczęli jej używać.

Jeden zaczął ostro pierdolić jej cipkę, drugi dawał jej klapsy i ściskał cycuszki, a trzeci kazał mi się odsunąć, stanąć w kącie i nie przeszkadzać. Tak też zrobiłem i już za chwilę patrzyłem jak jego wielki kutas posuwa gardelko Mojej żonki.

Po chwili zaczęli się zmieniać, a kiedy mieli już dość prawie równocześnie ją zalali. Dali jej jeszcze parę klapsów i pochwał i wyszli, a ja zabrałem się szybko do czyszczenia mojej Pani.

Zlizywałem dokładnie gorącą spermę tych trzech zupełnie obcych, na pewno starszych od nas facetów, którzy bardzo napalili się na moją młodą, cycatą, blondyneczkę. Zlizywałem ich obfite spusty z cipki, cycuszkow i ślicznej buzi mojej Karolinki. 

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnia piłka i znów przegrany mecz. Wracamy razem do szatni rozmawiając o trudach meczu. Tydzień temu wszedłbym z nim pod prysznice, ale tym razem mogę tylko stać w drzwiach, podczas gdy na niego czeka już tam nagroda -  moja żona. Ma go umyć i zrobić dobrze ręką. Jest w sukience  w kwiaty. Zsuwa ją z piersi. On puszcza wodę. Ona całuje jego kark i namydla plecy, następnie rozprowadza piersiami. Wsuwa mu dłoń między uda. Namydla jądra i masuje ptaka sterczącego jak włócznia. Jest nim zachwycona i pyta czy mogłaby possać. Klęka gdy on odwraca się do niej przodem. Głaszcze jej mokre włosy a ona ssie jego penisa. Znając inicjatywę żony nie dziwię się, że dodała coś od siebie.  Stojąc w drzwiach walę konia wiedząc, że nie ma nagrody pocieszenia. Gdy myślę już, że kolega skończy w ustach żony, ona prosi go żeby się wstrzymał i wstaje odwracając tyłem do niego. Zadziera mokrą sukienkę na plecy i wsuwa w nią swoją dzidę. Rucha mi żonę pieszcząc piersi aż oboje zdyszani zamierają w bezruchu. Gdy ona wychodzi wchodzę do kolegi pod prysznic obok. Kolega pyta czy za tydzień też chciałbym zagrać o żonę. 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...