Skocz do zawartości
opeus

Rozczarowania...dylematy...

Rekomendowane odpowiedzi

Czy zdarzyły Wam się rozczarowania czy nieprzyjemne konsekwencje związane z realizacją Waszych fantazji?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Napiszcie prosze czego dotyczyly owe rozczarowania. Być może inni będą bardziej czujni choć i tak nie zapanujemy nad wszystkim, głupota ludzka nie zna granic.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tego, że kochanek nas nagabywał bez umiaru.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozbawiły mnie nieco odpowiedzi dziewczyn, ale sam napiszę na razie:

Tak 

A coś więcej zamierzam skrobnąć w formie mini poradnika dla par zaczynających

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Napiszcie prosze czego dotyczyly owe rozczarowania

Nie miej wygórowanych oczekiwań - rozczarowanie będzie mniejsze ;)

A na poważnie; trzeba je po prostu wpisać w scenariusz, jesteśmy tylko ludźmi i o ile drugiemu łatwiej przyganiać, to w stosunku do siebie jesteśmy bardziej tolerancyjni ;)

Poza tym jest gdzieś podobny temat, o nieudanych zabawach.

Może najpierw użyć wyszukiwarki niż powielać ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tego, że kochanek nas nagabywał bez umiaru.

Zuzko, choć Cię nie widziałem to wiem z pewnych poufnych źródeł, że jesteś piękna no to nic dziwnego, że Ci nie dawał spokoju. To samo się tyczy Ilci, którą widziałem wiele razy i za każdym razem wydaje mi się coraz piękniejsza, kompletnie nie wiem jak ona to robi. :kwi:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...