Skocz do zawartości
illa

The best of 2013 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Koniec roku, czas podsumowań, w życiu czasem różnie, nie zawsze jesteśmy zadowoleni, a jak w naszej tematycznej działalności?

Jakie fantazje udało się Wam zrealizować? Z jakich zabaw/spotkań jesteście najbardziej zadowoleni?

Zacznę od siebie:

1. Mój pierwszy GB :P

2. Dwa duże Zloty w Poznaniu, oba bardzo udane :)

3. Nowa, bardzo satysfakcjonująca relacja z arkiem :redevil:

4. Niezwykle przyjemne zabawy z moim Panem :P

5. Fantastyczny rozwój relacji z Lukiem, która nie okazała się być tylko jednorazowym spotkaniem, a dłuższą znajomością, w której oboje realizujemy swoje fantazje, dobrze mi z Nim :P:redevil:

6. Shibari, o którym marzyłam, ale pewnie gdybym nie poznała San'a to jeszcze długo mogłabym tylko marzyć :)

7.  A za chwilę jadę z Mężem na wymarzony masaż yoni :P

• Lubię 16

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I oczywiście dziękuję moim wszystkim Współsprawcom, bez których powyższe figle mogłyby się nie odbyć :P

Liczę na dalsze owocne współdziałanie :redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt oprócz mnie nie spełnił w tym roku swoich fantazji? :roll:

No to idę "przetrawić" nowe wrażenia :P, a potem do garów :tease:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i ja spełniłam sporo swoich/mężowskich, niektóre mnie zaskoczyły ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W 2013r. wszedłem w praktyce w świat cuckoldu. Czyli przede wszystkim gorąca i owocna relacja z Illą :P

Dwa zloty w Poznaniu :redevil:

Nowe doznania, związane z bdsm :klapsik1:

Uczestnictwo w GB :mrgreen:

A na 2014r. są już kolejne plany :indians:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż nie przebijemy autorki tematu,lecz faktycznie 2013 stał się przełomowym.

- Przekonanie Kati o poprawności wdrożenia w życie intymne pewnych ,,pieprzyków''

-Zlot w Łodzi / wspólnie / i poznanie fajnych osóbek ,pozytywnie zakręconych w erotyce

-Pierwszy 3 kącik 2m+1k - jako imieninowy prezencik dla Bern-a

A na 2014r. są już kolejne plany

A tu zacytuję kolegę - nam także już coś ,,biega''po głowie!

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

7. A za chwilę jadę z Mężem na wymarzony masaż yoni :P

Jak udal sie masaz yoni ? Otoczenie , profesjonalizm, efekt ? :ksiez::roll:

Malzonek tez zapewne skorzystal z masazu lingam ? :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa bardzo fajny temat!

Moj The Best Of 2013 to udział w GB! O GB marzyłem już od dawna i za sprawą tego forum oraz kilku pozytywnie zakręconych userów (w tym jednej userki :D ) zostałem zaproszony do udziału w GB. Wrażenia są niesamowite - polecam każdemu :) . A najlepsze jest to, że na tym nie koniec i wspólnie planujemy dalsze figle :D Gdyby nie obiektywne okoliczności to te dalsze figle znalazłyby się w również w tegorocznym zestawieniu ale z uwagi na powyższe wpiszę to na listę dopiero w 2014 roku :P.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak udal sie masaz yoni ? Otoczenie , profesjonalizm, efekt ? :ksiez::roll:

Malzonek tez zapewne skorzystal z masazu lingam ? :D

Wkrótce opiszę :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...