Skocz do zawartości
Jans

Granice CUCKOLD

Granice Cuckold  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Twoj zwiazek cuckold jest wynikiem wzajemnego porozumienia sie ze stalym Partnerem (Partnerka) ?

2. 2. Czy uzgadniasz z Partnerem (Partnerka) wczesniej granice zwiazku cuckold ?

3. 3. Czy Twoj zwiazek cuckold ogranicza sie tylko do seksu ?

4. 4. Jaki charakter ma zwiazek cuckold ?

5. 5. Czy jestes w 100 % lojalny do Waszego Partnera ?

6. 6. Czy nawiazujesz jednoczesnie inne kontakty seksualne ?

7. 7. Czy nawiazujesz niezaleznie od zwiazku cuckold dodatkowa relacje przyjacielska miedzy uczestnikami ?

8. 8. Czy Twoj zwiazek cuckold jest w pelni bezinteresowny ?

9. 9. Czy zwiazek jest obwarowany 100 % dyskrecja wszystkich uczestnikow?

10. 10. Czy sprawy higieny I zdrowia partnerow sa w Twoim zwiazku najwazniejsze?

Rekomendowane odpowiedzi

Kazdy z nas ma wlasne wyobrazenie o zwiazku cuckold I jego zakresie. Ciekawe jak wyglada praktyka?

Czy rzeczywiscie jestesmy lojalni i bezinteresowni. Czy cuckold to tylko wymowka?

Zapraszam do wziecia udzialu w sondazu.  :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytania są mało precyzyjne :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczęłam odpowiadać na pytania, ale w międzyczasie doszłam do podobnego wniosku jak Zuz.

Pytania powinny być bardziej precyzyjne :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W naszym związku granice ustalamy razem.

Chociaż teraz jak jestem pewien mojej kochanej żonki, to chciałbym dać jej więcej swobody :).

Chciałbym wprowadzić do naszego związku więcej szaleństwa i nieprzewidalności.

Nic tak mnie nie podnieca jak pewna niepewność.

Z kochankiem mamy relacje partnerskie, ale jednak nastawione w większości na sax.

Zdaża nam się go zdradzić :) z innym focetem, ale jest o tym poinformowany.

Kwestia higieny jest dla nas bardzo ważna. Dlatego też od przygodnych partnerów oczekujemy zabezpieczenia.

Dyskrecja to też jest bardzo ważna sprawa. Nigdy nie podajemy danych naszych kochanków, oraz tego oczekujemy od nich.

Chociaż często ogarnia nas chęć przyznania się innym do naszych zainteresowań. Jest to bardzo podniecająca myśl, ale raczej nierealna do spełnienia.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...