Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Jesteśmy na  zakupach z mą  ukochaną w środowe południe w  jednym z dużych centrów handlowych. Po szybkim przejściu przez sklep idziemy do przymierzalni z kilkoma rzeczami. Numerek daje  nam chłopak o dość ciekawej aparycji (kilka  kolczyków  w ustach, tatuaże "rękawy", tunele w  uszach, obcisłe rurki i koszulka odkrywająca połowę niezbyt rozwiniętego i ewidentnie ogolonego torsu). Nie  mogę wytrzymać i po zajęciu przez nią kabiny komentuję jego wygląd mówiąc, że wygląda chyba na homo. Moja luba bierze się za przymierzanie - większość rzeczy odpada. Zostaje tylko sukienka, która wydaje się za duża i koszulka zapinana z tyłu. Ukochana prosi mnie, żebym w międzyczasie skoczył na sklep wymienić sukienkę na mniejszy rozmiar. Sklep jest dość duży a ja  oczywiście podczas  wybierania  nie zwracałem uwagi na to skąd jakie ubrania były zbierane. W końcu po zaangażowaniu miłej Pani z obsługi udaje mi się znaleźć sukienkę  w pożądanym rozmiarze. Wesoło pogwizdując wracam w przymierzalni (tym razem nie ma chłopaka na straży - jest dziewczyna, która lekko się uśmiecha pod  nosem). Podchodzę do kabiny, rozsuwam kotarę i moim oczom ukazuje się moja kochana klęcząca i ssąca z zapałem penisa chłopaka z tatuażami. Dziewczyna przerywa na chwilę, patrzy na mnie z  dołu i wkłada mi do ręki swoją  torebkę mówiąc: "bierz portfel i leć szybko po gumki, bo nie chcemy chyba, żebym zaszła, nie?". Z trzęsącymi rękoma i widocznym wzwodem lecę do najbliższej drogerii po prezerwatywy. Kasjerka musi się bardzo starać, żeby nie  wybuchnąć śmiechem. Wracam do sklepu - widzę już, że męska część personelu ma wybrzuszenia na spodniach a dziewczyny kręcą z dezaprobatą głowami. Podchodzę do kabiny (tym razem moje kochanie siedzi na krześle z rozłożonymi nogami a chłopak robi jej minetkę) - bierze gumki i mówi do mnie "kotuś - idź może, zajmij już miejsce w kawiarni. Ja przyjdę niedługo". Wychodzę ze sklepu. Siadam przy stole w  najdalszym jego rogu i zamawiam kawę. Moje kochanie wraca po 45 minutach z uśmiechem na ustach i torbą wypełnioną sześcioma nowymi ciuchami (po powrocie do domu powiedziała mi, że każdy facet z obsługi wliczając w to ochroniarza, któremu dała dupy kupił jej po jednym ubraniu).

Wybaczcie, że tak chaotycznie, ale nie mam czasu tego sprawdzić pod  względem poprawności :D

• Lubię 4
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właściciele to dzisiejszy sen...

Zona przypadkiem, bierze udział w nieoficjalnej sesji zdjęciowej na jednym z poligonów. Pozowanie na sprzęcie wojskowym np czołgi czy inne ciężkie sprzęty to grzeczna wersja. Na koniec okazuje solo swoje sekretne miejsca w jednym z namiotów dowódców... Sesja jak wirus rozchodzi sie po smartfonach wygłodniałych żołnierzy...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fantazja: Ganbang.

Możliwa realizacja: Rocznica ślubu.

Co z tego wyjdzie, pokaże życie.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A za mną chodzi numerek na kładce na jeziorze...np.podczas opalania ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fantazja: Ganbang.

Możliwa realizacja: Rocznica ślubu.

Co z tego wyjdzie, pokaże życie.

My chcieliśmy w noc poślubną. Nie wyszło. Ale przecież jeszcze tyle rocznic przed nami... :D

Lula.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My chcieliśmy w noc poślubną. Nie wyszło. Ale przecież jeszcze tyle rocznic przed nami... :D

Lula.

Właśnie.

Może kiedyś się uda.

My w tym celu udamy się do swinger clubu.

Podnieca mnie myśl, że wszyscy będą mieć moja żonę, oprócz mnie.

To dalsza część fantazji.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lula.

Pamiętam ze w noc po ślubna nie wyszło ale za to dzien przed był bardzo mily ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje są troszkę biseksualne... np posuwam chłopaka, a on liże cipkę mojej zonie.

Albo posuwam żonę w dupkę, a chłopak liże jej cipkę :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro mikrofantazje to mikro :)

1. Ukochana wychodzi na piwo/imprezę beze mnie. W nocy dostaje MMS-a. Dwie zużyte prezerwatywy i dopisek "w końcu się udało i od razu trójkącik. Mam nadzieję, że zadowolony :*** jutro opowiem".

2. Na urodziny od dziewczyny dostaje płytkę CD. Znajdują się na niej nagrania gdzie zabawia się z jej byłym chłopakiem.

I fantazja mojej pięknej:
3. Wspólna maturacja i tylko masturbacja w czwórkę. Ona i 3 przystojnych oraz zadbanych facetów którzy patrzą na nią i się sami zabawiają. Jeśli chcą dojść przed nią, pozwala im spuścić się na swoje ciało.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mecz u mnie. Jest paru kolegów i moja żona, jest piwko i dobre humory. Mecz się nie klei więc rozmawiamy o seksie. Jeden z kolegów upiera się co do budowy anatomicznej kobiety w pewnym miejscu. Twierdzę że nie ma racji. Przyjmuję zakład. Kolega wciąż nie daje się przekonać, więc odpalam internet, żeby sprawdzić. Zanim Windows się otworzył z pomocą przychodzi moja żona.

- Jest prostszy sposób żeby sprawdzić. - mówi.

Zsuwa piwo i chipsy z ławy. Sięga pod spódnicę, żeby zdjąć majtki. Koledzy patrzą osłupiali ale nie onieśmieleni. Zdjęcie majtek spotyka się z odgłosami aprobaty. Ania siada na ławie i rozsuwa uda.

- Sprawdź jeśli nie wierzysz - mówię do kolegi.

Ania na zachętę bardzo szeroko rozkłada nogi i rękoma rozciąga szparkę. Widok jest niesamowity.

Kolega niczym niewierny Tomasz długo wtyka paluchy, maca, sprawdza, po czym przyznaje mi rację.

Zakład wygrany.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...