Skocz do zawartości
illa

Czy wierzysz w duchy?

Czy wierzysz w duchy?  

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wierzysz w duchy?

Rekomendowane odpowiedzi

Czy wierzysz w duchy?

Zapraszam do udziału w sondażu :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie. Uwierzę jak zobaczę, chociaż wątpię żebym zobaczył.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Duchy byly , sa i beda i to chyba fakt a nie kwestia wiary. Pochodzi to najprawdopodobniej z faktu naszego ograniczonego umyslu i pojmowania swiata. Tym nie mniej dopoki duch nie bedzie mial linii papilarnych i PESEL to trudno go bedzie przyszpilic do miejsca i czasu , dlatego jak nie zobacze i nie dotkne to nie uwierze. Jednak materialny punkt widzenia nie zawsze sie sprawdza. Tak wiec jestem ostrozny. Jestem ZA a nawet PRZECIW jak juz ktos powiedzial. :s:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwierzę jak zobaczę - chociaż wcale tego widzieć nie chcę :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne że wierze a nawet widziałem :)

wyłączał mi telewizor w nocy,jakieś 10 lat temu :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne że wierze a nawet widziałem :)

wyłączał mi telewizor w nocy,jakieś 10 lat temu :)

Dwa razy w życiu zdarzała mi się podobna historia.....

Pierwszy raz - w środku nocy włączyła nam się na cały regulator muzyka. Kayah i Bregovic, "Śpij kochanie śpij" - potencjalny duch miał poczucie humoru. Żadne z nas nie pamiętało wkładania tej płyty do odtwarzacza...

Pewnie da się to jakoś wytłumaczyć, ja - nie umiem :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żadne z nas nie pamiętało wkładania tej płyty do odtwarzacza...Pewnie da się to jakoś wytłumaczyć, ja - nie umiem :)

M: JOHNIE WALKER :D
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...