Skocz do zawartości
paradisoperduto

Warsaw by night i nie tylko...:)

Rekomendowane odpowiedzi

Warszawiacy i przyjezdni - piszcie i oceniajcie - kluby, które przyszły mi do głowy, wpisałem w tagach.Osobiście, bardzo żałuję plajty Usta Pub'u - miejsca z pomysłami i atmosferą.. Imprezy bywały tam odjazdowe - część z nich zupełnie spontaniczna, często zaczynały się od popisów jakiejś panny (czasem Hotki) na rurze... Bywało naprawdę fajnie i dość łatwo było (wg mojej opinii) zniknąć w intymnych pokoikach w piwnicy - razem z poznanymi miłośnikami seksu... ;)Trochę podobny klimat oferuje obecnie Darkroom na Chłodnej (34), jednak bliżej mu chyba do swingersclubu. Przyznać trzeba - gospodarze bardzo się postarali i miejsce ma kilka zalet - w tym - samych gospodarzy... ;) Panie mogą czuć się tam zupełnie bezpiecznie od nadmiaru adoratorów i zbyt nachalnej adoracji - takie są priorytety klubu. Wystrój - jak dla mnie poziom dobry i wciąż się poprawia. Jedyny minus - dla miłośników saunowania - sauny są bardzo małe, ale jaccuzi już ok :)Ważne dla wszystkich - umiarkowane jak na stolicę ceny. Normalnie przyciągałyby stada wszelkiiej maści  szemranych adonisów, a tu selekcja i liczenie proporcji...Czekam na Wasze opisy / opinie!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodać trzeba, iż dawny Darkroom to dawna przeszłość i nieprawda.. W obecnej formie został oddany do użytku niedawno po kapitalnym remoncie więc ci, którzy znają go z wcześniejszej (z lekka obleśnej postaci), powinni dać mu szansę raz jeszczę...

K.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...