Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Po powrocie z wyjazdu żony do dużego miasta:

- Wiesz, muszę Ci coś powiedzieć, wczoraj wieczorem nie wróciłam do hotelu, jak mówiła.

- robi się interesująco, gdzie więc byłaś?

- poszłam na imprezkę gb. do ..... Swingers Clubu.

- jaja sobie robisz!!?, namawiam Cię do tak dawna na cokolwiek, a Ty tak bez pytania od razu na gb.!!

- ale to prawda, chciałam zobaczyć jak jest, nim się pochwalę.

- to opowiadaj, odważyłaś się pójść na całość, jak panowie, ilu ich było....?

- nie wiem, ciemno było.

- no no, szacun, no i jak?

- wiesz, ... zdecydowanie nie jestem już dziewicą....

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem za granicą 3mc rozmawiam wieczorem z żoną na skype a ona nagle mówi.

- Kochanie odwiedził mnie dziś twój przyjaciel, zostanie ze mną na noc bo boje się być sama.

-- Gdzie on jest?

- kąpie się

-- bądz grzeczna dobrze?

- wiesz co? musze kończyć bo mnie woła, jutro porozmawiamy a teraz idz spać bo jutro wcześnie wstajesz do pracy

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prowadzę żonę do sypialni, przywiązuję do krzesła, nogi do nóg, ręce z tyłu usta knebluję, myśli że to jakaś nasza nowa zabawa a i owszem, ale nie taka o jakiej myśli. Wychodzę z sypialni po chwili wracam z koleżanką, oj nie tego się spodziewała widzę w jej spojrzeniu kompletne zaskoczenie, nie przejmuję się tym i zabieram sie do koleżanki...kompletnie nie przejmując się uczuciami żony...w czasie akcji co jakiś czas patrzę jej przeciągle prosto w oczy.Po pół godzinie zabawy podchodzę do niej rozkneblowuje, patrzę znów głeboko w oczy w ktorych widzę wściekłość przemieszaną z ogromnym podnieceniem niewzruszony tym  pytam .."przyłączysz się czy wolisz patrzeć?"

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Siedzimy w gorącej saunie. Oprócz nas jest jeszcze dwóch facetów. Skóra Agnieszki lśni, jej usta, nagie piersi i uda, błyszczą w półmroku. Szepcze do mnie:

- Kochanie, strasznie jestem spocona. Przyniósł byś mi świeży recznik?

Wychodze. Szukam ręczników, ale nigdzie nie mogę znaleźć. Wracam dopiero po dluższej chwili. Patrzy na mnie, rozgrzana, z rozchylonymi ustami i rumieńcami na twarzy:

- Kotku, tak długo cię nie było... Panowie pomogli mi już we wszystkim. Ale ręcznik się przyda.. - mówiąc to wskazuje na swoje ociekające spermą piersi..

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Liżę Pani stópki, kiedy jest pieprzona przez Kochanka, w pozycji na pieska. Nagle każe mi się położyć pod nią i lizać Jej cipkę, tak bym czuł Jego fiuta. Potem on kończy w moich ustach.

• Lubię 10
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Siedzimy w kinie, jest ciasno ale wyjatkowo ciemno, gladzę jej nóżke w delikatnej pończoszce, sune dlonią wyżej docieram do myszki bez majteczek ktora pieszczę palcami pod spódniczką...

Moje kochanie cichutko rozsuwa moj rozporek i wyciaga sztywnego juz kutasa ktorego powoli ale mocno masuje...

Zauważam że facet siedzący z jej drugiej str. przygląda się nam i masuje sobie krocze...

Moja żona odwraca sie i szepcze do niego " wyjmij go " on od razu to robi a moja ślubna szybko nadziewa na jego drąga usteczkami nie zwalniając uścisku z mojego kutasa...

Ona wali mi konia ja posówam ją palcami a on rżnie jej słodkie usteczka ktòre po chwili wypełnia spermą...

Niunia łyka wszystko jak posłuszna suczka po czym łapie mój ładunek.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja zona wlasnie uczeszcza na lekcje jazdy

pan instruktor mega przystojny przed 30-tka, zonaty, dwojka dzieci - czyli idealny dla nas

po jednej z jazd, zona zaprasza go do nas pod predekstem czegos tam.....

no i nowy przyjeaciel ostro ja rznie na sofie , na koniec final w jej ciasnej cipeczce, ja w tym momencie siedze na pieterku cichutko do momentu az sobie nie pojedzie

zaraz po tym jak on wyjdzie ja zgiebam na dol i czyszcze jej cipunie ze wszystkich soczkow

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani zaprasza swoją koleżankę dobrą, każe mi na początku cały czas podawać wszystko. Przynieść coś do picia, iść po coś do sklepu itd.

Nagle patrząc wymownie na koleżankę zdejmuje buty i każe mi lizać swoje stopy. Ja oczywiście robię to, dokładnie i bardzo się staram. Ona w tym czasie nawet nie patrząc na mnie mówi do koleżanki... "Jest bardzo posłuszny, moje życzenie jest dla niego rozkazem. Tak go wytresowałam że połyka spermę moich kochanków a jego penis jest cały czas zamknięty".

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(SMS) "Kochanie zostaje dziś na noc u Patryka będziemy uczyć sie do kolokwium, wróce rano buziaczki"

Następnego dnia godz 13:20

- Cześć słoneczko jak się spało

-- dobrze, nauczyliście się?

- Oj tak, Patryk prawie wszystko umiał, dokładnie mnie nauczył. Puść mi wody do wanny musze się odświeżyć (zdejmuje sukienke)

-- gdzie masz majtki?

- Pewnie zostały u Patryka, ale jutro po zajęciach pojade po majteczki

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Patrol choć w miejscu parszywym był krótki i spokojny, nerwa puściła, dowcipkując i śmiejąc się bez powodu szli przez spokojną w nocy bazę. Z początku nie zauważyli, że Porucznik poprowadził ich między baraki magazynowe, zaprosił z miną pokerową do jednego z nich.

Tu dopiero zdziwienie – na podłodze ułożone materace, przykryte kocami i prześcieradłem.

Tymczasem do pokoiku weszła Pani kapitan, doktorka kontraktowa, jeżdżąca między bazami, nie miał dużo roboty, żołnierze rzadko chorują, tylko trochę tyją ze stresu i nudy. Było ciasno, 10 chłopa i ona, siłą rzeczy byli blisko..

• Panowie, czas się domyśleć po co Was tu zaprosiłam- powiedziała obejmując jednego z nich za szyję, delikatnie masując twardniejącą zawartość spodni – po czym delikatny pocałunek w usta, żołnierz szybko oddał kilka następnych

• Kto chce wyjść, to może spędzić czas z porucznikiem za ścianą, a tajemnica obowiązuje wszystkich, już ja wiem jak dokuczyć komuś kto się wygada, a jak polecimy – to wszyscy- więc pilnujcie się wzajemnie.- kontynuowała otaczana coraz odważniejszymi dłońmi.

Nikt nie wyszedł.

• a więc śmiało- jesteśmy na wojnie tu się nie certolimy- uniesiona silnymi rękami jeszcze w powietrzu straciła cały mundur i wylądowała na materacach.

.

.

.

.

Leżała jeszcze z rozrzuconymi nogami, lubością rozsmarowując gęstą ciecz po podbrzuszu, gdy dłuższą chwilkę po wyjściu żołnierzy wszedł Porucznik.

Z widocznym rozmarzeniem wpatrzył się gładką cipkę panie doktor, z obficie wypływającą ze środka śmietaną.

• wiem Andrzejku, wiem, że też byś chciał, ale wiesz, że należy się tylko Indianom, co już oglądali lufy broni trzymanej jeszcze przez „bin -Ladenów”, a nie tylko na ciężarówkach. -

• Tak Pani

• cóż chłopcy jak zwykle nie mają prezerwatyw o powrocie z akacji, trudno więc nie brać tego do siebie.- powiedziała wstając i rozczesując palcami zmoczone i polepione włosy.- spisali się na medal- dodała pochylając po koszulkę, zadbała przy tym bu oczom Porucznika w całej okazałości ukazała się jej dupa i by właśnie wypłynęła z niej porcja świeżego mleczka.

• Chłopcy pouczeni o dyskrecji??

• Tak jest Pani kapitan, będą grzeczni.

• No i zaszyfruj filmy do mojego męża, niech wie, że o nim myślę.

<

<

<

Sorka za złamanie konwencji, trochę mi się rozrosło- miała być wersja po kropkach, ale stwierdziłem, że będzie mało czytelna.

Pozdrowienia dla "Indian", chwała żołnierzowi, niezależnie na jaką głupotę ich "wodzowie" tam posłali.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...