Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Byłoby miło... :redevil:

a że z drinkiem we dwóch??? też tak myślę :):)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a że z drinkiem we dwóch??? też tak myślę :):)

To źle myślisz...

Moja fantazja jest jasna i czytelna...drinka piję tylko ja.

Jak chcesz się napić to idź do lobby bar schodami w dół.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fantazja kilkuetapowa. Etap pierwszy, choć teoretycznie najłatwiejszy to praktycznie "najtrudniejszy pierwszy krok". Wracam ja sobie z pracy, zadowolony, że napój bogów chłodzi się w lodówce, a Miłość ma szykuje smaczną strawę otwieram drzwi, kieruję się do kuchni i zamiast garnków wypełnionych gulaszem widzę usta mojej Lubej wypełnione penisem współlokatora. "Byłem głodny, więc zaproponowała mi loda" słyszę słowa współlokatora i jego śmiech. Dalej akcja toczy się szybko, on pompuje sperme w jej usta niczym babinka na wsi wodę do wiadra. Ona wstaje, niby wszystko połyka, ale drobna strużka zlatuje jej po bródce wprost na piersi. Podchodzi do mnie daje soczystego buziaka i zawija językiem po moich ustach, zaś jej ręka dotyka mojego krocza - "widzę, że sprawiłam przyjemność dwóm osobom. Obiad masz w lodówce odgrzej sobie". "Tylko się pospiesz, bo zaraz mecz a piwko już mamy nalane"-dodaje współlokator.

Etap drugi. "Wiesz Skarbie, że tak będzie raz w tygodniu? Przynajmniej tak obiecałam D." - słyszę, gdy moje ręce pieszczą jej słodki tyłek.

Etap trzeci. Na jej bieliźnie coraz częściej pojawia się sperma...nie moja.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może etap 4:

Wracasz do domu, twoja miłość podaje ci obiad ... przyprawiony sosem  D.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się ostatnio spodobała taka fantazja:

Moja żona zapisuje się na kurs masażu, po nudnej teorii grupa przechodzi do ćwiczeń praktycznych, mają masować się nawzajem. Na początku spokojnie, masaż ramion, pleców, później mają kłaść się na stole i masaż całego ciała, ale wszystko w bieliśnie i pozakryani ręcznikami. Po zakończeniu zajęć instruktor poleca poćwiczenie masażu w domu. Żona umawia się ze swoim nowym "kolegą" do nas do domu gdzie kładzie się na łóżku naga, okrywając jedynie tyłeczek ręcznikiem, on ją masuje, co jakiś czas "niechcący" odsłaniając ręcznik, zaczyna masować jej tyłeczek, proponuje masaż piersi, Ona w zamian zaczyna masować mu penisa i zabawa się rozkręca :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Imprezka domowa u znajomego. Budzę się nad ranem. We łbie mi dzwoni. Mam pościelone na podłodze obok łóżka. Na łóżku moja

żona przykryta kocem, twarzą do mnie. Gdy rzeczywistość staje się doraz wyraźniejsza uświadamiam sobie, że łóżko leciutko rytmicznie skrzypi i drga. Żonka jest rozpalona, a na czole ma pot. Ciężko dyszy i cichutko popiskuje i pojękuje starając się to robić dyskretnie. Unoszę koc i na jej piersiach widzę w basku świtu łapy kolesia leżącego za nią. Na podłodze obok mnie leżą majtki mojej pani. Widząc że zauwazyłem i że boi się mojej reakcji, przykładam jej palec do ust, szepczę do ucha, że jest piękna i czule się całujemy. Koleś cały czas ją posuwa.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przycisnac zonke do sciany posuwajac bez litosci podczas gdy miedzy sciana a jej plecami kulilby sie jej mezus... ktory czuje kazde pchniecie okrzyk drzenie ciala pot oblewajacy hotke gdy jest mocno pieprzona. Podobna wersja na lezaco. Rogacz lezy pod hotka najlepiej w pasie cnoty aby nie mogl miec twardego

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...