Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

ON:

Hotka przychodzi do mnie i mnie rozgrzewa. Rozbiera mnie do slipek i rowadzi do krzesła na którym siadam. Wiąże ręce z tyłu i zakrywa szczelnie oczy bym nic nie widział. Po chwili słyszę kroki, następnie blisko mojej głowy mlaskanie i dźwięk "głębokiego gardła". Później pojękiwania, dyszenie mi twarz, jęki i klapsy. Po wyczerpaniu sił każe mi wyciągnąć język... i do ust przywiera mi  wilgotna, cieknąca cipka i dupka.

Wyjazd nasz ze znajomym na łajbę. Znajomy nie w "temacie". Ja przy sterze, pani kładzie się na brzuchu na pokładzie. Po chwili prosi czy mógłby ją ktoś nasmarować. Kolega rusza po krem i kiedy znika pod pokładem Pani rozwiązuje stanik. Kolega kremuje plecy, barki i chce już kończyć. Kochanie pyta czy uważa że już wszędzie według niego jest pokremowana i odwraca się na plecki pokazując piersi, oraz rozszerzając nóżki...

Kochanie przyjeżdża do mnie do pracy na budowę. Daje mi soczystego buziaka i prosi bym zawędrował ręką pod sukienkę. Dotykam nabrzmiałych warg spomiędzy których wystaje coś gumowatego z supełkiem."To jedna paczuszka kochanie, ale jeszcze druga dziurka..." Przesuwam rękę dalej i natrafiam na plag analny. "A tego zakorkowałam jak dżina".

Zauważam na jednym z drzewek rosnących w ogrodzie wiszące czerwone wstążeczki. Kiedy podchodzę bliżej by przyjrzeć się znalezisku, zauważam też przywiązane rozwinięte prezerwatywy. Oburzony jak ktoś mógł u nas w ogrodzie zrobić sobie takie wysypisko rozmawiam z Kochaną. "Zauważyłeś w końcu? Zastanawiałam się czy będę musiała obwiesić cały ogród, bo krzaczka w domu z zawieszkami w ogóle nie zauważyłeś. O co chodzi się pytasz? Noo... wieszam zużyte gumki po panach, ale tylko te z wytryskiem... a jak nie było gumek to wieszam wstążeczki..."

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zabawiając się z hotką przydałoby się aby ten z rogami zajął się czymś ciekawszym niż tylko gapienie się...

Co powiecie na taką fantazję: podczas radosnego seksu z hotką, rogacz dostaje dmuchaną lalę z seks shopu. Sam siedzi na twardym krześle, lala u niego na kolanach. Dostaje zadanie całować się z nią :) Czyli żadnego patrzenia na swoją ponętną żonkę pieprzoną bez litości, same odgłosy. 

Podczas któregoś razu, zdejmuję gumę, wyrywam mu lalę z rąk i kończę wytryskiem w jej otworze. Rogacz ma zlizać co wyciekło i dostaje pozwolenie na penetrację swym małym siusiakiem w dziurce pełnej mojego nasienia. Oboje z hotką komentujemy ten śmieszny show , wymyślamy mu pozycje, itd.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja zona prowadzi szkolenie dla 10 mundurowych w wieku od 20 do 45 lat. Po zakończeniu kursu panowie zapraszają zone do baru na piwko, pożegnanie przenosi sie do domu pod miastem jednego z nich. Zona w samych czarnych majtkach musi najpierw na widoku pobawić sie dużym czarnym dildo. Kolejnym zadaniem jest by każdy z Panów doszedł min raz. Za pomocą wszystkiego co zona posiada, umiejętności rowniez z założeniem ze po zabawie bierze tabletkę after sexi i nie ma żadnych ograniczeń.

Zmęczona, mokra, pijana ale i szczęśliwa zone muszę odebrać osobiście.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedziemy w weekend na piknik w drugi poniec kraju. Zatrzymujemy się na leśnym parkingu i żona idzie kucnąć w  krzaczki. Na parking pojeżdża autobus z kibicami jadącymi na mecz. Sami mężczyźni w stanie wskazującym. Wysypują się chwiejnym krokiem, ale rozbawieni

i lecą w krzaki się odlać. Żona jest w trakcie i nie może przestać. Ja siedzę w samochodzie i trochę widzę i słyszę przez otwartą szybę.

Mężczyźni zaczynają flirtować z moją kobietą. Skrępowana tym że siusia odpowiada żartobliwie na zaczepki. Nie chcą odejść, więc

podnosi się i przy nich wyciera cipkę i naciąga majtki. Fajnie im się gada i ustalają, że jadą w tym samym kierunku co my. Chłopaki

proponują, żonie alkohol. Przyłącza się i pije z nimi. Żona wraca do mnie i mówi, że chce się do następnego parkingu przejechać z nimi

w autobusie. Zgadzam się, prosząc, żeby na siebie uważała. Ruszamy. Jadę tuż za nimi. Pierwsze dzisięc minut nic się nie dzieje.

Potem w tylnej szybie autobusu pojawia się moja żona i macha do mnie. Odmachałem. Za nią pojawia się jeden z kolesi. Żona opiera się

dłońmi o szybę a po chwili przywiera także do niej twarzą. Koleś ją posuwa. Po nim pojawia się następny i następny. Autobus nagle zatrzymuje się na poboczu. Staję za nim. Chwilę czekam, a gdy otwierają się drzwi wysiada tylko ona i idzie do mnie. Wsiada i daje mi buziaka, mówiąc, że możemy jechać. Jej pończochy na udach całe są w spermie.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy mi tu wolno pisać ale: Idziemy do kina cała sala zarezerwowana. Film leci a kociak  po kolei przesiada się od faceta do faceta od kobiety do kobiety i zadowala całą salę oralnie ;)

Lub pokój hotelowy ja HW mąż i prostytutka. Ja z HW się bawimy a mąż prostytutce czyści otworki i nie wolno mu się dotykać. Na koniec karmię HW nasieniem a potem prostytutka "doji" męża w usta HW.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podczas wakacji malzonka bierze 2 tygodniowy urlop i postanawia wyjechać na ten czas do UK dorobić jako recepcjonistka w hotelu ktory prowadzi jej przyjaciółka. Szybka praca dobre pieniądze. Oficjalnie. Na miejscu okazuje sie ze jest zapotrzebowanie na piękne blondynki pochodzące z PL bo takie jest zamowienie młodych arabskich szejków. Wszelkie usługi sa dozwolone ale zależne od wynagrodzenia co nie stanowi żadnego problemu dla klientów z drugiejnstrony zona przekońuje sie ze to moze byc bardzo dobry interes wykonując bardzo wymyślone rządania swoich Panów!

Wraca z ładna sumka na koncie ale i bagażem doświadczeń ;)

Pojechałem co? ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No z tym "wraca" to pojechałeś ostro!  :lach:

Myslisz ze z takim znajomościami by nie wrocila ? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona może pieprzyć się z kim chce. Jedyne o co musi zadbać to, żeby w przypadku wpadki dziecko było białe.

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wizyta i zabawa u kogoś w biurze ;)... za pierwszym, druh\gim razem my oboje obecni ... za kolejnymi możliwe by było, żeby hotka wchodziła do biura sama, a rogacz miałby czekać w sekretariacie ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...