Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Mamy w domu niewielki remont. Ja oczywiście w pracy, remontu i fachowca dogląda żonka.

W pewnym momencie gdy stoi obok niego, facet zaczyna głaskać ją po tyłeczku, z początku powoli i nieśmiało, jakby badał jak daleko i do czego może się posunąć. Ona jest tak zaskoczona, że nie protestuje. Z początku próbuje to jakby zignorować lecz bezskutecznie. Facet coraz natarczywiej i pełniej masuje przez materiał obydwa jej pośladki. Po chwili  pyta ją "czy tak lubi", ale ona nie ma zbyt wiele sił, żeby odpowiedzieć. Spogląda na niego tym swoim ciężkim podnieconym spojrzeniem i uśmiecha się zapraszająco. Podnosi spódnicę do góry i wypina lekko tyłeczek. Niemal w tym samym momencie, kiedy duża, spracowana dłoń mężczyzny wsuwa się w jej majtki ona kładzie dłoń na wypukłości, jaka pojawiła się na jego spodniach...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu udaje nam się zaprosić naszego znajomego. Udaje nam się tez w miarę wcześnie sprawić, że nasze latoroślą grzecznie śpią w swoich łóżeczkach. Kolega jest nieco drętwy, ale nie tak jakbyśmy oboje sobie tego życzyli. W końcu moja luba postanawia przejąć inicjatywę i siada mu na kolanach. Facet jest zdziwiony ale nie odsuwa jej od siebie, przeciwnie, zaczyna na nią patrzeć jakimś dziwnie lepkim wzrokiem. Rozmawiamy o głupotach. Nalewam jeszcze wina do wszystkich trzech kieliszków. Kiedy kończę nalewać swój, słyszę głośne mlaśnięcie. Jak się okazuje moja zniecierpliwiona żoneczka po raz kolejny tego wieczora postanowiła pomóc koledze uporać się z wszelkimi dylematami natury moralnej. Co prawda on w pierwszym momencie rzuca w moim kierunku błagalne spojrzenie, ale ja tylko uśmiecham się i kiwam mu głową, że wszystko w porządku. Żona w końcu odczepia się od jego ust, zapewne żeby zaczerpnąć oddech. Gładząc po jego spodniach stwierdza z zachwytem, że " coś tu się zrobiło" po czym prosi mnie, żebym rozłożył im lóżko. Gdy rozkładam pościel i poduszki słyszę z boku kolejne mlaśnięcia i cichutkie jęki podnieconej żony. Sam Jestem tak podniecony, że nie stać mnie w tej chwili na jakąkolwiek zazdrość, chcę, żeby teraz stało się na moich oczach wszystko o czym od lat fantazjowałem. Jednakże po zakończeniu zadania czeka mnie mała niespodzianka. Żona prosi, żebym na 15 minut zostawił ich samych "bo kolega się stresuje". Uśmiecham się do niej i zgadzam się, mówiąc łamanym głosem, że zajrzę do dzieci. W moim wnętrzu wszystko krzyczy.

sorry jeśli za długie to wszystko wyszło:/

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam jak wracamy z żonka w sobotę z imprezy i zona włącza czat , chciał bym zeby rozmawiając ze wszystkimi przez telefon z każdym po koleju robiła sobi i każdemu panu dobrze . A wz wybranymi robiła dobrze cała niedziele przez koń . Co byście z z nią zrobili przez tel ? Najlepszego zaprosimy na priv prze tel , ale bez ograniczeń :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

spust na czarne ponczochy mojej hotki wraz z kochankiem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewczyna wychodzi na imprezę z koleżankami i pod wpływem alkoholu "zapomina", że ma chłopaka i daje się poderwać jakiemuś byczkowi. Wracają na nasze mieszkanie, a rano znajduję ich śpiących nago w łóżku. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wspólny wyjazd autem na uroczystą impreze np. wesele. Ja prowadzę, moja słodka żona obok mnie na miejscu pasażera siedzi elegancko ubrana i nasz dobry kolega z tyłu. On ja w żartach wciaż zaczepia a ona mu na wiele pozwala... aż w końcu jej zadarta sukieneczka ukazuje jej pończoszki i koronkowe majteczki... gdy on kladzie na nich dlon jej puszczaja ostatnie hamulce, podnosi nożki i opiera stopki o deske rozdzielcza by on mògl wygodnie odsunąc cienki material majteczek i wreszcie glaskac piescic i pospwac slodka muszelke mojej żony siegajac jej wychyloby miedzy fotelami a ja ledwo skupiajac sie na drodze obserwuje wszystko...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- Nie przestawaj mnie lizać.. - wyjęczała Agnieszka - o tak, właśnie tutaj, kochanie.. Zrobiłam to z nimi. Zerżnęli mnie, aż jeszcze w środku wszystko czuję. Jestem wypełniona ich spermą, aż po brzegi ..

- ......?

- .. no i czemu przestałeś .. ? myślisz, że po raz pierwszy liżesz cipkę pełną spermy? Głuptasie, to tylko pierwszy raz Ci o tym powiedziałam ..

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spotykam się z Hotką w hotelu i dajemy transmisję online przez skype mężowi, który jest w domu i czeka. Może sobie pooglądać jak mu pięknie obrabiam Żonę, a na koniec wielki finał do ust, żeby wiedział jak smakuje prawdziwy mężczyzna.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spotykamy się gdzieś na odludziu w samochodzie rogacza. On siedzi przypięty kajdankami do kierownicy, a ja zajmuje się jego Żoną. Całe przedstawienie może oglądać tylko w lusterku wstecznym. Nie może sobie sobie ulżyć, musi cierpliwie czekać na moment, aż go Żona uwolni po moim opuszczeniu samochodu. Ja mam kluczyki do kajdanek i tylko ode mnie zależy kiedy skończę całą zabawę. Hotką zajmuję się nią w ostro, mówiąc jej komendy co ma robić i jak, używam ostrych słów, żeby podkręcić panującą atmosferę. Jak rogacz będzie grzeczny i będzie dobrze się zachowywał to może pozwolę mu na oglądnięcie większego widowiska na masce,albo przy oknie kierowcy.  

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Malowanie paznokci u nóg Pani, trzymając w ustach ten pędzelek do lakieru... kiedy szykuje się na randkę z kochankiem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...