Skocz do zawartości
Xavery

Zdjęcia w telefonie

Rekomendowane odpowiedzi

moze byc obecny tam gdzie tylko zechce

Zgadza się, do mnie nie trzeba wysyłać zaproszeń ;) I jak tu wspomniane, wypowiadałem się już w tej grupie.

Pozdrawiam,

Sem

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza się, do mnie nie trzeba wysyłać zaproszeń ;)Pozdrawiam,Sem

Sem ! jako "Glowa Panstwa" jestes wszedzie mile widziany.

Oficjalne zaproszenie na papierze czerpanym nie jest jeszcze gotowe

ale przynajmniej juz jego kopie wysylam.

Pozdrawiam,

Jans

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję, właśnie się sam zatwierdziłem jako Głowa wszystkich głów ;)

Pozdrawiam.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wiec badz ponownie pozdrowiony !

:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

... z przyjemnościa jednak zapoznam się z innymi propozycjami zabezpieczania treści "priv" w telefonie komórkowym np z androidem (bo takowy posiadam).

Jeśli ktoś ma doświadczenie to bardzo proszę - chętnie rozszerzę swoją wiedzę :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a tak z innej beczki dziwię się że SEMa nie ma w tej grupie

Sem juz jest w tej grupie !

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się bardzo podoba to co napisał Małż. Rady w stylu to kiepskie tamto słabe, to i to da się złamać itd nic nie wnoszą. Ja przynajmniej jako laik w tej kwestii po tych odpowiedziach nie jestem nic mądrzejszy. Też mam świadomość tego, że każde zabezpieczenie idzie złamać, każdą rzecz idzie ukraść i każdą idzie zniszczyć czego przykład dali nam Talibowie 11 Września w USA. Kwestia tylko jak bardzo musimy się zabezpieczać - znaczy się jak bardzo jesteśmy narażeni na zagrożenie oraz jak zaawansowanych zabezpieczeń musimy użyć. Generalnie chodzi o to czy skórka jest warta za wyprawkę.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się bardzo podoba to co napisał Małż. Rady w stylu to kiepskie tamto słabe, to i to da się złamać itd nic nie wnoszą. Ja przynajmniej jako laik w tej kwestii po tych odpowiedziach nie jestem nic mądrzejszy. Też mam świadomość tego, że każde zabezpieczenie idzie złamać, każdą rzecz idzie ukraść i każdą idzie zniszczyć czego przykład dali nam Talibowie 11 Września w USA. Kwestia tylko jak bardzo musimy się zabezpieczać - znaczy się jak bardzo jesteśmy narażeni na zagrożenie oraz jak zaawansowanych zabezpieczeń musimy użyć. Generalnie chodzi o to czy skórka jest warta za wyprawkę.

Drogi "doktorku" ! Kazdy moze tutaj zaprezentowac wlasny punkt widzenia.To jest grupa otwarta na forum . Jesli jednak w argumentacji pogladow pojawiaja sie Talibowie i 11 wrzesnia w USA to przepraszam ale ja w tym temacie wysiadam. :facepalm:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Drogi "doktorku" ! Kazdy moze tutaj zaprezentowac wlasny punkt widzenia.To jest grupa otwarta na forum . Jesli jednak w argumentacji pogladow pojawiaja sie Talibowie i 11 wrzesnia w USA to przepraszam ale ja w tym temacie wysiadam. :facepalm:

Jans w takim razie nie zrozumiałeś tej metafory. Moją intencją było to by uświadomić, że nasi przyjaciele z za wielkiej wody czyli durne hamburgery też myśleli, że są super zabezpieczeni i nietykalni. Okazało się, że jednak są tykalni. Myślę, że spokojnie można odnieść to do problemu o jakim dyskutujemy. Czyli, że obojętnie jak byśmy się nie zabezpieczali to zagrożenie zawsze istnieje i jak ktoś będzie bardzo bardzo chciał to i tak nam te dane ukradnie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zrozumialem metafore , tylko jaki stad wniosek ?

Siasc na dupie i sie oblizac ? Bo jestesmy bezradni ?

A moze nie ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...