Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Ja ostatnio wpadłem na taką:

Kochanek przyjeżdża do mnie i Hotki,, witam go robię drinki dla naszego gościa jak i mojej dziewczyny... Następnie dowiaduję się że dziś sobie nie popatrzę-mam umyć auto Ogiera i tylko wówczas kiedy uwinę się z tym wystarczająco szybko będę miał zaszczyt obejrzenia spektaklu lub też wzięcia w nim udziału...  Myję jego samochód najszybciej jak to możliwe, po czym w pośpiechu biegnę do sypialni, a tam widzę wygodnie leżącego Ogiera oraz wtuloną w niego moją Hotkę z lekko rozchylonymi nogami. Widzę wtedy jak z jej cipki wylewa się biała stróżka spermy... Nasz gość mówi wtedy :Przybyłeś w samą porę aby posprzątać Rogaczu..." Co też naturalnie uczynię...;D

Super, jest to jedna z fantazji, którą bardzo bym chciała zrealizować :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem za granicą 3mc rozmawiam wieczorem z żoną na skype a ona nagle mówi.

- Kochanie odwiedził mnie dziś twój przyjaciel, zostanie ze mną na noc bo boje się być sama.

-- Gdzie on jest?

- kąpie się

-- bądz grzeczna dobrze?

- wiesz co? musze kończyć bo mnie woła, jutro porozmawiamy a teraz idz spać bo jutro wcześnie wstajesz do pracy

Niedopowiedzenie, niepewność i ogromne podniecenie. Ciekawa fantazja, a noc z perspektywy rogacza raczej nieprzespana ;)

Siedze wygodnie w fotelu popijając drinka. Przygladam sie mojej pannie, ktora jest pieszczona a pozniej zerznieta w tej pozycji

image.jpg

Jako kochanek przyjmuję wyzwanie! ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Marzy mi się bardzo szczupła hot wife i zerzniecie jej na dwa baty w obecności rogacza, który byłby tylko obserwatorem. Chciałbym zobaczyć jego wyraz twarzy w momencie jak jego żona pracowała by w celu zaspokojenia byczkow, którzy by ją posuwali.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona uprawia seks z kochankiem na piętrze. Kochanek wychodzi, żona schodzi na dół lekko ubrana w nieco rozwiązany satynowy szlafroczek. Ja siedzę w fotelu. Żona siada mi na kolanach, obejmuje za szyję, całuje, mówi że jest jej cudownie, a ja w tym czasie czuję na moim udzie ciepło i wilgoć jej soków i spermy kochanka, po chwili patrzę na swoje jasne spodnie, a na nich coraz bardziej powiększa się ciemna plama wilgoci- ciemna, bo tak kontrastowo wygląda wilgoć na jasnym materiale. Żona się dalej przytula i siedzi mi na kolanach uwieszona na szyi, a plama wilgoci na moim udzie się dalej powiększa.  

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na silowni, bukkake w wykonaniu "duzych" byczkow trzymajac glowe suczki i patrzec jak po kolei dochodza na jej buzke. Czuc na dloniach splywajaca goraca sperme..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Para zaprasza mnie do swojego mieszkania, Pani zostaje ze mną sam na sam, każe mi się położyć na łóżku, zawiązuje mi oczy, robi ze mną co chce, ja nie mogę się ruszać, jedynie pieścić ją gdy zbliża się do moich ust. Wszystko obserwuje partner.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszamy do siebie z żoną młodego kochanka z bardzo dużym kutasem, takim, że żona na sam widok się bardzo podnieca. Następnie zaczynamy ją we dwóch pieścić i rozgrzewać. Potem zaczyna namiętnie pieścić wielką pałę kochanka, a ja zaczynam ją ostro posuwać.

W końcu przychodzi kolej na ogiera, który ładuje swojego fiuta w cipkę ukochanej. Jej twarz przybiera do tej pory niespotykany wyraz. Zaczyna coraz głośniej stękać ,jęczeć, wyć, drzeć się. A on nie przestaje ,rznie ją coraz mocniej bez ustanku, do momentu aż staje się nieruchoma.Potem ja zlizuje wszystko z jej ciała. Następnego dnia oznajmia mi jak cudownie się czuła i dziękuje.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hostessa ujeżdżająca gościa, szybki numerek ze spoconymi byczkami na siłowni... Aż się rozmarzyłam i z wypiekami na twarzy oraz wyraźnym podnieceniem czytałam wasze fantazje. ;) 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest weekend,przychodzi do nas kolega, pijemy wódeczke,tematy schodzą na te erotyczne,gramy w wyzwanie albo prawda,gdy padło na mnie żona kazała siłować się z kolegą na rękę,gdzie stawką była ona...ja oczywiście przegrywam,po paru głębszych oni idą do pokoju obok,zamykają się a ja mogę tylko się domyślać co on z nią robi przysłuchując się gdy łóżko rytmicznie skrzypi a żona jęczy.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taka sytuacja:

Żona i powiedzmy stały kochanek. Ona po pewnym czasie podejmuje decyzję (ku uciesze byczka), że mam się poddać wazektomii. A z kochankiem "robi to" w prezerwatywie. Zazwyczaj.

W zasadzie rozmyślaliśmy po tym w czasach przedcuckoldowych. Mnie to nawet kręciło ponieważ mam słabość do fantazji o kastracji.

No i teraz wiem, że jak zdąży się jej kolejna ciąża to będę wychowywać cielaka albo jałówkę (znaczy dziecko byka).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...