Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Żonę odwiedza jakiś dawny kolega. Wieczór spędzamy przy alkoholu. On niewiele o sobie mówi. Po porstu żartujemy i pijemy. Robi się późno i on zostaje na noc. Budzę się rano z kacem. Słońce już wysoko. Żony nie ma obok. Przeciągam się i otwieram okno połaciowe.  Oprócz śpiweu ptaków słyszę kolegę żony i jej śmiechy. Siedzą w basenie ogrodowym i sączą drinki. Nagle ona dyskretnie zerka w kierunku domu i zauważa mnie. Zaczynają rozmawiać ciszej. Rozumiem co drugie słowo. On unosi lekko biodra i spod wody wychodzi jego trwadry członek, jak peryskop łodzi podwodnej. Ona zakrywa usta z wrażenia. On chyba ją prosi, żeby go dotknęła. Ona początkowo protesuje, ale po chwili wyciąga dłoń i bierze do ręki prącie, masując je powoli i zamaszyście, łypiąc na mnie wzrokiem

od czasu do czasu. Podejmuję decyzję, żeby do nich dołączyć. Schodzę na dół i kieruję się do ogrodu. Gdy znów pokazuje mi się basen, ona opiera się oburącz o dmuchany brzeg i wypina pupę ku niemu. On zsuwa jej majtki a jego członek leży na jej pośladkach. Podchodzę i pytam czy mogę się przyłączyć. Zgadza się obsłużyć mnie tylko ustami. Klękam przed basenem i daję jej ptaka do ssania

podczas gdy kolega posuwa jej szparkę od tyłu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od kilku miesięcy konwersuję z pewną parą. Jest to małżeństwo ze stosunkowo niewielkim stażem, jednak są bardzo zainteresowani realizacją fantazji cuckold. Podczas kolejnej rozmowy dowiaduję się, że w noc poślubną kochali się tylko "po bożemu" i bardzo delikatnie. Oboje chcieli więcej, ale żadne nie chciało urazić małżonka swoimi pragnieniami. Dowiaduję się również, że ona wciąż trzyma w szafie swoją wydekoltowaną suknię ślubną z gołymi plecami...

Instruuję męża, żeby przygotował swoją żonę jak do ślubu - jej seksowna suknia ślubna, białe pończochy do pasa, jasne szpileczki, piękna ślubna fryzura. Tyle tylko, że makijaż ostrzejszy niż u typowej panny młodej i brak bielizny.

O umówionej godzinie podjeżdżam po nią limuzyną i zabieram do hotelu - apartament dla nowożeńców.

Następuje noc poślubna, o jakiej marzyli, ale to ja realizuję tę fantazję - nie mąż hotki. Krępuję jej ręce za plecami i każę uklęknąć. Używam jej ust, rozdziewiczam gardło, a przy tym rozkazuję by cały czas patrzyła mi w oczy. W jej oczach widzę podniecenie, szczęście, przyjemność i łzy. Zmiana pozycji - "młoda" leży na plecach na łóżku, a jej głowa zwisa na krawędzi. Znów korzystam z jej gardła, tym razem bawiąc się uwolnionymi z sukni jędrnymi sterczącymi cycuszkami. Zmiana pozycji (...)

Następnego dnia odwożę hotkę limuzyną do domu. Stojącemu w oknie mężowi rzuca się w oczy sukienka, która nie nadaje się już do ponownego użycia.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Marzy mi się, że żona wyjeżdża na wyjazd integracyjny, gdzie ostro zabawia się z szefostwem a dowodem tej zabawy są majtki i rajstopy, które przywozi po tym wypadzie.

Oczywiście są to trofea, które towarzyszą nam zabawą w łóżku. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Marzy mi się, że żona wyjeżdża na wyjazd integracyjny, gdzie ostro zabawia się z szefostwem a dowodem tej zabawy są majtki i rajstopy, które przywozi po tym wypadzie.

W sensie swoje własne, te same które ze sobą wzięła na wyjazd,a teraz te majtki i rajstopy powracają w jakiejś nowej zmienionej formie? Czy też szefostwo chodziło w rajstopach i to po nich trofea...?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jej własne, chociaż Twoja sugestia też ciekawa :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kierownik przyjeżdża do mnie do domu z informacja ze mnie degraduje po czym oznajmia ze ma jeszcze sprawę do mojej Ani. Idzie z nią do sypialni, popycha na lóżko, podciąga czarna letnia sukienkę do góry, ściąga jej czarne koronkowe majtki... Zaczyna je wąchać i zbliża sie ustami do jej krocza, rozchylając palcami lewej ręki jej cipke. Językiem lize lechtaczke a w prawej ręce trzyma jej majtki i sobie trzepie nimi zylastego kutasa. Po 3 minutach dochodzą oboje, on w bieliznę mojej zony. Karze jej je nałożyć po czym wracają do mnie do salonu i z ironia mówi 'poznaj moja nowa asystentke...' Od tego dnia wspólnie mieliśmy jednego szefa, Ania aplikowała do firmy tydzień wczesniej, bez mojej wiedzy....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I)

Moje piękne kochanie odbywające stosunek w długiej zwiewnej sukience zasłaniającej widok na muszelkę:

-ostentacyjne zdjęcie majtek

-kochanek kładzie się na plecach a moja piękna staje w rozkroku nad jego głową i kuca mu na twarz zasłaniając widok sukienką i dając się wylizać

-wstaje z jego twarzy i nadziewa się w pozycji na jeźdźca znów zasłaniając widok penetrowanej cipki

II)

W trakcie wizyty w "klubie". Pokoik z dybami (zamieszczone przykłady poniżej). Zakładam mojemu kochaniu opaskę na oczy by wzmocnić doznania, nakładam lubrykant "na" i "do" i podaję panom gumki. W momencie kiedy jeden pan dojdzie, a na jego miejsce podchodzi kolejny, siarczystym klapsem daję jej o tym znać.

Z dybami najlepsze

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zatrudniam u siebie w biurze osobistą asystentke. Mężatke której mąż o niczym nie wie.

Ma za zadanie być dostępna dla mnie kiedy chce. Uczestniczyć w spotkaniach biznesowych jako atrakcja na afterparty No i oczywiście prowadzić biuro

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zatrudniam u siebie w biurze osobistą asystentke. Mężatke której mąż o niczym nie wie.

Ma za zadanie być dostępna dla mnie kiedy chce. Uczestniczyć w spotkaniach biznesowych jako atrakcja na afterparty No i oczywiście prowadzić biuro

Mam to wziąć do siebie ? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam to wziąć do siebie ? :)

Możesz :-) bardzo mnie podnieca taką zażyłość szef-asystentka :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...