Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

W tym temacie zainteresowani mogą wypisywać swoje "minifantazje". Czyli nie rozpisujemy się z długim opowiadaniem tylko w 2-3 zdaniach opisujemy pojedynczą akcje.

np.

Hotka każe rogaczowi iść po prezerwatywy dla niej i jej kochanka.

lub

Hotka przypina rogacza kajdankami do kaloryfera w korytarzu tak żeby mógł tylko słyszeć co się dzieje w sypialni ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona wychodzi wieczorem z przyjaciółkami "na kawę" na miasto. Po jakimś czasie podjeżdzam po nią samochodem. Wychodzi z klubu, siada na przednim siedzeniu i całuje mnie w policzek. Po chwili wyciąga z torebki swoje majteczki i jak gdyby nigdy nic zakłada je, uśmiechając się tajemniczo.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

chciał bym ssać stopy mojej żonki kiedy jest posuwana przez ogiera

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani każe leżeć grzecznie pod ogierem i trzymać w ustach jego jądra. Tak że jak ogier wystrzeli w delikatną szparkę, to żeby czuć ustami jak duży przeżywa orgazm i jak duża ilość nasienia wychodzi z jego jąder.

• Lubię 2
  • Wow! 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś duży bankiet. Moja żona jako hostessa i nikt z obecnych nie wie, że to żona. Po północy ludzie pod humorkiem. Ktoś nieświadomy zaczyna na podrywać hostessę..., hostessa daje się podrywać..., w pewnym momencie siada mu na kolana. Nikt nic z tego nie robi...., a że hostessa ubrana w elegancką krótką, trapezową spódniczkę, która w łatwy sposób zakrywa to, co się dzieje pod nią - Hostessa mądrze to wykorzystuje...

I tak siędzą wszyscy spokojnie, rozmawiają, uśmiechają się do siebie, a jedynie hostessa i szczęściarz na któym siedzi wie, że właśnie jego Twardy kutas powoli wsunął się w nią Cały...

Ja się mogę jedynie domyślać, o co chodzi.. po jej przymrużonych lekko oczach :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po wyjściu kochanka żona woła mnie ukrytego w innym pokoju, widzi jak bardzo jestem podniecony i że chę w nią wejść, a ona mówi "Jestem tak dobrze zerżnięta, nie chce już mi się. Wyliż mnie tylko i zrób sobie sam ręką, pobawimy się jutro..."

• Lubię 13
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja żonka ubrana tylko w czarne pończochy jest rżnięta na pieska przez dwóch byczków jeden wali ja w cipkę a drugi w dupcię a trzeci pieprzy ją w usta i trzyma za włosy a ja nagi klęczę mam związane jaj i kutasa a na głowie majteczki mojej żonki które nosiła cały dzień i które są wilgotne od jej soczków kutas mi stoi strasznie ale nie wolno mi go dotykać

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsza fantazja:

Dyskoteka, moje kochanie ze mną przy barze. Pijemy drinki, w pewnym momencie udaje się do ubikacji, po powrocie nie znajduję już jej. Szukam jej na parkiecie ale nie potrafię znaleźć. W pewnym momencie ona łapie mnie za rękę i wkłada mi swoje stringi w usta, po czym znika w tłumie. Po kilku godzinach dzwoni po mnie, żebym odebrał ją spod hotelu w centrum miasta. Podjeżdżam, ona wchodzi do auta, całuje mnie w usta i mówi, że ma dla mnie prezent tam na dole.

Fantazja druga:

Ona na kanapie z kochankiem, zabawiają się. Ona przygniata moje jądra obcasami, kochają się, on może z niej korzystać ile chce. Ja tylko mogę spuścić się na buty i je wylizać.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteśmy w galerii na zakupach, moje kochanie przymierza ròżne ciuszki, co chwile latam do wieszakòw wymienić a to kolor a to rozmiar...

żona odslaniając kotare robi to na tyle niezgrabnie by za każdym razem jakiś facet mógł ja zobaczyć stojącą w samej koronkowej bieliznie...

Za którymś razem gdy wracam do przebieralni lekko odchylam kotare i widzę jak moje słonko klęczy przed obcym kolesiem i mocno obciąga jego kutasa.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To akurat nie fantazja a prawda, otóż podczas rżnięcia żony pewnego pana na jego oczach w pewnym momencie pani nakazała mi wyjść z niej gdyż zauważyła bardzo duże podniecenie małżonka, który to chwycił za swojego fiutka i go zaczął marszczyć toteż w rytm jego ruchów i ja zacząłem to robić po wyjściu z cipki a pani nadstawiła buzię i czekała i czekała niecierpliwiąc się nieco ale po chwili obaj doszliśmy no i pani dostała do buzi co chciała z połykiem włącznie. Było to niesamowite. Polecam wszystkim.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...