Skocz do zawartości
Cuckoldplace

lizanie palca

Rekomendowane odpowiedzi

cześć. zauważyłem,że moja pani podczas seksu chetnie jak jestem w niej liże, ssie mi palce. czy to jakiś znak byc może podświadomy , że potrzebuje na dwa baty?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znam takiego ukrytego znaczenia ssania palca ale niewatpliwie jest to bardzo erotyczne i namietne. Sami tez czesto praktykujemy. pobudza zmysly, raczej w domysle sugerujee ssanie penisa w naszym mniemaniu.

Co oznacza w jej erotycznym slowniku ... Zapytaj ją - jest lepszym niz my zrodlem informacji w tym wzgledzie

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ssanie palca, szczególnie kciuka symbolizuje seks oralny. Wielu mężczyzn bardzo to lubi bo pobudza ich to  erotycznie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ssanie, lizanie palca w trakcie stosunku nie musi być od razu sygnałem, że partnerka potrzebuje seksu z dwoma partnerami jednocześnie, chociaż z drugiej strony :-> ... Na pewno jest to zmysłowe, fajne doświadczenie dla kobiety, która myśli nie o palcu z pewnością. A co czuje mężczyzna? Słuchamy, my Hotki!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślę, że  to ukryte pragnienie. Poza tym wy uwielbiacie fantazjować - oczywiście mogę się mylić, ale czyżby ?Ok wy dziewczyny jesteście bardziej otwarte na taki układ - fantazjują te które nie mają waszej odwagi ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...