Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Żona rogacza zajmuje sie moim gnatem az do wypełnienia jej ust nektarem a następnie dzieli sie nim z ust do ust ze swoim rogaczem

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kochanie kiedy zrobisz mi dziecko? bo Kasia żona Patryka jest już w ciąży. Jeśli to dla Ciebie za trudne to może mi też zrobi, Kasia się już zgodziła. Daje Ci czas do jutra jak nie zabierzesz się do roboty to będę odwiedzać ich częściej ale tym razem Patryk będzie mnie posuwał bez gumki.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na zimowisku na które niedługo jedziemy, masuję stópki mojej dziewczyny, ona pisze smsa do naszego kolegi na którego ma ochotę i zaparasza aby położył sie z nią na łóżku, potem proponuje mu czy też chciałby żebym mu wymasował stopy. Albo mówi do mnie wymasuj mu stopy, albo mówi do niego np za piwo mój chłopak wymasuje Ci stopy. Mamy nadzieje, że się zgodzi. Oczywiście jest dużo planów z nim w roli głównej ale w tym ma brać udział tylko moja dziewczyna ja na razie nie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gorąca i przepiękna Pani siedzi na tronie w bardzo seksownym stroju. Dwóch adoratorów klęczy przed nią. Pani wymyśla konkurencje w jakich muszą oni ze sobą rywalizować...

Wygrany bierze ją jak uległą sukę, przegrany liże jej stopy, nawilża dziurki i połyka nasienie rywala.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Często podczas seksu z żoną, opowiadamy sobie wspólnie taką mniej więcej historię. 

Żona wraca z pracy, ubrana tak jak najbardziej lubię, czyli elegancka mała czarna plus rajstopy. Każe mi się przygotować na coś ekstra, kładzie mnie na łóżku, ściąga swoje rajstopy i wyciera mi nimi twarz. Tak się składa, że są mokre nie tylko jej sokami...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

żona wraca z pracy opiera sie o sciane podnosi kieckę zsuwa majtki i mówi wyliz mnie natychmiast

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Całkowity zakaz dotykania, oraz całkowita kontrola orgazmu ...

Pani każe ssać swoje wysokie obcasy, podczas gdy ona ostentacyjnie ssie fiuta swojemu wymarzonemu kochankowi. :serce:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ona w czarnych ponczochach, posuwana na pieska ja pod nia lize ich soki. Wypada jego sprzet z cipki. Dostaje polecenie nawilzenia i wsadzenia go tam gdzie powinien byc

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- No i jak było na tej delegacji?

- Same nudy, jak zawsze

- Dobrze, że już wróciłaś. Pewnie się tylko męczyłaś..

- .. jakoś dałam sobie radę ..

[.. co mu miałam powiedzieć.. że po szkoleniu poszliśmy potańczyć?  .. że przez ostatnie parę godzin przeleciało mnie tylu facetów, że nawet nie pamiętam imion ich wszystkich? że niemal na każdym skrawku ciała czułam ich ręce, a moje piersi nadal pokryte są ich spermą? że wciąż czuję w sobie gorącą spermę tego, który doszedł jako ostatni i to bynajmniej nie w tej dziurce, o której by pomyślał?] 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona stoi na 4 na pieska posuwana przez kumpla. Trzymam ją za włosy, na przemian całuję wkładam chuja do buzi, uderzam z liścia. Mój fiut jest obciągany przez żonę kumpla...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...