Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Snuje mi się w głowie fantazja imprezy GB .Tematem przewodnim imprezy miał by być nasz ślub.Łącznie z prawdziwa otoczka wesela i orkiestrą,fotografem,księdzem.Kto wie może uda mi się zorganizować coś pod koniec lata.Dam znać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyjeżdżam po swoją seksowną Panią w środku nocy samochodem, bo chciała zostać dłużej u koleżanki. Pani każe na siebie czekać prawie godzinę. Widzę że zbliża się do samochodu ze słodkim figlarnym uśmiechem i lekko rozmazaną szminką. Pani wskakuje mi na kolana, tak że daje do zrozumienia, że ma ochotę na gorący pocałunek. Delikatnie rozchyla moje usta do pocałunku... nagle czuje jak z jej ponętnych ust wypływa wprost do moich ust ciepła, gorzka sperma jej kochanka. Pani z rozczulająco słodkim uśmiechem mówi "Był tak cudowny" zakrywając palcem moje usta, dając do zrozumienia że muszę grzecznie wszystko połknąć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostra fantazja czyli Face strap-on ;) ;)

Pani każe mi nałożyć takiego strap-ona na twarz. Następnie Pani obciąga go niczym prawdziwego fiuta cały czas patrząc mi się w oczy. Jak już jestem napalony do granic możliwości... Pani się obraca, siada i ujeżdża analnie strap-ona na mojej twarzy. W tym czasie robi loda swojemu wymarzonemu kochankowi.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mało oryginalne, chciałbym aby bull piescil stopy mojej narzeczonej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest tak ciepło... ultimate cuckold może będą mieli okazje poczuć jak to jest gdy Bull po gorącym seksie z Księżniczka wyciera pot z jąder o twarz rogacza. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona wraca nad ranem z pierwszej randki - ja czekam na nią podniecony w łóżku...

Rozbiera się i wskakuje do mnie...

- ja pytam się: jak było ?

- ona odpowiada: nic nie zaszło, włożył mi tylko paluszka, dużo rozmawialiśmy, zdrady właściwie nie było, miał strasznie małego, mniejszego od Twojego,

- ja: rozchyl nogi - i wkładam jej palec... czuję, że cipka jest wilgotna nie tylko od jej soczków i na pewno było ostro...

- ja: kłamiesz

- ona: tak... robiliśmy to całą noc, ostatni raz na stojąco od tyłu jak taksówka czekała na mnie (15-20 minut temu)... spuścił się...

- ja: biorę ją szybko i mocno w pozycji misjonarskiej, ma strasznie luźną i cierpko wilgotną cipkę - dochodzę w niej...

- ona: jest różnica jak jestem po kimś ? ............

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wspólny eskapada motocyklowa, znajoma parka na jednym i ja na swoim rumaku. Z racji niedawnego rozstania się jadę jako singiel. Śpimy w jednym namiocie z racji oszczędności bagażu. Wieczorem siedzimy przy ognisku, popijając i omawiając wrażenia z podróży. Ja się kładę wcześniej spać, potem dołączają moi znajomi myśląc, że śpię zaczynają baraszkować nie zwracając na mnie uwagi. Przez przypadek trącają mnie, a ja się wybudzam ze snu co powoduje małą konsternację. Początkowo czujemy napięcie, które przerywa partnerka kolegi wciągając mnie do zabawy.  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona po powrocie z delegacji mruczy mi do ucha:

- byłam baardzo grzeczna.. tak jak prosiłeś.. I cały czas miałam na palcu obrączkę.. Nawet wtedy, gdy obcy facet posuwał mnie w hotelowej saunie..

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W pierwszą noc na wczasach w imprezowej miejscowości pozwalam żonie na samotny wypad. Wraca pijana i zerżnięta. Rano przy śniadaniu przedstawia mnie grupce chłopaków i obwieszcza, że będą ją posuwać do końca pobytu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cholerna budowa, zawsze się coś sypie, wychodzą kwiatki które trzeba łatac, trzy dni całą ekipę 5 chłopa trzeba było dodatkowo zarzymać, a mieli co robić. To wszystko na głowie żony, bo u mnie awaryjny wyjazd tydzień wwyjęty z życiorysu.

Wrazam a tu wszystko w najlepszym porządku, na glanc.

- mój szacunek, przypilnowalaś chłopaków, masz do nich rękę. Teraz trzeba na gwałt zorganizować dla nich jakąś kasę, znow trzeba pożyczyć.

- nie trzeba.

- no co ty, zapłacić wypada i to lepiej nie denerwować ich czekaniem.

- wiesz, rozliczyliśmy się bezgotówkowo. Każdy dostał ile tylko mógł wziąść, w walutach i ich proporcjach wg. wg pragnień. Zajęło to cały wieczór, a wyplacalam równocześnie, nie pozwalali by się coś marnowalo.

Szoka, ale pala mi stanęła, przyciagnalem ją do siebie, zorientowalem się że nie ma pod sukienką bielizny.

- Pokwitowanie zostawili w środku, na wszystkich poleczkach, tyle co wyszli.

Moja ręka poszła między jej nogi, była cała lepka.

- Dorzucisz coś od siebie,?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...