Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

1. Pani trzepie konia kochankowi nad moją twarzą, flirtując sobie z nim jakby mnie nie było. Po długim czasie wzajemnych flirtów sperma trafia na moją twarz.

2. Pani każe nawilżać fiuta swojego kochanka, ass to mouth robione przez rogacza. Rogacz musi mieć cały czas otwarte usta jak tania dziwka.

3. Creampie, kochanek wali w pupę ostro Panią a potem cała sperma z odbytu przelewa się prosto do gardła rogacza.

• Lubię 2
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W dyskotece żona wysyła mnie po drinka. Gdy przychodzę, ona siedzi obok z grupką facetów na kolanach jednego z nich.

- Kochanie, chcę już iść do domu - mówię do niej.

- Teraz nie mogę. Jestem ruchana.

Na dowód podnosi spódniczkę i widzę, że w jej wygolonej cipce tkwi po jaja jego kutas.

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy już było po wszystkim, nikt nie powiedział ani słowa. Agnieszka po prostu wstała z ręcznika i poszła przez rozgrzany piasek w kierunku morza. Idąc, nie zrobiła nawet małego gestu, żeby się zasłonić. Wyglądała niesamowicie podniecająco, kiedy tak szła plażą nago, z wolna kołysząc biodrami przed tymi wszystkimi facetami z wlepionymi w nią oczami. Jej małe, sprężyste cycki podskakiwały przy każdym kroku.

Szła krokiem kobiety pewnej siebie, jak gdyby moja lepka sperma wypływająca z jej świeżo zerżniętej cipki oraz parę obcych ładunków zastygających na jej ustach, tyłeczku i piersiach, były czymś najnormalniejszym na świecie..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

na wiejskiej dyskotece dziewczyna zniknęła na dobre 30 minut. Gdy ją znalazłem siedzącą przy barze, powiedziała, że była się przewietrzyć, bo się zalała ostatnim drinkiem. Jej krótka spódniczka odsłania udo, gładzę ją po nim, potem wyżej... nie ma bielizny. Pytam, gdzie są jej majtki?! Ona przyznaje się, że ściągnęła je w jakimś czerwonym kombi na parkingu i zapomniała zabrać ze sobą.. Szukamy tego właściciela czerwonego kombi i moim założeniem jest odzyskać majtki dziewczyny. Okazuje się, że tym samochodem przyjechało trzech kolesi z sąsiedniej wsi. (...) Rano moja dziewczyna mówi mi, że wie już, co to jest "pieprzyć się w kolejarza"....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym zabrać na randkę żonę rogacza, która nie miałaby żadnych granic. Siedzielibyśmy w pubie i co chwile pokazywałbym jej faceta, którego ma zabrać do toalety i obciągnąć mu z połykiem. Po ojebaniu 10 kutasów wziąłbym ją do siebie i zaczął od pocałunków z języczkiem. Potem wejdzie jej mąż i zacznie mi dziękować za umilenie czasu jego żone,  po czym zacznie lizać mi odbyt, gdy ta suka będzie mi opierdalać berło.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prosta klasyka: w trakcie spotkania z hotką, podaje jej telefon, żeby zadzwoniła do rogacza. W czasie ich rozmowy intensyfikuje doznania.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prosta klasyka: w trakcie spotkania z hotką, podaje jej telefon, żeby zadzwoniła do rogacza. W czasie ich rozmowy intensyfikuje doznania.

Fajne są takie akcje gdy podczas rozmowy pieści się kobietę.

Ciężko to zrealizować, bo kogo tu wybrać do rozmowy... Rogacz to bezpieczne rozwiązanie, na pewno lepszy niż ktoś z pracy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak jeden ze znajomych z forum opisal fantazje o mojej żonce- leżymy, ona wtulona we mnie, namiętnie się całujemy, tyłeczek ma wypięty do kochanka który leżąc za nią "na łyżeczkę" z całych sił posówa jej cipeczke, a ona tylko wydaje z siebie niepochamowane jęki wpijając się w moje usta...

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja kobieta ssie młodemu przystojniakowi a następnie namiętnie całując się ze mną, wypina się i On bierze Ją ostro od tyłu. Po chwili gdy jest Hotka już mocno rozgrzana On wyjmuje a Ona dosiada mnie na jeźdźca po czym On wchodzi delikatnie w Jej pupkę a Ja mając Jej twarz przy swojej twarzy, obserwuję grymasy bólu i rozkoszy oraz słucham Jej przyjemnych pojękiwań i z radością delektuję się Jej rozkoszą... :-P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...